celticfrost (06-02-11), chainsaw (06-02-11), Faithful (06-02-11), kwtsios (07-02-11)
Παντως εγω στα στατιστικα του αγωνα βλεπω:
0 Γκολ 1
0 Ασίστ 0
17 Σουτ 3
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
12 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
1 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 5
8 Επεμβάσεις 27
24 Κλεψίματα 28
19 Φάουλ 24
5 Οφσάιντ 1
7 Κόρνερ 1
35 Λάθη 35
5/37 Γεμίσματα 1/8
Δεν βλεπω να χει στηθει στα 4 ο παοκ,μαλλον φαινεται η κωλοφαρδια του βαζελου
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (06-02-11), chainsaw (06-02-11), Faithful (06-02-11), kwtsios (07-02-11)
απλα αμα εβαζε ενα ο παοκ θα εμπαινε κι αλλο....
όχι ρε sabar, αφού δεν έκανε καν 20 φάουλ ο παοκ, έκανε μόνο 19....τι λέμε τώρα, στημένος ήταν, παράρτημα παράρτημα.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
προιστορια.
το πως ανοιγανε,αντι να κλεινουνε ,σημερα διαδρομους ο Ιβιτς και οι αλλοι,το πως εσκυψε ο τσιριλο στην εκτελεση στη φαουλ και πως το εβαλε ο Χαλκιας ουσιαστικα μονος του,το πως συμπεριφεροταν ο Σαλπιγγιδης,καθως και αλλα αναλογα περιστατικα στο παρελθον(μαρκαρισμα Βοκολου με τα ματια στον Ολιζαντεμπε,μαρκαρισμα με τα ματια στον Καραγκουνη και απιστευτη φαβα στο γκολ του προπερσι στο 0-1),ειναι ικανα για να με πεισουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.και δεν ειναι μονον αυτα.
Παράρτημα είναι ναι. Στην ιδιοσυγκρασία και στη μικρότητα.
Και βέβαια έπαιξε και άξιζε να κερδίσει σήμερα η μπουγάτσα και βέβαια ήταν για άλλη μια φορά απίστευτα κωλόφαρδος ο βάζελος.
Εγώ αυτό που έχω σιχαθεί σε αυτούς είναι ότι βλέπουν μια ζωή γίγαντες αντί ανεμόμυλους και έχουν μια διαρκή μανία καταδίωξης
όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό.
Και δεν μιλάω μόνο για τον κόσμο αλλά και για τους παίχτες.
Αν είχε ακυρωθεί γκολ σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο καραοφσάιντ να ήταν τώρα θα είχαν κάψει το σύμπαν.
Αυτά για τους περήφανους Μακεδονομάχους. Δεν πιστεύω να είχαν απειλήσει και τους παίκτες του βάζελου ότι θα γυρίσουν
με φέρετρα πίσω...
Κατά τα άλλα είναι 20 βαθμούς πίσω από εμάς, οι βάζελοι 7 και δεν μπορώ να ανεχτώ ότι θα δώσουμε στον οποιονδήποτε από εδώ και στο εξής χώρο για να αναπνεύσει...
Haris1984 (06-02-11)
Κάπου διάβασα το εξής
Πως γίνεται σε ένα κατάμεστο γήπεδο να μην πέφτει μέσα ούτε μια... μαλαματίνα και ο Μιραλάς να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του στο κεκλεισμένων των θυρών ματς!!!!!!!!!!!!
Στην παρακάτω φώτο βλέπουμε καθαρά ότι ο μπαοκ παίζει το σύστημα Χάβου με 2 τερματοφύλακες στα στημένα.
![]()
.
μην τα λες αυτα Στελιο...ειμαστε τρελοι εμεις φαινεται..ειδαν αλλα τα ματια μας![]()
Στέλιο αυτό με τον Τσιρίλο το εξέφρασα κι εγώ ως απορία στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. αν θυμάσαι τελευταία στιγμή πήγε στο τέρμα...πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω...
όχι μόνο το ποτήρι στον Μιραλάς...πιο πολύ ακούγονταν οι 100 κάφροι στο ματς κυπέλλου, παρά οι 25-30 χιλιάδες μπαογκτζήδες σήμερα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γεια σας τι κάνετε; Ωραίο γκόλ βάλανε πάλι οι βάζελοι!
Αυτά... καλό βράδυ.![]()
Haris1984 (06-02-11)
Εδώ νομίζω ταιριάζει η παροιμία η ..τανα και να θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει...
Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα παραβλέψεις. Και όντως πιο πολύ φασαρία είχε στον αγώνα κυπέλλου παρά σήμερα...
Πονάνε πάρα πολύ. Τσούζει. Με την περσινή μας κάμψη το είχαν πιστέψει ότι είμαστε σε σταθερή πτώση και ότι δεν θα επανέλθουμε σύντομα.
Ε το φετινό τους μπήκε πολύ βαθιά. Ξεχνάτε τι έλεγαν μέχρι πριν λίγο καιρό για τους 5ους του περσινού πρωταθλήματος;
Μα πως να αντέξεις να είσαι 20 και 7 βαθμούς αντίστοιχα πίσω από τον 5ο;
Δεν αντέχεται. Και στον μεγάλο πόνο πάντα ψάχνεις να βρεις παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιου ομοιοπαθή...
Haris1984 (06-02-11)
Τελικα δεν ειμαι τρελος!τελικα αυτα που ειδαν τα ματακια μου και ακουσαν τα αυτακια μου,τα ειδαν κι αλλοι....ευτυχως....![]()
εγω βλεπω οτι πηρτανε και αλλο ντερμπυ οι λαγοι και εμεις
ακομα να σταυρωσουμε νικη.χανοντας ολα τα ντερμπυ(οιπως το παει
ο δικος μας) χανεται και ο τιτλος...
και καθηστε εσεις με το 8/8
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (06-02-11)
εγω προσωπικα καθομαι με το +7.ειδα και αλλες χρονιες που χα παρει σχεδον ολα τα ντερμπι τι εκανα.
οπότε να θεωρήσουμε την περσινή χρονιά πετυχημένη, αφού πήραμε περισσότερα ντέρμπι...
χάνεται ο τίτλος?? στο +7 είμαστε...
οι βάζελοι πώς το πήραν πέρυσι χάνοντας δις από εμάς, ενώ είχαν και ήττα στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ με το αεκ???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (06-02-11)
Ρε Φουστέρ μου τα θυμάμε όλα λάθος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
εκανα με το μυαλο μου μια στατιστικη αναλυση της τελευταιας δεκαετιας...μοναδικη χρονια που πρωταθλητης πηρε ολα τα ντερμπι ηταν το 2005/6 και μαλιστα ημασταν εμεις με Σολιντ.και αλλη μια χρονια,το 2000/2001 επι Μαντζουρακη/Λεμονη με 3 νικες,1 ισοπαλια απεναντι σε βαζελο,αεκ συνολικα και ακομα 2 νικες με παοκ.δεν θελω να υποβαθμισω τη σημασια της νικης σε ενα ντερμπι,αλλα εχει αποδειχθει πασιφανως πως ΔΕΝ δινει πρωταθλημα,παρα μονο γοητρο και..καυλα στους οπαδους.τιποτε αλλο.εκτος αν προκειται για οριακες καταστασεις οπως η Ριζουπολη το 2003 η το ματς με την ΑΕΚ το 2002,πραγμα που ειναι εξαιρεση συνηθως.
Bookmarks