η προκλητικότητα και η ξεδιαντροπιά τους δεν έχει όρια ...
όταν 2 λεπτά μετά το γκολ δίνουν πέναλτυ εις βάρος σου , τι μένει να ελπίζεις ;
2 λεπτά μετά το γκόλ ... έτσι απλά και φανερά ...
κατά τα άλλα πανιωνάκια ο Ολυμπιακός σας πείραξε ;;;; καλά να πάθετε παλιορουφιανάκια . έτσι να στήνετε κώλο στον βάζελο και να σας ξηγιέται και σκουλιακίρικα από πάνω
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Όχι κουμορτζί σε μας
Όχι κουμορτζί σε μας
Όχι κουμορτζί σε μας
Όχι κουμορτζί σε μας
God is Real, unless declared Integer
Σταμάτα γιατί τα ίδια θα κάνεις κι εσύ. Τι σου έχω πει; Δεν το διάβασες;
"Μπορεί να μην είστε τα χνουδωτά αρκουδάκια που όλοι νομίζουν, αλλά στο εξής θα δείξετε τα νύχια σας ως άγρια ζώα..."
Εγώ τα βάφω κιόλας...
Και σιγά το δυναμικά. Δυναμική είναι η μπανάθα...Μόλις δει τρία τρέχει να τα πάρει...
panahs7 (23-01-11)
Ο γκοβου επεσε για πεναλτυ ή ειναι παλι μεθυσμενος?
μπραβο ρε μ,ητρογλα....χωστους και αλλο τωρα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλο το οτι πηρανε μουφα και αυτοι παντως...εχει καποιος το λινκ για το μουφα πεναλτυ?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποποπο μιλαμε ο κακος κ τα βοηθονια του δεν κρατανε ουτε τα προσχυματα!
πωωωωωωωω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φουατη τζορβα.
Κάτσαμε και αναλύσαμε το δικό μας πέναλτι. Να δούμε πόση ανάλυση θα πέσει στου Βάζελου...
Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ευνοούνται οι ισχυροί, έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα 'ναι. Απο κει και περά, κοιτάμε τη γενική εικόνα των ομάδων, και σε σύγκριση με 'μας, ο Βάζελος είναι για κλωτσιές. Δε λέω, μαγκιά μας που μας χαλούν τα φαλτσοσφυρίγματα υπέρ μας, αλλά φτάσαμε να εξετάζουμε με μικροσκόπιο και τα άουτ...
Από Βαγγέλη θα το βρείτε!
φτου σου ρε τζορβα αστη να μπει![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Tι φωνάζει ρε το ζώο;
Καποια εφημεριδα εγραφε ο Πανιωνιος εχει Ωμο,Σβερκο ο Μεσι του λειπει.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Rena (23-01-11)
Πελάτη σ' έχει πιάσει βάζελε ο Τάκης!!
-7 ρεεεεεε
Bookmarks