τρελλα ο τζιμπριλ και παλι γκολ αναμεσα σε 3 αμυντικους που ειχαν κρεμαστει απο πανω του,ο ανθρωπος δεν μαρκερνεται.
δεν ειναι κλισε.αλλα και τους διαιτητες τους βολευει αυτη η κατασταση.ΟΛΟΥΣ.μια χαρα το ανεχονται.οσο για το αν ειναι τελευταιοι τροχοι,το βλεπω με τις καγιεν που κυκλοφορουν και τα χρυσα ρολεξ,οντες ιδιωτικοι υπαλληλοι η..καθηγητες Φυσικης Αγωγης
το θεμα παντως ασφαλως ειναι συνολικο.
κανένα έλεος και κανένα φοβερό γκολ. το 2ο του βάζελου είναι 47χιλιόμετρα οφσάιντ...και μην μου πείτε για τον Χριστοδουλόπουλο που καλύπτεται...η άμυνα έχει βγάλει οφσάιντ τον Σισέ προς τον οποίον πηγαίνει η μπάλα. ο επόπτης έπρεπε να σηκώσει το σημαιάκι, το οποίο προφανώς ήταν κατειλημμένο...
όσο για το πρώτο γκολ, ο Λυμπερόπουλος θεώρησε πως αφου είχε βρέξει, καλό θα ήταν να πάει μια βόλτα να μαζεψει σαλιγκάρια...όμορφο το πλασέ του Γάλλου πάντως
τέλος, σε αυτό που λέτε για τους διαιτητές εννοείται πως δεν φταίνε οι ίδιοι. ναι, είναι κότες, μαλάκες, αδερφές και....και....και, αλλά έτσι τους θέλουν οι πρόεδροι και έτσι είναι. και όταν λέω πρόεδροι εννοώ τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. κυρίως αυτές οι 2 ομάδες συντηρούν αυτή τη νοοτροπία, η οποία έχει ποτίσει τον οπαδό. για αυτό εγώ βλέπω μόνο τα ματς του Ολυμπιακού (εεε εντάξει καμιά φορά γελάω και με τον βάζελο) και παρακολουθώ Πρέμιερ Λιγκ και τίποτε άλλο. εκεί είναι το ποδόσφαιρο. και κατά τη γνώμη μου η Πρέμιερ, κάτι Πριμέρες και Σέριε Α τις έχει για πρωινο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (04-01-11)
το ότι περασε στο σπριν τους αμυντικούς και ξεμαρκαρίστηκε δεν σου λέει κάτι??? ότι δηλαδή ο Βάλας και ο Κωστούλας τον έχουν άνετα τον Γάλλο σε ταχύτητα και τον άφησαν για να σκοράρει....
ξέχασα να πω πριν πως η άγκυρα του βάζελου που ακούει στο όνομα Κώστας Κατσουράνης έβγαλε 2 ασίστ σήμερα. αυτά για τους λάτρεις των στατιστικών, καθώς και για όσους θεωρούν επιτευγμα το 4γκολ-5ασιστ, ενώ χλευάζουν το 6ασίστ(αράζω-Κατσουράνης) και 14 γκολ (Σισέ)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγώ δούλευα και δεν είδα τίποτα ... πάντως δικαιώθηκε ο Χάρης ... με το που τέζαρε η Χιλή ζωντάνεψε η πουτάνα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ηταν αναμενομενο κοουτς.τα σημαδια ηταν εμφανη.
Dr.Red (04-01-11)
το λεγαμε πριν τον αγωνα οτι το ματσακιον ητανε διπλο...Η μπαναθα αντεπιτιθεται! (τρομος! μπρρρρρ)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
χαλαρα διπλο.αφου οολη η Ξανθη ηταν συνεχως μπροστα και ΕΝΑ σουτ δεν κανανε.και δεν μιλαω για στησιμο,απλα ειναι παντελως αχρηστοι εφετος.
για πείτε την γνώμη σας για το 2ο γκολ. όχι πως έχει σημασία αφού το ματς είχε λήξει στην ουσια, αλλά είχα διαφωνία με ένα φίλο μου που το θεωρεί 1000% κανονικό. για μένα είναι σκάνδαλο να μετράνε τέτοια γκολ, ειδικά όπως εξελίχθηκε η φάση, αν είναι να κόψουμε το οφσάιντ μια και καλή...(ελπίζω όχι, γιατί έχουμε να δούμε πολλά αντίσκηνα...)
― Bertrand Russell
οφσαιντ ολκης.
Red Sting (04-01-11)
Θα βγώ γυμνός στους δρόμους όταν ο Πάντελιτς πλασάρει όπως πλάσαρε σήμερα ο Σισέ!
1001% κανονικό γκολ και 1002% απόδειξη της αμπαλοσύνης των Ελλήνων αμυντικών .
α) ο Σισέ αγνοεί επιδεικτικά την φάση
β) αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ούτε γκολ , ούτε οφ σαιτ , ούτε φαουλ, ούτε φερ πλει κλπ κλπ)
υ.γ. κανονικά ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει και από μία κίτρινη κάρτα στους αμυντικούς για άγνοια των ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ κανόνων του αθλήματος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (04-01-11)
Αστεία ομάδα, αστεία μπάλλα...
Τελειωμένη δουλειά είναι το φετινό πρωτάθλημα (και τα επόμενα)...
Μόνο διανοητικά καθυστερημένοι μπορούν να θεωρούν το βάζελο σοβαρό
αντίπαλο.
σαφώς και μιλάω σοβαρά και το ήμαρτον δεν το καταλαβαίνω, αφού δεν μιλάω για εύνοια του βάζελου, ενώ εκθείασα και το γκολ του Σισέ. η κεφαλιά του Κατσουράνη πηγαίνει καρφωτή στον Σισέ. το ότι αγνοεί την φάση δεν μου λέει κάτι. σαφώς και οι αμυντικοί της Ξάνθης θέλουν σκότωμα που σταματουν ενώ ο ρεφ δείχνει παίζεται, αλλά η μπάλα πάει προς τον Σισέ, ο οποίος είναι οφσάιντ. δεν ξέρω τι λέει ο κανονισμός για τέτοια περίπτωση, πάντως ο ποα είχε σαφές προβάδισμα στην φαση όπως εξελίχθηκε και τέτοια οφσάιντ θα πρέπει να δίνονται. άποψη μου βέβαια
― Bertrand Russell
Haris1984 (04-01-11)
Bookmarks