Κλεισε τα ματια σου και ονειρεψου τον καραγκουνη με μπικινι.Απο το φοβο σου θα σου περασει.
Κλεισε τα ματια σου και ονειρεψου τον καραγκουνη με μπικινι.Απο το φοβο σου θα σου περασει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ισως γι αυτο χανονται συνεχεια.![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
αστον τον Αρειανο.εγκολπωνει την Ιταλοβελγιδα Μαρια Ντονατελα Πενταρφαν Ντε Χουφτ (Maria Donatella Pendarfaan de Hooft).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο ρυθμός δεν είναι από το τραγούδι που λες Πάνο. Άλλος είναι..Ότι γουστάρεις λες;
Κι εσύ Χρίστο εντελώς πνεύμα αντιλογίας σήμερα...
Εγώ δολοφόνα από χτες το βράδυ..
Μη μου ξανακοροϊδέψετε τα ζώδια. Και έχω μέρες να γράψω στο θεματάκι μου της αστρολογίας...
Μας πλακώσανε άσχημα οι πλανήτες. Τα κανίς λέει μεταμορφώνονται σε ντόμπερμαν...
Εγώ προειδοποιώ τους υπόλοιπους του φόρουμ...Δεν τη βγάζετε καθαρή μαζί μας...
Του Ζυγούς δέσατε...Νομίζω ότι θα ήμασταν το τέλειο τρίο να πάμε παρέα στο γήπεδο το Σάββατο.
Όποιον θα κοιτάξουμε θα μαρμαρώσει...![]()
Red Sting (14-02-11)
Bookmarks