εγω να δεις.και να φανταστεις(και) απο εμενα (κυριως) ξεκινησε!![]()
Το σταματω κι εγω γιατι πολλοι θα βαρεθηκαν με αυτο.
(ο Ιερο σιγουρα)
εγω να δεις.και να φανταστεις(και) απο εμενα (κυριως) ξεκινησε!![]()
Rena (20-11-10)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μεγάλη ανατροπή σήμερα η μπανάθα...
Πάει φουλ για πρωτάθλημα όπως λέει και ο Κατσαμπής.
.
chainsaw (21-11-10)
Την επόμενη φορά, Χάρη μου, όταν τραυματιστεί ο αράπης, θα αρχίσεις
να κλαις, να ωρύεσαι και να χτυπιέσαι!
Αν δε κόψεις και τη μπάλλα θα είναι ακόμα καλύτερα!
(εγώ δεν έφαγα βραδινό... 'Ενα πράμα...)
*την άλλη φορά να με ειδοποιήσεις για να κλαίμε παρέα. Οι μοιρολογίστρες
του τράγου... Γαμώ τα σκηνικά θα κάνουμε
dimace (20-11-10)
Ρουμπάκης - Κατσαμπής βασικό αμυντικό δίδυμο στην βαζέλα
από τον Γενάρη με το σπαθί τους!
.
steliosb (20-11-10)
Με τον Σισέ θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος, Χάρη!
Κάτι σαν την Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά με κάμποσα
τατουάζ είναι η δουλειά...
Αλλά εντάξει... Εμένα να βλέπεις που τον αγαπώ τον πούσ..η και κάθε
μέρα γράφω τα καλύτερα για τη μάνα του και θα στρώσεις!
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ! ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!![]()
Haris1984 (20-11-10)
Red Sting (21-11-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Για το ματς αυτό καθαυτό, εγώ περίμενα ανάταση του βάζελου και πολλά γκολ και το είχα παίξει και οβερ κιόλας. Αυτό που με εξέπληξε ήταν το παιχνίδι που έκανε ο Ηρακλής και τα 2 γκολ προβάδισμα, αλλά δεν πιστεψα στιγμή οτι ο Παναθηναικός δε θα επέστρεφε στο ματς.
Ειμασταν καμια 20αριά ατομα στο καφενείο που βλεπαμε το ματς, οι περισσότεροι ολυμπιακοι κι αεκτζήδες. Ολοι μηδενός εξαιρουμένου πάθαμε τη πλάκα μας με τον Σισέ! Τεράστιος παίχτης, η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου εδώ και παρα πολλά χρόνια (ο Ριβάλντο ήταν ανώτερος, αλλά δεν ηρθε στα ντουζένια του) και παίχτης με τεράστια προσωπικότητα. Αλλωστε μονο το γεγονός οτι επανήλθε σε τοπ επίπεδο μετά απο δυο φρικτούς τραυματισμούς δείχνει ανθρωπο που έχει φοβερο ψυχικό σθένος.
Πραγματικό κόσμημα για το ελεεινό ελληνικό πρωτάθλημα κι αφορμή να προβληματιστούμε ως Ολυμπιακός πως οι απέναντι ψώνισαν Σισέ κι εμείς με τα ίδια λεφτά ψωνίσαμε Λουίς Σάντο και Κριέρα!
συμφωνώ μαζί σου αλλά θα σου απαντήσω μόνο σε ένα ερώτημα :
" όλες οι ομάδες παραρτήματα του ποα είναι??? "
όλες ; φυσικά όχι όλες αλλά συγκεκριμένες 3+2 από το φετινό πρωτάθλημα συμπεριφέρονται σαν υποκαταστήματα (για όποιον δεν το κατάλαβε το 1/3 του πρωταθλήματος)
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ υπάρχουν 4-5 ομάδες της Α εθνικές που ταγμένες ΦΑΝΑΤΙΚΑ στο αντιΟλυμπιακό άρμα γίνονται παραρτήματα του βάζελου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Haris1984 (21-11-10)
Κατι ανάλογο εγραφες πάντως και τη περασμένη βδομάδα για τη Λάρισα που επίτηδες δε θα κατέβαζε τον μπαρμπα-Νίκο Νταμπίζα με το βάζελο!
Κι αποδείχτηκε τελικά πως ο Νταμπίζας ήταν η μεγαλύτερη απώλεια των βάζελων απο αυτο το ματς και η πλέον καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.
μπραβο ρε ουζουνιδη...ανοιξες παλι τα ποδια σου ετσι?απο 0-2 σε 4-2?δεν υπαρχεις ρε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
η πρακτική των ομάδων σχετικά με την χρησιμοποίηση ή μη των τιμωρημένων απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους είναι γνωστή .... χρόνια τώρα !!
(ασχέτως αποτελέσματος η Λάρισα κατέβηκε και με τα 2 της ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ κεντρικά μπακ. σε ποιο παιχνίδι θα το ξαναδούμε αυτό ; μήπως σε κανένα ;)
στην ίδια Ελλάδα ζουμε ,θυμήσου τα εκατοντάδες παραδείγματα και μην μένεις μόνο σε ένα . μεγαλύτερος είσαι , είμαι σίγουρος πως θα θυμηθείς παααααααρα πολλά
όπως και παλιότερα που -τυχαία- πάντα φορτώνονταν οι παίκτες με 3η ή 6η κίτρινη κάρτα πριν από συγκεκριμένα παιχνίδια
Bookmarks