ΜΑ ΓΚΜΟΧ;
Απαιτώ από την διοίκηση του παο να μου αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο γιατί ο καφές που έπινα όταν το διάβασα κατέληξε πάνω του από τα γέλια.
Θα φέρουν κ έξτρα διερμηνέα;![]()
καλη επιλογη ο γιατσεγκ, αλλα ακομα καλυτερη αν φερουν τον παουλο σοουζα ή εστω τον ραϊκαρντ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΑ ΓΚΜΟΧ;
Απαιτώ από την διοίκηση του παο να μου αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο γιατί ο καφές που έπινα όταν το διάβασα κατέληξε πάνω του από τα γέλια.
Θα φέρουν κ έξτρα διερμηνέα;![]()
God is Real, unless declared Integer
BrazHlias (15-11-10)
Βάζελος το πρωί στο ραδιόφωνο:
"Δεν μπορεί προπονητής που πήρε το νταμπλ να ξέχασε την μπάλα...,"
"... ούτε η περσινή ομάδα να ξέχασε την λειτουργία της...,"
"... ούτε αυτοί οι παίχτες ξαφνικά να γίναν άχρηστοι και να ξέχασαν αυτά που ξέρουν."
Φυσικά... Όταν ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ έχεις δεχτεί ένα παραμύθι ως πραγματικότητα, βγάζεις ό,τι συμπέρασμα θέλεις. Ανάλογα φαιδρό φυσικά... Ex falso sequitur quolibet.
... there's no such thing as "too much"...
O περσινός παο πήρε το πρωτάθλημα κυρίως γιατί είχε καλύτερη ομάδα
από τον χειρότερο Ολυμπιακό που έχει υπάρξει την τελευταία 15ετία.
Ένας ελαφρά καλύτερος Ολυμπιακός να είχε εμφανιστεί ακόμα και με
Milos Maric μέσα θα το είχε πάρει.
Γι αυτό και πρώτη φορά στα χρονικά εμφανίζεται πρωταθλητής που
την επόμενη χρονιά είναι για τα μπάζα αντί να είναι καλύτερος.
Αν είχαν καταλάβει ότι το πήραν όχι γιατί ήταν ομαδάρα αλλά γιατί
εμείς δεν υπήρχαμε τώρα δεν θα είχαν φθάσει σε αυτόν τον αγωνιστικό
πάτο.Και λέω αγωνιστικό και όχι βαθμολογικό γιατί είναι μέσα στο
πρωτάθλημα ακόμα θεωρητικά.
.
consigliere (15-11-10), Dr.Red (15-11-10), kwtsios (15-11-10)
Απίστευτο ερπετό αυτός ο Νόμπλιας (ετσι τον είχαμε μάθει οταν κλώτσαγε τη μπάλλα)! Ολη η Ελλάδα τον είχε ήδη απολυμένο κι αυτός δεν ειχε τον αντρισμό να παραιτηθεί. Και μάλιστα διαβάζω οτι τα λεγαν μισή ώρα με τον Μπίλια πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο! Τι κουβέντιαζαν τόση ωρα? Τι αλλο παρα τις δικαιολογίες του ερπετού που προσπαθουσε να κρατήσει τη θεσούλα του!
Τώρα για Γκμοχ, αφενος σέβομαι τα οσα εχει πετυχει στο ελληνικο ποδόσφαιρο, αφετερου -εστω και σιτεμένος- ειναι προπονητής, κάτι που ο προκάτοχός του δεν ήταν! Ετσι κι αλλιώς, υπηρεσιακός ειναι ο ανθρωπος, αλλος θα έρθει να βγάλει τα καστανα απο τη φωτιά.
Απορίας αξιο πάντως πως αγνοούν τις κραυγές του Γιαννακόπουλου, του κορυφαίου παράγοντα της ιστορίας τους, που φωνάζει απο πέρσι να πάρουν εναν Ομπράντοβιτς και στο ποδόσφαιρο.
Και κάτι για τα σχόλια περί ροστερ. Ο βάζελος έχει και κενά, αλλα εχει και παρα πολύ καλούς παιχτες. Σε πολλες θέσεις της 11άδας μας ρίχνει στ' αυτιά! Αν οντως φέρουν ενα πραγματικά αξιόλογο προπονητή, θα είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος μέχρι τέλους! Εδώ μας κοντραραν με τον τηλεσχολιαστή Νικολάκη στον πάγκο τους και με πιο δυσκολο πρόγραμμα ειναι μολις ενα βαθμό πίσω μας!
chainsaw (15-11-10), consigliere (15-11-10), kwtsios (15-11-10)
Δεν απογοητεύομαι. Θα βρουν τον κατάλληλο καραγκιόζη να αναπληρώσει το κενό του προηγούμενου.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
chainsaw (15-11-10)
Σε ολο τον άξονα, πλην του κέντρου άμυνας!
Επισης στις θεσεις των εξτρέμ πάνω κάτω στα ιδια σκατά ειμαστε αμφότεροι.
Σαφή υπεροχή έχουμε μονο στα στόπερ και στο δεξί μπακ, οπως βεβαίως και στον προπονητή μέχρι τώρα! Εκεί αλλωστε υπερεχουν του βάζελου και οι 17 ομάδες της λίγκας!
ε???
1)Στον αξονα???με ποιους??το χωμα Σιλβα, τον αμπαλο Σιμαο, ή τον Καραβουτα? Συγκρινονται αυτοι με τον ντουντου και τον Ιμπαγασα???και μολις μπηκε κι ο Ουρταδο που λες να ναι ισος του Σιμαο?
2)Στα εξτρεμ??ο Λετο ειναι ο γνωστος, θα μου πεις κι ο Ριερα δεν εχει θαμπωσει με την αποδοση του, δες ομως ποσα γκολ-ασιστ εχει. Κι επισης ο αργεντινος δεν εχει να δειξει κατι παραπανω, ενω ο δικος μας ξερουμε τι ταβανι εχει. Οσο για δεξια..εχουμε τις επιλογες των φετφα,Ζαιρι,Ρομενταλ κι ο παο εχει μονο τον Γκοβου. 3 προς εναν με τον Γαλλο να μην εχει δειξει τιποτα.
κι επισης αριστερα μπορει να παιξει κι ο Μιραλας
και στην αμυνα..ο Μπραβο τρωει ανετα τον Σπυροπουλο..
και στην επιθεση τους υπαρχει μονο ο Σισε, ο οποιος εχει ποιοτητα αλλα ετσι και τραυματιστει, το χαος!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Ουρτάδο γέρνει αποφασιστικά την πλάστιγγα ....![]()
Τερματοφύλακα και σεντερ φορ εχουν καλύτερους.
Για αμυντικό χαφ ήδη με κάλυψε ο Γιώργος.
Για επιτελικό βέβαια δε λες τίποτα, καθότι ο Γίγαντας Φουστανελάς τους τρώει για πρωινό οχι μονο τους χαφ του βάζελου αλλα και της Ρεάλ Μαδρίτης!
Αριστερα μπακ και οι δύο έχουν δυο μετριους παιχτες φοβερά ευάλωτους στην αμυνα, ενω κι ο Λέτο κι ο Κριέρα ειναι εξτρέμ επιπέδου Εξτρεμαδούρα! Και δεξιά, Γκοβου και Ρόμενταλ ειναι μεχρι στιγμής ανύπαρκτοι. Ο Φετφα καλος ηταν για τις Λεττονίες και τη Τρίπολη, μολις εσφιξαν τα γάλατα τον χάσαμε κι αυτόν.
Οσο για Ιμπαγάσα, εγώ απλά βλέπω εναν βετεράνο που επέλεξε να ξενιτευτεί γιατι δεν αντεχε τους ρυθμους της Πριμέρα! Δυστυχώς ομως ουτε στη Σουπα Λίγκα κάνει τη διαφορά.
Εν κατακλείδι, προκειται για 2 ομαδες με πολύ μετρια ρόστερ οι οποιες απλά διαθετους ελαχιστους παίχτες κλάσεως. Ο τιτλος θα κριθεί οριακά, πιστεύω.
Ναι, ανεβαίνει κι αυτός στο λεωφορείο πρώτα με το αριστερό πόδι, οπως κι ο Γκατούζο!
Ο Ουρτάδο μέχρι στιγμής είναι κακό ανέκδοτο. Δεν πολυλέγεται για γνωστούς λόγους....
Από εκεί και πέρα κι εγώ πιστεύω ότι υπερτερούμε, κυρίως σε μονάδες με δυνατότητα παραγωγής παιχνιδιού. Ο βαζέλας έχει τον Σισέ και μετά το χάος. Στα χαφ θα μπορούσε να φτιάξει κάποιον σοβαρούτσικο ανασταλτικά άξονα, αλλά έτσι δεν κερδίζεις παιχνίδια.... Αυτήν τη στιγμή για τον βαζέλα πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν το 4-4-1-1 με τον Λάζαρο πίσω από τον Σισέ. Αλλά μέχρι να δουλευτεί το όποιο νέο σύστημα, κλάφ'τα Χαράλαμπε. Μόνο ΝΕΟ, γιατί σύστημα αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει.
Ο Νόμπλιας ήταν το σοβαρότερο χαρτί μας. Μετά άλλαξε και ο γυμναστής και πέρασαν κι αυτοί "μίνι προετοιμασία".... Μεγάλες στιγμές! Τώρα έρχεται προσωρινά ο Γκμοχ ώσπου να έρθει κάποιος άλλος αστείος. Μια χαρά (για εμάς) το πάνε!!!
Dr.Red (15-11-10)
Παιδια εδω και 4 σελιδες μιλατε για τον βαζελο!!!!!!!!!!!
Γκμοχ στον βαζελο??Εδω και χρονια προσκαλειται ως ειδικος,σε καθε αθλητικη εκπομπη,του πλεκουν ττο ςγκωμιο με καθε ευκαιρια.Για να δουμε τι θα κανει λοιπον και αυτος στη ζελα.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πιάσαμε πάλι. Τί ήθελα και ρώτησα;
Bookmarks