Σελίδα 1579 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 579107911791279137914791529153915491559156915751576157715781579158015811582158315891599160916191629167917791879197920792579 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 31.561 έως 31.580 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο μη φυγεις! Νικο μείνε κοντά μας. Πατέρα πούλα! Τζίγκερ θεέ παρε την ΠΑΕ!
    Έχε πίστη, μπορεί πριν τον διώξουν να προλάβει να παραιτηθεί και να του ζητήσουν να μείνει!

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Kaine για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-11-10), kouzoulo (14-11-10), sadi (14-11-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

υπαρχουν πουθενα οι φασεις του παιχνιδιου?και ολοκληρο αν το εχετε το βλεπω. ακουσα εγινε ματσαραααααααααααα
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    1.805
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχουν πουθενα οι φασεις του παιχνιδιου?και ολοκληρο αν το εχετε το βλεπω. ακουσα εγινε ματσαραααααααααααα
    Αυπνίες έχεις Ηλία;

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Φατσα βαζελου στο μετρο, που επιστρεφει απο οακα

αξια:ανεκτιμητη
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (15-11-10)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

θελω να δω πως ο νικος νιομπλιας κρατησε ανεπαφη την εστια του ποα στο δευτερο ημιχρονο. τι μαγικο εκανε στα αποδυτηρια και αλλαξε την εικονα της ομαδας? μηπως χρησιμοποιησε το συστημα με το οποιο ο μουρινιο απεκλεισε τη μπαρτσα? δωστς το νιομπλια στο λαο του
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.222 φορές σε 20.557 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

--

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (14-11-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Aααα...ωραιο.
    Το Panathinalepros Arena ετσι;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    1.805
    Ignore User

θελω να δω πως ο νικος νιομπλιας κρατησε ανεπαφη την εστια του ποα στο δευτερο ημιχρονο. τι μαγικο εκανε στα αποδυτηρια και αλλαξε την εικονα της ομαδας? μηπως χρησιμοποιησε το συστημα με το οποιο ο μουρινιο απεκλεισε τη μπαρτσα? δωστς το νιομπλια στο λαο του
    Δεν είχα βρει φάσεις, μόνο τα γκολ.

[YOUTUBE]vLoBKRHzrok[/YOUTUBE]

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-11-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Δες το μετέωρο βήμα του Πελαργού. Τις ιδιες φασεις εχει.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (14-11-10), Coach (15-11-10)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Έχω μαζοχιστικές τάσεις συνήθως λίγο πριν την πέσω οπότε για δεύτερη φορά
    θα σχολιάσω ένα άρθρο του κατάπτυστου, του γελοίου που λατρεύω να μισώ.

Το ότι ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λάρισα ίσως και να «παλεύεται» (εσύ δεν παλεύεσαι με τίποτα), υπό την έννοια ότι και πέρσι που πήρες το νταμπλ μια «καλή» γκέλα (Καβάλα), την έκανες. (και φέτος έκανες γκέλα με την Καβάλα)
    Για το χάλι ωστόσο που είδαμε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία καθώς τα μάτια όσων παρακολούθησαν το ματς πραγματικά πόνεσαν. (πονάνε τα μάτια των τυφλών;) Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. (ούτε η τελευταία)
    Για να μην μακρηγορούμε (έλα τώρα, αφού σε ξέρω) η γνώμη μου είναι ότι η κατάσταση – με τον Νιόπλια στον πάγκο – είναι μη αναστρέψιμη. (μα αφού έχετε το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών και τον προπονητή του νταμπλ!) Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ο Πατέρας δεν έχει καταλήξει ως προς την αντικατάστασή του. (ούτε τώρα που γράφω εγώ τις δικές μου) Αρα ο κόουτς μένει, μέχρι να… φύγει. (εκτός κι αν παραιτηθεί και του ζητηθεί να μείνει)
    Η πληροφόρηση πάντως που έχω, αλλά κυρίως η αίσθηση, (διαισθητικός ε; τι μου λες!) είναι ότι στο ματς με τον Ηρακλή μόνο με θαύμα θα καθίσει στον πάγκο ο Κοζανίτης τεχνικός. (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) Κι αυτό καθώς ο Πατέρας έχει δοκιμάσει τα πάντα μαζί του (και σαδομαζό; και κινέζικα βασανιστήρια; ανατρίχιασα!) και πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε στο άμεσο μέλλον, αυτά που δεν είδαμε τόσους μήνες. (ούτε στο έμμεσο θα έλεγα) Πόσο ακόμη να τον περιμένεις, τι ανοχή να του δείξεις; Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου η άποψη. (η δική μου είναι να τον περιμένετε τουλάχιστον μια πενταετία ακόμη)
    Με τον Τεν Κάτε ίσως να είχες και μια περιέργεια για το τι θα γινόταν αν έμενε, (της πουτάνας!) εδώ το πράγμα φωνάζει από μόνο του. (αλλά ποιός το ακούει) Ο Νιόπλιας μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, (εσύ σίγουρα όχι) προπονητικά το πέρασμά του από το τριφύλλι ίσως τον εκτοξεύσει στο μέλλον, (?!?!?) για τον Παναθηναϊκό ωστόσο αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. (εμάς δε μας ρώτησες) To φώναξε δε με τον πιο πειστικό τρόπο μετά το ματς με τον Εργοτέλη. (και τότε γιατί φταίει αυτός που δεν πειστήκατε)
    Και δεν χρειάζεται να το πω εγώ (που δυστυχώς χωρίς να το κυνηγάω έχω δικαιωθεί μαζί του εδώ και μήνες), (ένα βραβείο δικαίωσης από μένα) το λέει το χάλι που βλέπουμε από μια παντελώς αδούλευτη ομάδα. (καλή για δούλεμα όμως) Το στατιστικό με τα ΜΗΔΕΝ γκολ από στημένες φάσεις είναι ενδεικτικό και δείχνει ότι η λέξη κομπίνα είναι άγνωστη στην προπόνηση. Το «δεν κάνω πειράματα γιατί τα λέτε στους δημοσιογράφους», είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και αστείο όταν μιλάμε για επαγγελματική ομάδα. (πολύ καλό για να είναι αληθινό και αστείο είναι επίσης ότι υπάρχετε εσείς να μας χαρίζετε άπειρες στιγμές γέλιου)
    Γενικώς φαίνεται να μην υπάρχει κανένα πλάνο. (ειδικώς;) Ή εν πάση περιπτώσει αυτό δεν βγαίνει, οπότε το ίδιο κάνει αφού και πάλι σαν να μην υπάρχει είναι. (έλα όμως που δεν κάνει το ίδιο) Επιπλέον, στο παιχνίδι με τη Λάρισα ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] μπήκε για μια ακόμη φορά χαλαρός και δίχως πνεύμα νικητή με αποτέλεσμα να πετάξει ένα μεγάλο κομμάτι του ματς και στο τέλος να τρέχει και να μην φτάνει. (και το ότι έτρεξε υπερβολή είναι) Η προετοιμασία για το πως θα μπει η ομάδα στο γήπεδο είναι δουλειά ΚΑΙ του προπονητή και νομίζω πως στον Παναθηναϊκό είναι ανύπαρκτη. (ναι αλλά και ποιου άλλου δουλειά είναι; δε μας τα λες όλα)
    Το γεγονός ότι η ομάδα του νταμπλ έφτασε στο σημείο να φάει τόσο χοντρό κράξιμο και μάλιστα απʼ ΟΛΟ το γήπεδο νομίζω τα λέει όλα. (τότε γιατί γράφεις;) Όπως και οι γιούχες στον προπονητή όταν έβγαλε τον Λάζαρο (που και στην κακή του μέρα το παλεύει) (εσύ δεν την παλεύεις καμία μέρα) για να βάλει τον Γκαρσία ο οποίος από τη μέρα που ήρθε μας δουλεύει ψηλό γαζί. (σταυροβελονιά;) Και επειδή μεταξύ άλλων η διοίκηση αυτή ακούει τον κόσμο και δεν τον κοντράρει, νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα κάνει πράξη τη λαϊκή απαίτηση, θα πράξει στην τελική το προφανές. Ο Νιόπλιας πια στην κερκίδα των οπαδών δεν έχει ούτε… μισό φαν. (στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού έχει άπειρους)
    Να κάνουμε και μια μικρή ανάλυση για το παιχνίδι. (αφού επιμένεις) Βρέθηκες πίσω στο σκορ από ένα αστείο γκολ, με τον Καντέ να έχει παιδική αντίδραση, (τα μωράκια πάνε Πηγή) θυμίζοντας αυτό που είχες φάει στην Καβάλα. (για να μην ξεχνιόσαστε) Το παλικάρι έπαθε, αλλά δυστυχώς δεν έμαθε. Ακολούθησε ένα 15λεπτο πανικού, μέχρι που ήρθε το γκολ του Σισέ να δώσει την αίσθηση ότι θα πας για περίπατο. (?!?!?)
    Το 1-1 ωστόσο φάνηκε να… φτάνει και να περισσεύει στους περισσότερους από τους παίκτες της ομάδας οι οποίοι (με εξαίρεση των mvp Κάρα, (most valuable piss-er?) τον Λουκά και τον Τζιμπρίλ) ήταν αλλού γιʼ αλλού. (δηλαδή δε φταίει μόνο ο Νικονόμπλια;!)
    Το παιχνίδι αυτό, επειδή ο αντίπαλός σου έπαιζε κλειστά έπρεπε να το πας στις πλαγιοκοπήσεις, (είσαι προπονηταράς τελικά) όμως πως να το πάρεις όταν ο Σπυρόπουλος δεν πέρασε ούτε μισή φορά τον αντίπαλό του και δεν έβγαλε μια σέντρα της προκοπής; (και πώς να το πάρεις χωρίς Δαλούκα;)
    Ο Γκοβού ήταν επίσης αρνητικός, αλλά για μένα δεν τον βγάζεις στο ημίχρονο. (αλλά πότε προπονηταρά μου;) Ειδικά όταν ο αντικαταστάτης του, ο Πετρόπουλος, σου αποδεικνύει ότι δεν είναι καλά. Τριάντα γιόμες έγιναν στην επανάληψη., μια κεφαλιά δεν πήρε ο Πετρογκόλ, (ΠετροLOL) ούτε μια μάχη. Εντάξει, δεν «περπατάει» καλά ο Γάλλος, (παραπατάει πολύ καλά όμως) αλλά επαναλαμβάνω ότι παραβιαζόμαστε να τον φάμε και θα βαράμε το κεφάλι μας. (τα χοντροκέφαλά σας δεν έχουν ανάγκη)
    Η μαχαιριά ήρθε με την αλλαγή του Λάζαρου για τον οποίο ο Νιόπλιας μπορεί να είπε ότι κουράστηκε, όμως δεν μπορώ να φανταστώ (φυσικά και μπορείς, μας έχεις αποδείξει άλλωστε πόσο φαντασιόπληκτος είσαι) πόσο χειρότερος θα μπορούσε να είναι από τον Γκαρσία, ο οποίος δυστυχώς αρχίζει να θυμίζει… πρώην ποδοσφαιριστή. (δες κι εμάς τους καημένους με Μιραλλάς, Αριέλ και Αλμπέρ, μαύρα χάλια, μας κορόιδεψε ο Μαρινάκης, κουτόχορτο λέμε.. έτσι δε γράφεις συνέχεια;)
    Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 70ʼ και μετά στην ομάδα εμφανίστηκε το απόλυτο μπάχαλο με τους μισούς να τρέμουν το λάθος και να φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους. (το κoρυφαίο ρόστερ;!) Ίσως κάπου να ευθύνονται και οι τόνοι (εγώ νομίζω οι ΓΑΥΡΟΙ) που ανέβηκαν μετά τη ΝΙΚΗ στο Περιστέρι και ο «τρόμος» που ακολούθησε. (το σκατό στην κάλτσα δηλαδή) Ίσως…
    Αυτό που χάθηκε ήταν μια καλή ευκαιρία να πιάσεις την κορυφή (αν και τυπικά την έπιασες) (ίσα ίσα μας αγγίξατε τα @@) και όχι το πρωτάθλημα. (για να χάσεις κάτι πρέπει να το έχεις) Η γκέλα αυτή μπορεί να σου κάνει και καλό, αν αλλάξεις προπονητή και επανέλθει η θετική αύρα στο τμήμα. (κι αν ΔΕΝ σου κάτσει;) Τα υπόλοιπα διορθώνονται. (θα μας πεις και πώς;) Θεωρώ το σημείο αυτό ιδανικό για αλλαγή προπονητή, διότι με βάση το πρόγραμμα όποιος και να έρθει δεν θα πέσει στα... λιοντάρια, αλλά θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με ένα καλό σερί. (όπως σήμερα άλλωστε)
    ΥΓ: Το χαστούκι από τη Λάρισα σου περιόρισε τη δυνατότητα να ασχοληθείς με την παρωδία της Κρήτης. (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει)
    ΥΓ1: Αν ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] κέρδιζε υπήρχε περίπτωση να το διακόψει ο Γιάχος; Εννοείται πως δεν περιμένω απάντηση. (αν ο Γιάχος δεν εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία δε θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός; εγώ κι αν δεν περιμένω απάντηση)
    ΥΓ2: Ρε μήπως του πέταξε κανένα παπούτσι στο ημίχρονο ο Μητρόπουλος του Γιάχου; (για το δικό σου το κεφάλι πρόσεχε καλύτερα, ο Γιάχος μια χαρά είναι) Μιλάμε ότι βγήκε από τα αποδυτήρια, έψαξε να δει που είχε νερό για να σκάσει τη μπάλα, (πάντως στη φυσούνα για κατούρια δεν έψαξε) ανέβαλε το ματς και μόνο συγνώμη που δεν ζήτησε. (για το ακυρωθέν γκολ ζήτησε;)
    ΥΓ3: Εκτός κι αν την φυλάει για όταν θα γίνει το παιχνίδι (με τους τραυματίες παρόντες φυσικά…) και έχει μπόνους κανένα πεναλτάκι… (εκτός κι αν τα τσεκούρια τους μας δημιουργήσουν κι άλλους τραυματίες)

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (14-11-10)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Κωστα εγραψες....για ακομα μια φορα απολαυστικος...μιλαμε εισαι θεος,τελος!ακομα κραταω την κοιλια μου απο τα γελια

και η επικη ατακα..."αυτος που λατρευω να μισω".χαχαχαχα.διακατεχομαι απο ακριβως τα ιδια συναισθηματα,για τον ανειδικευτο ασπουδαστο καραγκιοζη,τη Βασιλαρου

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Kaine (14-11-10)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα εγραψες....για ακομα μια φορα απολαυστικος...μιλαμε εισαι θεος,τελος!ακομα κραταω την κοιλια μου απο τα γελια

και η επικη ατακα..."αυτος που λατρευω να μισω".χαχαχαχα.διακατεχομαι απο ακριβως τα ιδια συναισθηματα,για τον ανειδικευτο ασπουδαστο καραγκιοζη,τη Βασιλαρου
    Ρε συ Χάρη τι είναι αυτό το άτομο. Το ξέρω ότι έχουμε κι εμείς τους δικούς μας αντίστοιχους, πιθανότατα να το βλέπω και υποκειμενικά, αλλά αυτός ο τύπος δεν υπάρχει..

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (14-11-10)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

εχεις απολυτο δικιο.ο τυπος ειναι αρχικομπλεξικος και πυροβολημενος.νομιζω ξεπερνα κατα πολυ οποιουσδηποτε αντιστοιχους δικους μας.δεν ειναι μονο προκλητικος,ειναι και γελοιος και ασχετος.ημιμαθης και υπερφιαλος.τραγικος με λιγα λογια,η αλλιως απλα βασιλαρου.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

και να σκεφτεις οτι απο αυτους χασαμε.....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Μετα τα κολπα της διατησιας και ολα τα τραγελαφικα στην Κρητη παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι οι γελιοι για να μας φτιαχνουν την διαθεση!
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Χα...Κατα τα αλλα εκει στην παιανια σκεφτοτουσταν το ευκολο προγραμμα που εχουν.
    Φατε τωρα στην μαπα την ισοπαλια και τα ξαναλεμε πρωταθλητες τις φαπας.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Xασαμε απο ενα λαθος απο αυτους.
    Αν και αν δεν ειχαμε μπει νωθροι στο β ημιχρονο σα να θελαμε να κρατησουμε το 1-0 δε θα ειχαμε χασει αλα θα ειχανε φαει κι αλλα.Τους υπεριμησαμε μαλλον κι εγω ενα πραγμα εγω μαθει.Οταν αμφιβαλλεις για τις δυναμεις σου στον αθλητισμο ή στη ζωη σε νικανε τα πιο αδυναμα κουταβια.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.697
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.635 φορές σε 7.139 μηνύματα
    Ignore User

Νικολακη μην ακους τους ασχετους,μεινε,σε παρακαλω.Το ειπες και εσυ:"Ειμαι καλος προπονητης"

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (14-11-10), Kaine (14-11-10)

Thanks
    1.805
    Ignore User

Μάλλον μας τελείωσε ο "ανερχόμενος Μουρίνιο"..

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 1579 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 579107911791279137914791529153915491559156915751576157715781579158015811582158315891599160916191629167917791879197920792579 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές