Du3lisT (07-02-11)
.
Du3lisT (07-02-11)
Δεν ξέρω, κι εγώ δεν (θέλω να) το πιστεύω, αλλά με την χθεσινή τους νίκη άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια........ Μέχρι να κάνουμε διπλό στο Βικελίδης ή να έρθει 1Χ το ντέρμπι, εγώ θα ανησυχώ σοβαρά για τον τίτλο! Άρη και ΠΑΟΚ τους φοβάμαι πάρα πολύ στην έδρα τους! Και όσο πεθαμένοι και αν είναι οι άλλοι, αν μου κάνουν κανένα διπλό σαν το χθεσινό στο Ναό (καθόλου παράξενο), βλέπω να ξυπνάνε οι χειρότεροι εφιάλτες μας!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
sk12072 (07-02-11)
πουστη παναθηναικε στη λεωφορο ηρθαμε
για να τη καψουμε και να φωναξουμε
πρωταθλημα δε παιρνετε ποτε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλάααααα.......
Περίμενε να πάρουμε τα σκουλήκια αυτή την βδομάδα (που έχουμε κάτι χρόνια να τα κερδίσουμε εκεί μέσα, ή μάλλον ούτε Χ έχουμε πάρει....) και μετά πες το αυτό! Μαζί σου εγώ, αλλά μου κόπηκε το γέλιο εμένα χθες! Πιο πολύ ποντάρω στην δική τους ανικανότητα και ανυπαρξία, να μην κάνουν δηλαδή μόνο νίκες ως το τέλος, παρά στα δικά μας διπλά σε Άρη και ΠΑΟΚ!
Ορίστε, ο φούστης ο Κοντός στην ΕΡΑ ξεκίνησε να υπολογίζει τους βαθμούς, αρχίζουν να το πιστεύουν αυτοί.......Και με προϋπόθεση διπλό στο ντέρμπι (φτου-φτου-φτου!), όλα είναι πιθανά!!!! Τρέχα να κάνεις διπλό στην Τούμπα για να πάρεις τίτλο.......
Nτάξει άμα καταφέρουμε και χάσουμε από Άρη, Μπαοκ, Παο και Αεκ θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
αν πιστευεις πως ειναι πιθανο να χάσουμε εμεις και απ[ο τους 2 στην Θεσσαλονικη και καπακι κι απο τον λαγο εντός κι αυτοι να κερδισουν τα παντα κι εμας στο Ναό, ε τι να πω?
θεωρητικά ναι μπορει να γινει, ομως πρακτικά δεν δίνω ούτε 1% σ΄αυτο τε σενάριο και παω και στοιχημα
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δεν λέω να χάσουμε τα 2 ματς της Θεσσαλονίκης, και 2 ισοπαλίες το ίδιο είναι.......![]()
χαλαρωσε και......ΤΟ ΜΑΗ ΘΑΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
eddie8 (07-02-11)
Έχουνε Βόλο και Λάρισα αυτοί (και Σέρρες.....) έξω, εμείς Πανιώνιο και Ατρόμητο! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δεν κάνουμε διπλό στον Άρη και αυτοί πάρουν την ΑΕΚ, το ντέρμπι θα είναι ζαριά τίτλου! 1Χ δικό μας, διπλό: τρεχάτε ποδαράκια μου....... Καρδιά θα πάθουμε τότε μέχρι να νικήσουμε εμείς τα πάντα ή να κάνουν γκέλα αυτοί!!!!!!
Δεν ξέρω, εγώ αυτόν τον παλιόμαυρο τον Σισέ τον τρέμω!!!! Ας σου καρφώσει ένα να κάνει το 0-1 και τρέχα μετά να ισοφαρίσεις........![]()
chainsaw (07-02-11)
αν η ομαδα βρεθει πισω στο σκορ δεν το γυριζει.θα τους πιασει το αγχος.
το ματς με τον αορυλη ειναι κομβικης σημασιας αν δεν κερδισουμε τα παντα
ξεκινανε απο την αρχη.γιατι αν ειμαστε στο +4 και χασουμε απο
τον λαγο καληνυχτα ζωη.
δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στην ομαδα στα ντερμπυ και ειδικα με τον ζελα
αφου ο δον δεν λεει να τον νικησει με τιποτα.σε 3 παιχνιδια του εχει βαλει
μονο 1!!!!!!!!! γκολ......
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αυτά μας έλεγαν και στο τέλος του πρώτου γύρου και πως θα μας περάσουν στη βαθμολογία , αλλά έφεραν στο ΟΑΚΑ 1-1 με Λάρισα και 0-1 με Ολυμπιακό Βόλου, και στην Τρίπολη 0-0 με τον Αστέρα...ήτοι 7 χαμένοι βαθμοί...όση και η διαφορά μας...αντίθετα εμείς εκείνη την περίοδο χάσαμε μόνο 3 βαθμούς στο ματς με την ΑΕΚ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο βαζελος ομάδα δεν έχει αλλά έχει καποιες μονάδες υψηλού επιπέδου και με την απόδοση αυτών πορεύεται...
Θα δούμε τι θα γίνει...¨ολα είναι ανοιχτά ακόμη κυρίως επειδή εμείς δεν έχουμε δείξει τον χαρακτήρα που θα έπρεπε στα ντερμπυ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (07-02-11), consigliere (07-02-11)
Ρε σεις πάμε καλά?? Δεν έχει ομάδα ο βαζέλας! Κάτι αντεπιθέσεις βγάζει μόνο και γι'αυτό μπλοκάρει συνεχώς!
Άλλο που τον κάναμε μάγκα στο μεταξύ μας, μη προσέχοντα ακριβώς τις αντεπιθέσεις αυτές.
Πέραν αυτού, τόσο πολύ δεν μας δημιουργεί εμπιστοσύνη η ΣΥΝΟΛΙΚΗ μας παρουσία φέτος? Δηλαδή πιστεύει κανένας ότι θα αφεθούμε να σκοντάψουμε τόσο πολύ που να το χάσουμε? Με την καμμία.
Αν έκανε κουμάντο σ'εμάς ακόμα ο τζούνιορ κι ο Χρυσικόπουλος και ήταν από την άλλη ο περσινός Πατέρας, ΟΚ, να φοβόμασταν. Φέτος?? Ποιός να μας το πάρει ρε, αυτοί οι αστείοι????
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks