Ψαξε σε ποστ μου να δεις,προεδρε..μολις χτες διορθωσα αυτο το περι 21 γκολ που ηταν 19 αφου το εψαξα περισσοτερο.αλλα ισως εγω εχω μονιμως αδικο και τα λεω συνεχως λαθος,και ολοι οι αλλοι σωστα,σαν αμπαλος και ασχετος που ειμαι.
Α,καλα, φέξε μου και γλιστρησα. Και δε βρισκεις και κανενα που εχεις παραδεχτει οτι εκανες λαθος ρε Χαρη , έτσι για την ιδέα; Τα τελευταία 25 χρονια ας πουμε; Ελα μωρέ τώρα, ωρες ώρες νομίζω οτι πιστεύεις οτι οσα γραφεις στις 12 θα τα εχω ξεχάσει στις 12.15...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ψαξε σε ποστ μου να δεις,προεδρε..μολις χτες διορθωσα αυτο το περι 21 γκολ που ηταν 19 αφου το εψαξα περισσοτερο.αλλα ισως εγω εχω μονιμως αδικο και τα λεω συνεχως λαθος,και ολοι οι αλλοι σωστα,σαν αμπαλος και ασχετος που ειμαι.
Στην τελική καταλαβαίνω οτι η συμμετοχή σε ενα φορουμ έχει να κανει και με το πρόσωπο που θα πουλήσουμε γενικότερα ο καθένας. Αλλωστε σε ενα φορουμ με περισσότερα απο 600 χιλιαδες ποστ ειναι εύκολο να "χαθεί" καποιος.
Η προσωπική μου "ενθύμηση" τουλαχιστον Χάρη μου λεει οτι ακόμα και σε αριθμούς και νούμερα που σου παρατέθηκαν (και δε μιλαω για το χθεσινό με τον Σισε πχ) βρήκες κάποια αλχημεία να κανεις. Με αλχημείες ομως δε γινεται κουβέντα.Εγώ γουσταρω περισσότερο κουβέντα, για να βλέπω και τις μαλακίες που λεω. Αλλα στην συγκεκριμένη φάση δεν μπορω να την κανω μαζί σου και νομιζω ο λογος ειναι προφανής
Τωρα τα αμπαλος και ασχετος τα αντιπαρέρχομαι. Ισχυρογνώμων είσαι και μαλιστα υπερβολικά σε σημείο να σε τυφλώνει καμιά φορά. Ομως επειδή κι εγώ έχω χειρότερα θα είμαι ο τελευταίος που θα σου απαγορεύσει να γραφεις οπως γραφεις. Απλα λεω οτι διαλογος ετσι μαλλον δεν..
Καμια ισχυρογνωμοσυνη βρε Σακη.Σου λεω να δεις και προσφατα,οπως αυτο που σου ανεφερα για χτες.Το πιο απλο.Οσο για τα περι αποψεων,σπανιως εχω δει,και γενικα,αλλα και στο φορουμ μας εδω,κατι διαφορετικο,οποτε δεν ειναι μονο δικο μου θεμα αυτο.Καθενας εχει την αποψη του και την οπτικη του και λογικο ειναι,εφοσον μιλαμε για μπαλα,αυτη να ειναι διαφορετικη,παρεκτος αν μιλαμε για αναμφισβητητα γεγονοτα,οπως αυτο με τους αριθμους.Και αυτο το λεω με καθολα καλη διαθεση.
Οκ μωρε δεν εχει σημασια
chainsaw (05-01-11), consigliere (05-01-11)
πλησιασανε τα πουστρακια...δεν περιμενα να κερδιζανε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Άμεση μεταγραφή του Λυμπερόπουλου στη Βαζέλα ΤΩΡΑ. Ποιος Τζόρβας και μαλακίες...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με έβγαλες από τον κόπο να σχολιάσω το ματς.
Η διαφορά έχε ήδη μειωθεί στους -2 οπότε είμαστε σχεδόν ισόβαθμοι αλλά η μπανάθα
επειδή μας κέρδισε είναι ήδη πρώτη.
Όσο για τα γκολ τι να πω.Ένα φυσιολογικό γκολ δεν έχουν βάλει φέτος.
Ή κάποιος αντίπαλος θα έχει συγκαεί ή δεν θα μπορεί να τρέξει ή θα έχει πάθει αγκύλωση.
Δεν λέω ότι και εμείς δεν βάζουμε τέτοια αλλά είναι η εξαίρεση.
Σε αυτούς είναι ο κανόνας.
.
Kαι μέσα σε όλα αυτά οι κωλοφυλλάδες σήμερα προσπαθούν να μας παρουσιάσουν την Πανάθα ως υπερομάδα που διέλυσε το θηρίο.........Ρε γελοίοι προηγηθήκανε από μια τρελή φάβα του Λυμπερόπουλου στο 1 λεπτό και επί 90 λεπτά έπαιζαν άμυνα διώχνοντας όπως όπως την μπάλα ώσπου στο 90φεύγα μίλησε η γνωστή κωλάρα τους (αλλά και μαλακία των αμυντικών της Ξάνθης) και μετά μας λέτε για καρδιά πρωταθλητή????Γελοίοι ε γελοίοι......κάτι τέτοια βλέπω και εκεί που λέω δεν ξαναπαίρνω Πρωταθλητή ή Γαύρο με κάνουνε να πάω να τις αγοράσω αντί για τα σιχάματα τους.....Α΄ι΄σιχτίρ συγχύστηκα πρωινιάτικα................
chainsaw (05-01-11)
το να μην αγοράσεις καμία κωλοφυλλάδα δεν παίζει??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ε μια στο τόσο παίρνω καμία,ψιλοχαζεύω το εξώφυλλο (σπανίως διαβάζω προτιμώ το ίντερνετ) και την δίνω στον πατέρα μου που την ξεψαχνίζει,απλά μου την δίνει ο τρόπος που τα παρουσιάζουν ,μερικές φορές λες και δεν βλέπουμε εμείς μπάλα,λες και είμαστε άσχετοι και περιμένουμε από αυτούς να μας πουν κάτι όπως το ότι αυτός ο βάζελος δεν είναι ούτε για 5η θέση.........
Ο τρόπος με τον οποίο ξεψαχνίζουμε τα sites και κοτσάρουμε εδώ μέσα ό,τι παπαριά βρούμε, αντί να υποστηρίξουμε τη δική μας άποψη, δείχνει πως μάλλον ισχύει αυτό που λες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Gtakis (05-01-11)
"Now I am defrosting".......![]()
Λιανα del Presidente λεεεεεεεεμμμεεεεεεεεεεεεεε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Θέλουν να κάνουν τη Λιάνα πρόεδρο; Ε τότε ας επαναφέρουμε τον Πετράν!
Faithful (06-01-11)
ας βαλουν την καριολα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιδιά λέτε να γυρίσει ο Κωνσταντόπουλος.....?![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks