υπαρχει κανενα λινκ με τον βαζελο????????
Κοιταχτε τον Αυστραλοπιθηκο πως κανει. Ρε ειδοποιηστε το Αττικο Παρκο.
*****8.23*****
υπαρχει κανενα λινκ με τον βαζελο????????
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς ΡΕ ΑΛΕΞ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Dr.Red (16-01-11)
de mpainei i poutana
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οχι ρε πουστη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ξύπνα ρε Μάκαρε, σου πουλάνε τρέλα ρεε..
Μπραβο ξεφτιλισμενοι.
*****8.23*****
Μπράβο, μπράβο, ομαδάρα!!!![]()
εληξε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα κρασια.αμυνα της πλακας.
κριμα.απο αυτη την κωλοομαδα εμεις χασαμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγώ σταμάτησα να βλέπω το ματς μετά το πέναλτι του Σισέ και την κατήχηση στον σπίκερ...μιλάμε για ντροπιαστικά πράγματα...
κατά τα άλλα σήμερα ζήσαμε στο πετσί μας την παράγκα του Κόκκαλη...πάλι θα βγει πρώτος σκόρερ στα πέναλτι ο Τζόρτζεβιτς...
αίσχος και ντροπή στον Γιάχο που έδωσε πέναλτι κατά της μπανάθας ύστερα από 81 παιχνίδια!!!! η εντολή ήταν να φτάσουν πρώτα τα 100 για να κάνουν φιέστα στο ΟΑΚΑ!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (16-01-11), chainsaw (16-01-11), Dr.Red (16-01-11), Rena (16-01-11)
"Ας γυρίσει" τι να κάνει ο άνθρωπος δύσκολο πράγμα η ανεργία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο τροπος που ξεφτιλιζονται φετος με καθε τροπο μου κανει καλυτερα και απο τις ηττες τους.
*****8.23*****
οσο πιο πολυ "μενουν ζωντανοι" τοσο το καλυτερο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (16-01-11)
πείτε και σε εμάς που σιχαθήκαμε το ματς τι έγινε...τι είπε ο σπίκερ?? ή δεν επέστρεψε??? 4-2 πήγε το ματς???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ομορφιες απο αυτες που ο βαζελος εχει παρει διδακτορικο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΔΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ............... ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ
ANDREASPROEDROS (16-01-11), Du3lisT (16-01-11), Faithful (16-01-11), Gtakis (16-01-11), nbqgr (16-01-11)
Red Sting (16-01-11)
Bookmarks