Haris1984 (20-11-10)
θα συμφωνησω οτι ειναι κακο να περνας ολη την μερα σου με προσευχες να σπασει ποδι ο σισε.Να σου γινει εμμονη δηλαδη.Συμφωνουμε σε αυτο.Θα διαφωνησω ομως στο να χρησιμοποιησεις μια επιπολαιη κουβεντα που ειπωθηκε κατα τη διαρκεια αγωνα μεταξυ φιλων σε ενα παρειστικο φορουμ,μια κουβεντα οπως το "να πεθανει ο σισε,ειναι μα...ο κυριαζης,ειναι π...ς ο διαιτητς" για να βγαλεις συμπερασμα για καποιον ανθρωπο.Κατα τη γνωμη μου δε μπορεις να λες οτι λυπασαι καποιον που πανω στην πλακα και τη χαλαρωτητα ειπε μια κουβεντα παραπανω.Ιδιως οταν εισαι υποστηρικτης αντιπαλης ομαδας και οπως ειναι λογικο πειραζεσαι με τα σχολια αυτα,δηλαδη δεν εισαι αμεροληπτος.Γνωρισε τον και μετα πεες του αν οντως τον λυπασαι για τις επιλογες του.
Haris1984 (20-11-10)
αμ δεν το ξεχασαν σπιτι...το χρησιμοποιησαν....πανω τους!
Εγω σκεφτομαι λιγο αλλιως,σε μενα η πρωτη εντυπωση μενει,απο εκει κρινω κατευθειαν,αλλα τελοςπαντων ας μην το τραβαμε,εγραψα κατι ειδα τις απαντησεις και τελος.Δεν εχω να χωρισω με κανεναν τιποτα και οσοι εχουν δει αυτα που γραφω εδω μεσα ξερουν πως δεν ειμαι εδω για να προκαλω αναστατωση.
Πρωτη εντυπωση και μαλιστα μεσω μεμονωμενου γραπτου λογου λιγο...αδοκιμο(το λεω γιατι κι εγω το εχω πραξει).Τελος παντων...!αυτα!
Η πρωτη εντυπωση μενει οταν δεις καποιον απο κοντα οχι οταν βγαζεις συμπερασματα απο ενα φορουμ.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε διαφορετικοι στην πραγματικη ζωη.Πχ ακομα και ο σισε μπορει να μην ειναι και τοσο καλο παιδι στην πραγματικη ζωη,αλλα αυτον δεν τον λυπασαι.Αντιθετα τον υποστηριζεις..Εγω το συμπερασμα που εβγαλα για σενα σαν πρωτη εντυπωση ειναι οτι περιμενες την καταλληλη ευκαιρια να επιτεθεις εμμεσα σε γαυρο και να τον μειωσεις στο ιδιο του το φορουμ.
Μπορει και να μην ισχυει ομως αυτο και γι αυτο και συνεχιζω να σου μιλαω και δεν σε βριζω.Δεν ρο βρισκεις λογικο να δινεις και καποιες ευκαιριες?/(φυσικα δεν κανω υποδειξη για το πως να σκεφτεσαι επειδη ειναι δικαιωμα σου και δεν με αφορα κιολας)
Haris1984 (20-11-10)
Αλμερία - Μπαρτσελόνα 0 - 6.
Καλη εδρα η Αλμερία ε?
Haris1984 (20-11-10)
πανε ανετα για 10 αυτοι...προθερμανση ειναι...
Αυτη ηταν η πρωτη εντυπωση μου για σενα και δε σου αρεσε.Ουτε εμενα θα μου αρεσε να κολουσα σε αυτην και να σε εκρινα βασει αυτης.Δεν εμεινα ομως σε αυτη τη σκεψη και συνεχισα να σου μιλαω.Και σε ρωταω τωρα.Ποιος ο λογος να πεις σε καποιον οτι τον λυπασαι (μια βαρια κουβεντα)επειδη σε οπαδικο φορουμ ειπε επιπολαια και χωρις να το σκεφτει να σπασει τα ποδια του ο σισε,καποιος που δεν γνωριζεις?
Και ποιος ο λογος να ακους αγαπημενο σου παικτη να μειωνεται(ειναι ολιγο μαζοχιστικο με ολο τον σεβασμο)με το να παρακολουθεις φορουμ οπου ξερεις οτι θα υπαρξουν υβρεις και υπερβολες?
Haris1984 (20-11-10)
8 γκολ η Μπαρτσελονα.
Bookmarks