όχι καμία μεταγραφοκουβέντα ... απλά σαν παίχτες λέω .
νομίζω πως ο Γκαρσία είναι πιο αργός από τον Ριέρα και πιστεύω πως θα αποδώσει χειρότερα στα φτερά μας . συμφωνώ πως ξεχωρίζει ο παίκτης αλλά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ μου αρέσει καλύτερα στο κέντρο του γηπέδου
συμπληρώνω πως μου αρέσει ο παίκτης !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ο Νιόπλιας είπε πως
ο Ρουκάβινα ζητούσε να παίζει βασικός διότι ήταν καλύτερος του Σισέ (κατά την γνώμη του πάντα)
ο Γκοβού είναι καλός παίκτης αλλά ήρθε ανέτοιμος και έπαιξε κατ΄εθείαν (για αυτό και η θλάση) . ποτέ δεν έφτασε σε καλό σημείο γιατί τους είχε πιάσει η πρεμούρα να παίζει και πάθαινε υποτροπές
παίζει λάθος ο Βύντρα που είναι να τον πιείς στο ποτήρι ;;;;
παίζει άσχημα ο Σπυρόπουλος που είναι καλό παιδί ;;;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Faithful (30-12-10)
αχαχαχα γαμωτο δεν ακουω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
άλλο να το ακούτε ..... δεν σας λέω τίποτα !!!! πολύ φάση
ο Νιόπλιας πάντως ήταν πολύ σοβαρός και πολύ αγανακτισμένος με πράγματα εντός της ομάδας που δεν "μπορούσε" να αναφέρει .
εγώ κατάλαβα ξεκάθαρα πως κάποιος "αρμόδιος" στην ομάδα έβαζε το χεράκι του σε ΟΛΑ
Faithful (30-12-10)
Boumsong:Επειδή είχε έρθει από τη Λιόν λίγο το έπαιζε στην αρχή, αλλά μετά το ματς με τον Εργοτέλη ήταν όλο και καλύτερος.
ρε μονοι τους καρφωνονται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πολυ γελιο ο νικολακης...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"με όλους είμαι φίλος. Οι ξένοι γιατί με λατρεύουν; Να σας φέρω να δείτε τα μηνύματα που μου έστειλαν στις γιορτές."
απλα απιστευτος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (30-12-10)
ANDREASPROEDROS (30-12-10), chainsaw (30-12-10), Faithful (30-12-10)
Ωραίος ο Νικονιόπλιας, μου άρεσε. Κάτι σαν Νικοαλέφαντο στο πιο λάιτ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (30-12-10)
Tα πε και ξεσπαθωσε το παληκαρι![]()
Μια χαρά τα είπε ο Νιόπλιας πάντως.
Πραγματικά δεν γίνεται να δουλέψει προπονητής στην Ελλάδα και ειδικά στο Μπουρδέλο αυτό.
Πείτε "ΟΧΙ" στη Βαζελοχανουμοποίση. Πείτε όχι στη "ΓΑΥΡΟΣ".
Δεν θα κλαιγόμαστε ποτέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ο Γκαρσία εχει διαλυμένα πόδια, γι'αυτό και ηρθε στην Ελλάδα! Ακριβής επανάληψη της περίπτωσης Βίκτορ!
Το θέμα ειναι πως οι βάζελοι με μια μικρή αποζημιωση θα τον ξεφορτωθούν! Ούτε ενα βαπόρι ευρώ τον πλήρωσαν ούτε γκαραντί 4ετές συμβόλαιο του δώσαν!
Εμείς πως θα ξεμπλέξουμε με τον δικό μας Αστραχάν, τον Κριέρα, μου λέτε?
chainsaw (30-12-10)
oπως τα λες μεγαλε,οπως παντα.
Haris1984 (30-12-10)
Γι' αυτό έγιναν Λούηδες...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Πέμπτης η εφημερίδα «Καρφί», η «τρύπα» στα ταμεία του Παναθηναϊκού ανέρχεται περίπου στα 160 εκατομμύρια ευρώ.
«Τρύπα» 160 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται πως υπάρχει στα ταμεία του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Πέμπτης η εφημερίδα «Καρφί», βασιζόμενη σε στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών.
Σύμφωνα, με το δημοσίευμα λοιπόν η προπερσινή σεζόν έκλεισε με 11,8 εκατομμύρια ευρώ έλλειμμα, η περσινή με 30 εκατομμύρια, ενώ η φετινή υπολογίζεται περίπου στα 15-20.
Όλα αυτά μάλιστα την ίδια ώρα που τις δύο τελευταίες σεζόν τα έσοδα ήταν αυξημένα από τα διαρκείας (12,5 εκατ. το 2009 και 21,7 εκατ. το 2010) και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ .
Σημαντικό ρόλο στην «τρύπα» έπαιξαν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων, τα οποία αυξήθηκαν από 37 εκατομμύρια σε 81 «χαρτιά». Επίσης, οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν από 9,5 σε 23 εκατομμύρια, οι μακροπρόθεσμες από 6,3 σε 15, ενώ τα λειτουργικά έξοδα από 4,2 σε 8,5 εκατομμύρια.
Έτσι μάλλον εξηγείται η αποχώρηση των «Αμπράμοβιτς» Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα, αφού μάλλον δεν άντεχαν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ξεχρεώσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά και η πρόθεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να χαρίσει τις μετοχές της Πανάθας.
ναι,οπως περσι που θα παιρναμε φουλ πρωταθλημα....
celticfrost (31-12-10)
Για τα λαθη του ειπε:
"Eνα λαθος εκανα. Πιστευα πολυ στους παιχτες και τον εαυτο μου"
Δηλαδη εισασταν ολοι για τον φουτσο. Λιτη και περιεκτικη δηλωση..
*****8.23*****
Bookmarks