ολα τα απιθανα βαζει ρε ο τρελος!
καλά ο κάγκουρας αντί να βγάλει την φανέλα πήγε να κατεβάσει το σορτσάκι ;;;;
τον παλιο πρόστυχο ...............
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μπουχαχαχα να και το μούφα πέναλτυ για τη βαζέλα να μη μιλάει για το δικό μας!!
ΧΑΧΑΧΑ ΔΩΣΕΕΕ
κακος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χαχαχαχαχαχα τι πεναλτι ρε τους εδωσε,χαχαχαχαχα....κακο βαζελα πετα την φανελα
θα το πιασει
Το τηλεοπτικό ριπλέι δείχνει καθαρά ότι ο Κουμορτζί έκοψε καθαρά τον Λέτο, όμως ο διαιτητής Κάκος έδειξε λανθασμένα την άσπρη βούλα.
54': Κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί για τη φάση του πέναλτι.
sport24
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Το τηλεοπτικό ριπλέι δείχνει καθαρά ότι ο Κουμορτζί έκοψε καθαρά τον Λέτο, όμως ο διαιτητής Κάκος έδειξε λανθασμένα την άσπρη βούλα.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δεν πειράζει παιδιά, 1ον θα το βουλώσουν αύριο για το δικό μας και 2ον θα τους σβουρήξει ένα παστέλι ακόμα ο Μήτρος!
SyMpToM (23-01-11)
αυτο ειναι σωστο αυτο ειναι σωστο δωστε κι αλλο πετσινο στον πρασινο λαγο
καλα τα λενε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δώσε μαλάκα Κάκο. Δώσε 150 πέναλτι. Έτσι σπρώχνοντας να τους πάνε μέχρι τέλους για να πάρουνε τα τρία μου τελικά.
Άντε και στα play off με δόξα και τιμή τιτίκες.
Coach (23-01-11)
Kai tωρα 2ο πεναλτυ κοκκινη και καθυστερηση μεχρι να βγουν οι οπαδοι του πανιωνιου απο το γηπεδο επειδη βριζουν πολυ.
Bookmarks