Faithful (26-09-10)
Ναι αλλά αυτό που μου κάθεται στραβά στο στομάχι εμένα, είναι ότι τα περισσότερα πρωτοσέλιδα των ΑΡΔ έχουν μισό μισό τον
Θρύλο με τα βαζέλια και οι τίτλοι λες και παίξαμε την ίδια μπάλα!!! Πως πάνε κάτι κακομοίρηδες και κολλάνε δίπλα στους στάρς
μπας και τους δείξει κι αυτούς λίγο η TV?... Ε αυτό ένα πράμα! ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Faithful (26-09-10)
μπαχαχαχαχαχα.φαινεται η αθλια προετοιμασια που κανανε.δεν τους σωζει ΤΙΠΟΤΑ.ουτε καν ο...Τζεκος.
έχει αρχίσει και κάνει τα σημάδια της η καταπληκτική προετοιμασία του Νικόλα!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
και ερχονται τα χειροτερα για αυτους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
με υποχρεωσεις σε Ελλαδα και Ευρωπη αν δεν εχουνε κανει προετοιμασια σωστη θα κλαψουνε μανουλες στη βαζελα..Μηπως να τους στειλουμε τον Μιχαλη Μιχαλη του Μιχαλη;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς για τσίρκουλα, θλάσεις και λοιπές ακροβασίες, εγώ πάντως διάβασα μια επιστημονική είδηση που τρομοκράτησε τις.... φτέρνες μου.....
Αν νιώθετε μια καυτή ανάσα στο στιβαρό σας σβέρκο και μια ανορθωτική τάση.... στις τρίχες του.. τσουτσουριασμένου σας κορμιού, ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ...
...Ξύπνησε το θεριό ωρέεε σύγγαυροι...!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
δυο φορες εχω φοβηθει στη ζωη μου τοσο πολυ. μια σημερα μετα την αναγνωση του παραπανω αρθρου και αλλη μια οταν ειχα δει στον υπνο μου τον τσακ νορις να μου ριχνει στιφογυριστη κλοτσια
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ANDREASPROEDROS (27-09-10), captain-cook (27-09-10)
BrazHlias (27-09-10)
φοβηθηκα τωρα απο τους gay,.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια φυλλάδα γράφει σήμερα ότι θα κινηθούν για μέσο και επιθετικό. Μα γιατί,
αφού έχουν το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών; Ας μείνει ο ΖΑΜΣ
(Ζαν Αλεν Μπουμ-Σονγκ) ηγέτης της άμυνας και φυσικά ο Νικονόμπλια και
δεν τους σώζει ούτε μέσος, ούτε επιθετικός, ούτε και μεσοεπιθετικός.![]()
εχουν τον νινη ομως.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε οχι και κοκκινη στον Νινη...αφηστε να του τον κοκκινησουμε εμεις την 8η αγωνιστικη..και δεν θα ειναι με καρτα....![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
nbqgr (27-09-10)
πόσο γουστάρω που τους χαϊδεύουν τα αυτιά οι ΑΡΔ!!!!!!!!!!!!!!!!! το έργο το έχουμε ξαναδει παιδιά!!!! ακόμη και πέρυσι που δεν είχαμε ομάδα με ανάλογη αντιμετώπιση και χάιδεμα προς τον ποα, ήρθε στο ΝΑΟ και έφαγε δίμπαλο!!! φέτος αν συνεχίσουν να νομίζουν πως έχουν υπερομάδα και πως θα μας σκορπίσουν την 8η αγωνιστική, θα πάμε στο λαγούμι τους, θα τους ξετρυπώσουμε και θα μετράνε φούτσες....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πιστεύω πως η αντικατάσταση του Νιόπλια θα είναι πολύ νωρίτερα από την 8η αγωνιστική . είναι δεδομένο πως ο Μητέρας θα τον σουτάρει (ίσως την 7η) αλλά έτσι όπως πάνε αυτοί , μπορεί και νωρίτερα από ότι υπολόγιζε ο χοντρούλης .
βέβαια δεν φταίει και πάρα πολύ ο Νιόμπλιας . του φέρανε τα γαλλάκια (σαν αγαπητικούς της βοσκοπούλας) για παρέα στον σιδερένιο και ήδη αναπολούν τον Σαλπι-γίδι και τον Μπιάρσμιρ (aka 2x Μέλμπεργκ )
προς το παρόν δεν μας χαλάει καθόλου αρκεί εμείς να δέσουμε ως ομάδα και να κάνουμε την δουλεία μας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Χμμμμ...ο υπερτατος ποθος ο Ντουσαν...μηπως εφτασε το πληρωμα του χρονου?
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks