16/02/2003 : 19η αγωνιστική. Παναθηναϊκός - Ιωνικός στη Λεωφόρο με το σκορ στο 1-0 λίγο πριν τη λήξη. Ο Ιωνικός έχει κερδίσει κόρνερ όπως επιτίθεται από αριστερά και ο Μοχάμεντ Αφάς ετοιμάζεται να το εκτελέσει. Ο παίκτης του Ιωνικού εκτελεί το κόρνερ στη μικρή περιοχή και ψηλά. ο Αντώνης Νικοπολίδης σηκώνεται να διώξει τη μπάλα, "πιάνει αέρα" και δίνει την ευκαιρία στο Σέρβο αμυντικό του Ιωνικού, Μιλόε Κλάεβιτς να ισοφαρίσει σε 1-1 στη λήξη του αγώνα. Όμως, ο άρχων του αγώνα, Χρήστος Τρικάλης σφυρίζει, οι παίκτες του Ιωνικού σηκώνουν τα χέρια να πανηγυρίσουν αλλά βλέπουν τον Τρικάλη... μπαστακωμένο στη μικρή περιοχή, να'χει ακυρώσει το γκολ! "Επιθετικό φάουλ" λέει ο σοφός διαιτητής "του Κλάεβιτς στον Νικοπολίδη" και... κουφαίνει το σύμπαν, αφού ο Κλάεβιτς ήταν ένα μέτρο μακριά απ'τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού! Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας...
Στο τέλος όμως είχε Ριζούπολη
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
γνωστα γεγονοτα αυτα νικο.την σεζον του τρικαλη ειχαν γινει και πολλες αλλα τετοια παντως....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Α, καλα, μην το συζητάς! Να μιλήσεις ετσι σε στρατηγό της Αστυνομίας και να τη γλυτώσεις, ξέχασέ το! Μόνο το ξύλο που έχεις να φας στο κρατητήριο απο τους Τακλμπερυ, φτάνει!
Ενώ μπροστά στον Ρίνγκο...κλαρίνο!
δεν βλεπω να χανουν βαθμους σημερα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
goal evalan
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σισέ 0-1
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν νομιζω πως αναμενεται κατι αλλο περα απο διπλο σε αυτο το ματς.ειπαμε την 8η αγωνιστικη θα χασει βαθμους ο πρεσβης.ως τοτε,καροτσι.
Αλέξηηηηηηηη ρούφεν!!![]()
Χαχαχαχαχα τσόντα και στην Καβάλα που τον έχει στριμώξει στα σχινιά τον Πρέσβη!!!
2-1!! Ρούφεν ξανάααααααα!!!
Να χαρω την ομαδα με την μεγαλυτερη ομοιογενεια και ποιοτητα στην ελλαδα.![]()
σας εχω πει πως προκειται περι ΓΕΛΟΙΑΣ ομαδας.!αλλα θα μιλησει ο Κακκος...
Προσωπικα ο σημερινος αγωνας και η πρεμιερα με την ξανθη μου θυμιζουν εμφανισεις τους τα προηγουμενα χρονια,που ενω εμπαιναν καλα στο ματς και προηγουνταν,χωρις προφανη λογο παθαιναν μπλακ-αουτ και δεν μπορουσαν να σηκωσουν κεφαλι για ολο τον υπολοιπο αγωνα.Σαν να μην περασε μια μερα!!
Haris1984 (18-09-10)
Παρακαλώ μια περιληπτική ενημέρωση.
Σε ποιο λεπτό είναι ο αγώνας; Ο Κάκος είναι διαιτητής;
1 φάση ο βάζελος, έφυγε στην κόντρα ο Σισέ και 0-1. Από εκεί και μετά υπάρχει μόνο Καβάλα στο ματς που κάνει ότι θέλει,
έχει 2 γκολ, 2 δοκάρια και 4-5 κλασσικές ευκαιρίες!! Πάμε για ημίχρονο σε 1 λεπτό και αν συνεχιστεί αυτή η εικονα και στο 2ο
βλέπω να τρώνε 5άρα και από την Καβάλα, ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ!
Eleni7 (18-09-10)
Bookmarks