Σελίδα 1528 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 528102811281228132814281478148814981508151815241525152615271528152915301531153215381548155815681578162817281828192820282528 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 30.541 έως 30.560 από 62370

Θέμα: ΠΑΟ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΑΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παλι ρε Σακη μου θυμαμαι περισυ απο την αρχη της χρονια και απο τα πρωτα παιχνιδια του πρωταθληματος οι περισσοτεροι εδω γραφαμε οτι φετος δεν παμε και για πολλα κυριως λογω των βασικων ελλειψεων στο ροστερ που ειχαμε. Ναι σιγουρα καναμε σαν παλαβοι με τις δυο νικες επι του ζελα (αλλα ποτε δεν καναμε ετσι σε νικη εναντιον του μισητου αντιπαλου μας??)
    Σιγουρα υπαρχουν προβατα παντου αλλα αυτο που διαβαζα σημερα απο τις βρωμοφυλλαδες και κυριως αυατ που ακουσα εδω στο γραφειο απο βαζελες συναδελφους δεν εχει οριο.
    Και ρε γαμωτο το χειροτερο ειναι πως τα πιστευουν αυτα που λενε και οταν τους πεις πως μαλλον στα περσινα του Ολυμπιακου βαδιζετε σε κοιτανε με ενα βλεμα της αγελαδας λες και ανακαλυψες τον τροχο.
    Μιλαμε οι ανθρωποι τρωνε πολυ κουτοχορτο (και σου μιλαω κυριως για τοςυ συναδελφους μου που στην τελικη ρε γαμωτο ειναι και "μορφωμενοι" και δεν θα επρεοε να μανιπιουλαρονται ευκολα)
    Οι περισσότεροι οχι ολοι. Και εδώ όχι σε ολο το Ολυμπιακο φασμα. Γιατι αν διαβαζες τι λεγανε και γραφανε θα νομιζες οτι εχουμε παρει την κουπα απο το Σεπτέμβρη. Τον Κετσπαγια χεστον. Με το Ζικο δεν πανηγυριζε το συμπαν; Και οταν κερδιζε κατι ματσακια δεν εγραφα οτι ειναι ζώον εντελως; Ε,και; Οι περισσότεροι γάβροι μιλαγανε για το "μαγο" που θα μας κανει Βραζιλία.
    Για τις φυλλαδες. Οι δικες μας ειναι ισαξιες των πρασινων σε φανατισμο, τυφλο οπαδισμό και προκληση μίσους ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ισαξιες.

Οσο για τους τελευταίους , πίστεψέ με , ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ γάβρους με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και το ίδιο βλέμμα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κουβέντα να γινεται αλλα ίσως και ο Τζορβας να ειναι καλύτερος απο τον τωρινο Νικοπολίδη και ο Μαρίνος καλύτερος από το γίδι που εχουμε στον παγκο. Ίσως , δε λεω σίγουρα. Θα δειξει αυτο.
    εμείς όμως ρε Σάκη , αναγνωρίζουμε την αμπαλοσύνη των κατά καιρούς "γιδιών" που έχουμε . δεν προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο -μαύρο και να τους επιβάλουμε στην "εθνική" με το ζόρι

ο Αλεεεεεεεεεξηηηηηηηηης δεν είναι καλύτερος στο τέρμα , ούτε από εσένα πιωμένο .... πόσο δε σε σύγκριση με κανονικό τερματοφύλακα . το παλικάρι είναι απλά δημόσιος κίνδυνος
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμείς όμως ρε Σάκη , αναγνωρίζουμε την αμπαλοσύνη των κατά καιρούς "γιδιών" που έχουμε . δεν προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο -μαύρο και να τους επιβάλουμε στην "εθνική" με το ζόρι

ο Αλεεεεεεεεεξηηηηηηηηης δεν είναι καλύτερος στο τέρμα , ούτε από εσένα πιωμένο .... πόσο δε σε σύγκριση με κανονικό τερματοφύλακα . το παλικάρι είναι απλά δημόσιος κίνδυνος
    Kαι οι βάζελοι το κανουν. Και μην κοιτας τους βάζελους "με παρωπιδες" (για να το πω ευγενικά) γιατι και οι αντίστοιχοι δικοί μας ίδιοι ειναι. Αυτοί δεν είναι που ελεγαν αστέρι τον Λεονάρντο, παικταρά τον Γκαλίτσιο, φονιά και Ροναλντίνιο τον Ντιόγκο, ξυράφι στην επίθεση τον Ζίζι Ρόμπερτς; Ναι αυτοί είναι.

Ο Αλέξης κατ' εμέ όσο τρομπιδης και να είναι από τον τωρινό Αντώνη επιμένω ότι ΙΣΩΣ ειναι καλύτερος. Ιδίως οταν βλέπω τον Αντώνη να θέλει ένα τέταρτο να φορέσει τα γάντια του και να κάνει γκριμάτσες πόνου οσο τα βαζει.

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Οι περισσότεροι οχι ολοι. Και εδώ όχι σε ολο το Ολυμπιακο φασμα. Γιατι αν διαβαζες τι λεγανε και γραφανε θα νομιζες οτι εχουμε παρει την κουπα απο το Σεπτέμβρη. Τον Κετσπαγια χεστον. Με το Ζικο δεν πανηγυριζε το συμπαν; Και οταν κερδιζε κατι ματσακια δεν εγραφα οτι ειναι ζώον εντελως; Ε,και; Οι περισσότεροι γάβροι μιλαγανε για το "μαγο" που θα μας κανει Βραζιλία.
    Για τις φυλλαδες. Οι δικες μας ειναι ισαξιες των πρασινων σε φανατισμο, τυφλο οπαδισμό και προκληση μίσους ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ισαξιες.

Οσο για τους τελευταίους , πίστεψέ με , ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ γάβρους με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και το ίδιο βλέμμα.
    Μα δεν λεω για τον Τιμουρ ουτε για το Ζικο (εξαλλου θυμαμαι την κουβεντα που μου ειχες πει το βραδυ της ανακοινωσης του Ζικο "αυτος θα μας κανει εντελως τσιρκο") ουτε για τον Μποζο.
    Λεω γενικα για την ομαδα συνολικα! Σου ειπα τις νικες με το ζελα τις γουσταρουμε και τις πανηγυριζουμε ετσι και αλλιως ειτε ειμαστε ομαδαρα ειτε ειμαστε για τα θηρια. (Εδω γελαγαμε και λεγαμε πως αφου δεν μας νικησαν περισυ δεν θα μας νικησουν ποτε).
    Εχω την αισθηση ομως πως αυτο το χαλι του ζελα (με τους οπαδους εννοω) δεν το εχουμε.
    Καταρχην δες αντιμετωπιση απο το συνολο του τυπου. Σε αναλογη δικια μας περιπτωησ θα μιλαγαμε για εθνικο ρεζιλεμα και ευρωρεζιλεμα. Τωρα γαργαρα ολοι .....
    Για τις φυλλαδες ??? Ασε και οι πρασινες και οι κοκκινες και οι ουδετρες (και καλα) ειναι ΓΤΠΚ .
    Απλα ειναι αυτες που βαζουν στο φυτιλι φωτια για τις "αντιπαραθεσεις" κοκκινων-πρασινων (για τα αλλα χρωματα αστα .....)

Οσο για τους οπαδους ναι βρε σιγουρα υπαρχουν σε ολες τις ομαδες τετοιοι, αλλα νομιζω πως την μεριδα του λεοντος της εχουν οι λαγοι
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Μα δεν λεω για τον Τιμουρ ουτε για το Ζικο (εξαλλου θυμαμαι την κουβεντα που μου ειχες πει το βραδυ της ανακοινωσης του Ζικο "αυτος θα μας κανει εντελως τσιρκο") ουτε για τον Μποζο.
    Λεω γενικα για την ομαδα συνολικα! Σου ειπα τις νικες με το ζελα τις γουσταρουμε και τις πανηγυριζουμε ετσι και αλλιως ειτε ειμαστε ομαδαρα ειτε ειμαστε για τα θηρια. (Εδω γελαγαμε και λεγαμε πως αφου δεν μας νικησαν περισυ δεν θα μας νικησουν ποτε).
    Εχω την αισθηση ομως πως αυτο το χαλι του ζελα (με τους οπαδους εννοω) δεν το εχουμε.
    Καταρχην δες αντιμετωπιση απο το συνολο του τυπου. Σε αναλογη δικια μας περιπτωησ θα μιλαγαμε για εθνικο ρεζιλεμα και ευρωρεζιλεμα. Τωρα γαργαρα ολοι .....
    Για τις φυλλαδες ??? Ασε και οι πρασινες και οι κοκκινες και οι ουδετρες (και καλα) ειναι ΓΤΠΚ .
    Απλα ειναι αυτες που βαζουν στο φυτιλι φωτια για τις "αντιπαραθεσεις" κοκκινων-πρασινων (για τα αλλα χρωματα αστα .....)

Οσο για τους οπαδους ναι βρε σιγουρα υπαρχουν σε ολες τις ομαδες τετοιοι, αλλα νομιζω πως την μεριδα του λεοντος της εχουν οι λαγοι
    Επειδή βασικα ζω αναμεσα σε βαζέλες θα διαφωνήσω πάλι. Οσο για τη μερίδα του "λέοντος" στους περίεργους που λεμε πρώτους θα βάλω τα μπαοκια και δεύτερους εμάς και τριτους (λογω και ελλειψης οπαδων αλλιως θα ηταν πρωτοι) τους αεκτζηδες. Μονο γι' αυτο τους ξεπερνάνε ίσως οι βάζελοι.

Φυσικα χαιρεσαι να κερδιζεις το βαζελο. Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την ποιότητα ούτε την ποσότητα των μπεεεεε που έχει καθε ομάδα. Γενικα όλες οι μεγάλες έχουν ικανές ποσότητες. Όμως τους βάζελους όπως τους βλέπω ειλικρινά αρκετές φορές τους έχω ζηλέψει για την συλλογική αυτογνωσία τους. Φυσικα τους μπεεε τους τους δουλεύω , όμως δεν αρνούμαι ότι εχω κι εγώ πολλους τέτοιους...

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Ο Γ. Καραγκούνης σπάει τη σιωπή του: “Οι Ισπ’νοί μ’είπαν να κατ’ρήσ’ κατάχ’μα!”

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Από τον[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] | 30 Σεπτεμβρίου, 2010
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    “Γιώργο, το θέμα έχει αρχίσει να κουράζει, αλλά θέλεις να μας πεις τι ακριβώς έγινε στη φυσούνα στη Βαρκελώνη;”
    “Οι Ισπ’νοί μ’είπαν να κατ’ρήσ’ κατάχ’μα!”
    -”Σοβαρά μιλάς τώρα;”
    -”Αμ πουώς;”
    “Μ’ λέει ου Νιουόπλ’ς ‘έμπ’ αλλ’γή’, αλλ’ γουώ κατ’ρίομανε…”
    “Φεύγ’ για τ’ φυσούν’ για ν’ βρουώ τον καμπ’νέ”.
    “Αλλά διν τουν έβρ’σκα”.
    “Βλιέπουω εν’ν ‘Σπανό, και τ’ν ρουτάω σι άπτστα αγγλ’κά: ‘Γουέρ’ζ δι καμπ’νέ ρι πατριώτ’;’
    “Και μ’λέει: ‘Δι καμπ’νέου; Γιου αρ ατ δε καμπ’νέου’“.
    “Τ’ λέω; ‘Γουάτ ντου γιουμίν; Γουέρ’ζ δι καμπ’νέ;‘”
    “Και μ’λέει ‘Γιου αρ ατ δε μιντλ οφ δε καμπ’νέου σερ’“.
    “Του λέω ‘Δις ιζ δε καμπ’νέ;’
    “Και μι ξαν’λέει: ‘Γες σερ. Ολ δις αράουντ γιου ις δε καμπ’νέου’“.
    “Τ’λέω: ‘Είσι σίγ’ρους;’
    “Μ’λέει ‘Σίγ’ρους’“.
    “ΕΕΕΕΕΕ τι να κάμ’ κι εγουώ; Ιέβγαλ’ έξουω τουν Κίτσου μου και…”
    “…”
    “Ρε Γιώργο μήπως δε σου έλεγε ότι είσαι στον καμπινέ αλλά στο Καμπ Νου;”
    “…”
    “Λες;”
    “Κοίτ’ ν’ δεις που διν μι καταλαβ’νε το ζαγάρ’. Κ’ ιγουώ π’ νόμ’ζα ότι οι ‘Σπ’νοί μ’λάνε καλά Γγλ’κά…”

Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

7. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον smageo για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (30-09-10), Kaine (30-09-10), kritikia (30-09-10), panahs7 (30-09-10), sadi (30-09-10)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Kαι οι βάζελοι το κανουν. Και μην κοιτας τους βάζελους "με παρωπιδες" (για να το πω ευγενικά) γιατι και οι αντίστοιχοι δικοί μας ίδιοι ειναι. Αυτοί δεν είναι που ελεγαν αστέρι τον Λεονάρντο, παικταρά τον Γκαλίτσιο, φονιά και Ροναλντίνιο τον Ντιόγκο, ξυράφι στην επίθεση τον Ζίζι Ρόμπερτς; Ναι αυτοί είναι.

Ο Αλέξης κατ' εμέ όσο τρομπιδης και να είναι από τον τωρινό Αντώνη επιμένω ότι ΙΣΩΣ ειναι καλύτερος. Ιδίως οταν βλέπω τον Αντώνη να θέλει ένα τέταρτο να φορέσει τα γάντια του και να κάνει γκριμάτσες πόνου οσο τα βαζει.
    παίκτες σαν το Αλέξη , σαν τον Γκαλίτσιο ή ακόμη και σαν τον Ρομπινιο .... η απόδοσή τυς δεν εχει να κάνει με την αξία ή την ικανότητά τους αλλά από κάτι που δεν αποκτιέται ... από το στοιχειώδες IQ
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (30-09-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

παίκτες σαν το Αλέξη , σαν τον Γκαλίτσιο ή ακόμη και σαν τον Ρομπινιο .... η απόδοσή τυς δεν εχει να κάνει με την αξία ή την ικανότητά τους αλλά από κάτι που δεν αποκτιέται ... από το στοιχειώδες IQ
    Ε, η έλλειψη αυτού του στοιχειώδους δε γνωρίζει σύνορα. Ούτε χρώματα , ούτε οπαδικες προτιμήσεις.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

masinGun (30-09-10)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Ο Ντούσαν και το ριζικό του Νιόπλια

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Από τον[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] |
    “…”
    “Φίλο μου Νίκο…”
    “…”
    “Καταλαβαίνω πόσο άσκημο είναι εσύ κχάσεις το ντουλειά σου…”
    “…”
    “Το έκχασα κι εγκό πρόσφατα και ντεν είναι εύκολο…”
    “Εγώ δεν απογοητεύομαι. Κανείς δεν ξέρει τη μοίρα του. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον”.
    “…”
    “…”
    “Εγκό μπορώ να ντω το ντικό μου μοίρα. Αν τέλεις σου λέω και το ντικό σου”.
    “…”
    “…”
    “Μεγκάλο πόρτα τα ντιαβείς. Από μέσα προς το έξω…”
    “…”

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Κοντός προ ολίγου στο ράδιο :

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι κατά 8 εκατ. ακριβότερο από το περυσινό , άρα τυπικά και πρακτικά είναι καλύτερο από το περυσινό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωωωωωωωωχχχχχχχχ παναγιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Κοντός προ ολίγου στο ράδιο :

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι κατά 8 εκατ. ακριβότερο από το περυσινό , άρα τυπικά και πρακτικά είναι καλύτερο από το περυσινό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωωωωωωωωχχχχχχχχ παναγιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!
    Είδες που σου έλεγα για το IQ; Να σου πω αντιστοιχα ονοματα "αλλου χρώματος" δε χρειαζεται, χειρότερα λενε και τα ξερεις κι εσυ.

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Εγω παλι ρε Σακη μου θυμαμαι περισυ απο την αρχη της χρονια και απο τα πρωτα παιχνιδια του πρωταθληματος οι περισσοτεροι εδω γραφαμε οτι φετος δεν παμε και για πολλα κυριως λογω των βασικων ελλειψεων στο ροστερ που ειχαμε. Ναι σιγουρα καναμε σαν παλαβοι με τις δυο νικες επι του ζελα (αλλα ποτε δεν καναμε ετσι σε νικη εναντιον του μισητου αντιπαλου μας??)
    Σιγουρα υπαρχουν προβατα παντου αλλα αυτο που διαβαζα σημερα απο τις βρωμοφυλλαδες και κυριως αυατ που ακουσα εδω στο γραφειο απο βαζελες συναδελφους δεν εχει οριο.
    Και ρε γαμωτο το χειροτερο ειναι πως τα πιστευουν αυτα που λενε και οταν τους πεις πως μαλλον στα περσινα του Ολυμπιακου βαδιζετε σε κοιτανε με ενα βλεμα της αγελαδας λες και ανακαλυψες τον τροχο.
    Μιλαμε οι ανθρωποι τρωνε πολυ κουτοχορτο (και σου μιλαω κυριως για τοςυ συναδελφους μου που στην τελικη ρε γαμωτο ειναι και "μορφωμενοι" και δεν θα επρεοε να μανιπιουλαρονται ευκολα)
    αυτή την απορία την έχω κι εγώ ρε Σμαρούλα....πώς στο διάολο γίνεται μορφωμένοι άνθρωποι να παραμυθιάζονται τόσο εύκολα???

στα του βάζελου τώρα. πέρυσι πιστεύαμε πως αν παίρναμε το πρωτάθλημα ο βάζελος θα κατέρρεε. υπήρχε βέβαια και η (σωστή για μένα) άποψη πως αν παίρναμε το πρωτάθλημα θα συνεχίζαμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. μερικούς μήνες μετά βλέπω πως μας έκανε πολύ καλό η απώλεια του τίτλου. ταυτόχρονα κοίμισε τους βάζελους, οι οποίοι νομίζουν πως είναι Μπάρτσα....τελικά ίσως φέτος είναι η ευκαιρία να αποτελειώσουμε τον βάζελο!!!! νίκες μέχρι τέλους να τους πάρουμε τα σώβρακα στην Ελλάδα!!! να φάνε και τις φούτσες τους στην Ευρώπη να μην ξέρουν από πού τους ήρθε!!!!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (30-09-10)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

κατ΄αρχάς να πω πως απλά δεν υπάρχει τρόπος να (απο)τελειώσεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό , είναι εντελώς άτοπο. αυτοί οι δύο αργά ή γρήγορα θα τον βρουν τον δρόμο τους , όλοι οι άλλοι μπορεί να χαθούν αυτοί οι δύο όμως όχι

εμάς όντως μας έκανε καλό το χαμένο πρωτάθλημα (κυρίως η 5η θέση και η τραγική εικόνα) σχετικά με τον περιορισμό της μούφας και τις μαλακίας που μας σερβίριζαν . προφανώς και η όποια ανασύνταξη κάνει καλό διότι είμαστε απλά ανίκανοι να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα στραβά μας όταν μας τυφλώνει η λάμψη της φιέστας

στον Παναθηναϊκό όμως η αλαζονεία και η εν γένει μαλακία μετά τα δύο νταμπλ ('04 και τώρα) δεν δικαιολογούνται. αυτούς αδυνατώ να καταλάβω τι τους τυφλώνει και δεν βλέπουν μπροστά τους . η χρόνια αγαμία μάλλον τους έχει πειράξει στα νεύρα , μετά από το κάθε νταμπλ νομίζουν ότι έγιναν η Μπάρτσα Νο2 . ακόμα δε η άρνησή τους είναι εκνευριστική . αντί να κάτσουν να δουν γιατί τους έκανε πλάκα ακόμα και η Καβάλα, προσπαθούν να πείσουν όλο τον κόσμο πως η Καβάλα είναι επιπέδου Σεβίλλης άρα άπαιχτη και για αυτό δεν μπορούσαν να την παίξουν

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Κωνσταντίνου: «Είναι άδικο για τον Τζόρβα»

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Τζόρβα τάχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε τα βάρη για την ήττα στον τερματοφύλακα της ομάδας», τόνισε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. «Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι πρωτοκλασάτοι που κάνουν τη διαφορά, ίσως να έχουν καβαλήσει ένα καλάμι. Ο Νιόπλιας έχει πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες», πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για κακή προετοιμασία της ομάδας.

O Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

- Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη: «Καταρχήν δεν είδα τίποτα. Δεν είναι μόνο το χθεσινό ματς για εμάς που πάμε στο γήπεδο και παρακολουθούμε τον Παναθηναϊκό. Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, περίπου 50.000 οπαδοί, το ίδιο βλέπουν τον τελευταίο μήνα. Από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν βλέπουμε τίποτα. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σωστή προετοιμασία.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι πρωτοκλασάτοι που κάνουν τη διαφορά, ίσως να έχουν καβαλήσει ένα καλάμι. Μάλλον δεν υπάρχει συνεργασία και φιλία στα αποδυτήρια. Αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, δεν έγινε καλή προετοιμασία και η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω αν ο Κέζος είναι καλός ή κακός. Μπορεί ο Κέζος να είναι καλός και να μην “κόλλησε” με τους παίκτες της ομάδας. Μπορεί να μην είναι καλός και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω το παιδί και δεν θέλω να τον κατηγορήσω.

Το σίγουρο είναι πως η φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού είναι μέτρια. Αυτό το είχα παρατηρήσει στο ματς με την Ξάνθη, αφού το ζέσταμα που έκαναν οι παίκτες της ομάδας - δεν το κάνουν στις επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες πρέπει να προετοιμαστούν 20 λεπτά για να χτυπήσουν ένα παιχνίδι. Επίσης, ο Νίκος Νιόπλιας έχει προβλήματα που δεν μπορεί να αφήσει μερικούς παίκτες έξω. Αυτά τα πράγματα ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να τα κάνει. Όποιος είναι κουρασμένος, πρέπει να μένει έξω και να παίζουν εκείνοι που είναι σε καλή κατάσταση.

Σημαντικός παράγοντας είναι το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έκανε τις προσθήκες για να ενισχυθεί η ομάδα και να παίξουν άμεσα. Αν δεν κάνουν κάποιοι παίκτες, το λέμε και δεν παίζουν. Δεν μπορείς να βάλεις πέντε παίκτες που χρειάζονται να προσαρμοστούν, να τους βάλεις και τους πέντε από την αρχή. Τότε βγαίνεις και λες ότι έχω μια νέα ομάδα και θα πειραματιστώ ανάλογα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία, όπως ξεκινούν οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είχε το περιθώριο και το χρόνο να προετοιμαστεί για να μπει έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκανε το υπεραντλαντικό ταξίδι για τα φιλικά, κάτι που πιστεύω πως είναι λάθος. Κάτι ανάλογο είχε γίνει με την Εθνική και είδαμε τα αποτελέσματα που είχαμε στο Μουντιάλ της Αμερικής. Μπορεί να πηγαίνουν κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι στην Αμερική, όμως έχουν διαφορετική παιδεία και διαφορετικό προγραμματισμό
    ».

- Για την έξοδο του Αλέξανδρου Τζόρβα στη φάση του πρώτου γκολ: «Αυτές οι γκρίνιες που ακούστηκαν για το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Τζόρβας είναι κρίμα. Δεν είναι σωστό να ρίχνουμε τα βάρη για την ήττα στον τερματοφύλακα της ομάδας. Ένας γκολκίπερ βρίσκεται στην κακή του μέρα και μπορεί να δεχθεί το χειρότερο γκολ. Για μένα στο δεύτερο γκολ είναι εκείνο που φέρει μεγαλύτερη ευθύνη, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του. Μετά το πρώτο γκολ, άρχισαν να γκρινιάζουν κάποιοι οπαδοί. Από την πλευρά του, ο Τζόρβας αναγνώρισε την ευθύνη του και αυτό είναι προς τιμήν του. Ο κόσμος στο θέμα του Τζόρβα δεν έδειξε ανοχή και αυτό είναι άδικο».

- α ρε Κωνσταντίνου μια ζωή μαλάκας , ζώο , στόκος ήσουν !!! τι θέλουν και σε βγάζουν να μιλήσεις ;;;

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Bρε την κατατρεγμενη την Αλεξις...
    *****8.23*****

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.940 φορές σε 14.457 μηνύματα
    Ignore User

O Bασιλαράς δεν έγραψε τίποτα μετά τη χθεσινή πούτσ@?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορει ρε, δεν ειναι ελευθερα τα χερια του.
    *****8.23*****

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και που έγραψε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

έγραψε,έγραψε...

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Ανοίγει η κουρτίνα 1 και βγαίνει ο ΕΝτόι,ανοίγει η κουρτίνα 2 και βγαίνει ο Βίγκαρντ,ανοίγει και η κουρτίνα 3 και βγαίνει ο Μπούμ-Ζόνκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω κουράγιο ούτε για καζούρα πια τι να σχολιάσω απο αυτήν την ομάδα που τουλάχιστον γεμίζει τις Τρίτες και τις Τετάρτες μου και μου επέτρεψε να χρησιμοποίησω επιτέλους το καναπέ μου!

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (30-09-10)

Σελίδα 1528 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 528102811281228132814281478148814981508151815241525152615271528152915301531153215381548155815681578162817281828192820282528 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές