chainsaw (20-12-10)
ΝΑΙ! ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΠΑΝΑΘΑ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (20-12-10)
τι εννοει ο ποιητης..."ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ" αραγε?![]()
ANDREASPROEDROS (20-12-10)
Γιατί έξω έχει κρύο…
By Red Duckling | Published: December 19, 2010
Μπρρρρρρρρρρρρρρρ. Χειμώνιασε για τα καλά.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφού τα είπαμε στο facebook, είδαμε και στην πράξη πόσο γράφει το θερμόμετρο στην Παιανία:
Λίγο πριν λήξει όμως ο αγώνας του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] προετοιμαστήκαμε για τη διαφορά:
Haris1984 (20-12-10)
ANDREASPROEDROS (20-12-10), Haris1984 (20-12-10)
και κλαμα τα βαζελακια σημερα.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΤΕΛΟΣ ο βαζελος μαγκες
ο Βγενοπουλος δηλωσε οτι δεν παιρνει την παε κ δε ξανασχολειται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
E και? Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο brand name για να χαθεί επειδή κάποιος Βγενόπουλος δεν ασχολείται μαζί του. Θα βρεθεί κάποιος άλλος (ή κάποιοι άλλοι) να το κάνουν. Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (20-12-10)
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:
"Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον".
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πολλά μπορούν να γίνουν. Όλες οι ομάδες στο παρελθόν είχαν προβλήματα και όλες ξελάσπωσαν Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ίδωμεν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν ανησυχουν αυτοι.ξερουν...το κρατος θα τους ξελασπωσει παλι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τι εγινε ρε μαλακα βγενοπουλε;τερμα τα διφραγκα και την κανεις;τσαμπα σου την δινανε την παε και δεν την παιρνεις;
πριν 2 χρονια φαγωθηκες να την παρεις και εκανες πολεμο στον τζιγγερ και τωρα τι;
τσαμπα μαγκας εισαι ρε μαλακα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
περα απο τα οπαδικα αισθηματα κ αντιπαλοτητας για τους λαγους,δεν ξερω κατα ποσο συμφερει κατα 1ον εμας τους οπαδους να διαλυθει ο παναθηναικος...ενας δυνατος παναθηναικος δυναμωνει πιο πολυ ακομα τον ολυμπιακο!
μπορει να εχω κ λαθος αλλα ετσι το βλεπω!περιμενω τις εξελιξεις!ιδωμεν!
πω ρε παιδια τους εχω βαρεθει 15+ χρονια με τα κολοδιοικητικα τους
Μας εχουν πρηξει τα μπαλακια τοσα χρονια
celticfrost (20-12-10), Dr.Red (20-12-10), Gtakis (20-12-10), Phaedra (20-12-10), sabar77 (20-12-10)
Eχω την εντυπωση οτι οι γιαννακοπουλοι θα κανουν κινηση γαι την αγορα της παε(αφηνοντας τελικα το μπασκετ σε 1-3 χρονια).Εχουν δειξει πολλακις οτι αγαπουν την μπαναθα και οτι εχουν διαθεση να ασχοληθουν με την μπαλα.
Τωρα που η φουσκα βγενοπουλου-πατερα εσκασε,θα βγουν στο προσκηνιο σαν σωτηρες και πιθανοτατα θα παρουν τις μετοχες σε εξεφτελιστικη τιμη.Ο τζιγγερ αλλωστε αποκλειεται να παραμεινει μεγαλομετοχος,ειναι καμμενο χαρτι.
Dr.Red (20-12-10)
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Giogiannis (23-12-10)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον.
Πάει ο πρώτος Αμπράμοβιτς,ακολουθεί ο Τζόρτζ Σορoς (βλέπε πατερούλης). Στο καναβάτσο οι πάμπλουτοι κροίσοι.Έψαξε να βρει κορόιδα ο Αμπράμοβιτς αλλα οι κελεμπίες τον πήραν χαμπάρι.Δικά του φράγκα δεν έχει. Σαν τα ποντίκια εγκαταλείπουν ένας ένας το κάρνι που βυθίζεται.Μην μας φανεί περίεργο αν πουλήσουν Σίσε αν έρθει καλή πρόταση.
Πάμε να τους τελειώσουμε ΘΡΥΛΑΡΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ενταξ ρε παιδια μια αποψη ειπα...ποποοοοο
Bookmarks