Faithful (04-01-11)
Αυτα που κανει ο μεγας σισε των 10 εκατομυριων,τα εκανε και ο κοβασεβιτς των 500 χιλιαδων,ο αλεξανδρης,ο ντεμης κλπ.
Faithful (04-01-11)
συνηθως μεγαλες ομαδες οταν βρισκονται υπο πιεσην κανουνε το διπλο. ΚΑπως ετσι καναμε κι εμεις διπλο στην Καβαλα μετα τις ηττες απο ΠΑΟ, ΑΕΚ...Προσωπικα περιμενω διπλο. Αν δεν κανει διπλο ο βαζελος καιεφοσον εμεις κερδισουμε τον Ηρακλη μπορουμε να κανουμε την απονομη απο τωρα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καλα ο Νταρκο θελει 2 Σισεδες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Phaedra (04-01-11)
1χ το ματσακι σημερα!εχει ανεβει η ξανθη!
Γινεται να φανε μια καριοκα ΝΑ!?
*****8.23*****
Εγώ το έπαιξα 4 το ματς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι κωλαραααααααααααρα ειναι αυτη που εχουν ρε πστ μου!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
σας τα λεγα πιο πριν.καθαρο διπλο ειναι σημερα το ματς,και με πολλα γκολ.δεν υπαρχει Ξανθη μην γελιομαστε.
Πόσο πάνε οι γρόθοι;
1-0 νικανε απο το 1 λεπτο.
kouzoulo (04-01-11)
1 να 'ναι η ώρα τους.
Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Πρώτη λογική ενδεκάδα με Φερέιρα στον πάγκο.
πως μπηκε ρε????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλοπουλε δεν ηταν καρτα αυτο?????????????????????
το εβαλε παλι ο σισε ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ξανθη ανυπαρκτη.
Bookmarks