πλακα πλακα αν δεν ηταν και αυτος θα μετραγανε τουλαχιστον αλλα 4
ηταν πολλα τα αστερακια!
πλακα πλακα αν δεν ηταν και αυτος θα μετραγανε τουλαχιστον αλλα 4
kwtsios (15-09-10)
Και λιγο jorge γιατι τον ξεχασαμε...
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σχολή κανανε οι ... Τζουλιες. Ο Αλέξης και το Πούρο. Ή πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τουλαχιστον εκεινες ηταν ξυρισμενες...
...και μάλιστα χρειάστηκε να το επαναλάβει άλλες 4 φορές, προκειμένου η οπή εεεε η μελανιά στο μέσο της οπίσθιας όψης του να γίνει πιστευτά ορατή... Όχι, όχι, του βγάζω το καπέλο, θέλει μαγκιά για να δωθείς σε ένα όργιο πενταπλό...
Σι πρόλαβα σκουλήκ![]()
panahs7 (15-09-10)
Οταν ελεγα πως προκειται περι ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΗΣ ομαδας,μου λεγατε αλλα....
Ωρε Φουστερ μου τι εχασα!!!
Ετσι που ετησε κωλο ο Βαζελος τι περιμενε δηλαδη να κερδισει, απο το πρωτο λεπτο με 10 παιχτες μεσα στην μεγαλη του
περιοχη περημενε και παλι δεν την γλητωσε που να ανοιγοταν κιωλας.
Το πιο σπαστηκο απο ολα ειναι πως οι ΑΡΔ αυριο θα λενε πως το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι της πλακας
και οχι αυτοι που στηθηκαν στα 4.
Περα απο την πλακα ομως τα φοβερα κενα στην αμηνα της Μπαρτσα καναν κρα και απο τη Γερμανια,
τολμω να πω πως μια σοβαρη μεσαια ομαδα της Μπουντεσλιγκα Χοφενχαιμ π.χ. θα εκανε πιο αξιοπρεπη εμφανηση.
Οταν λεει 639 πασες με ποσοστο 0,78 θελει να πει οτι η Μπαρτσα ειχε συνολικα 498,42 σωστες μεταβηβασεις;
Aν ειναι ετσι τοτε ο Ποα ειχε μολις 36,49 σωστες πασες απο τις συνολικα 89 που κανανε οι δηθεν, παιχτες του δηλαδη 52,51 λαθος!!!
απο το γαβρος:
Αν είσαι ΠΑΟ ξέρεις. Πέντε έφαγαν τα παλικάρια του Νιόπλια στην Ισπανία και ειλικρινά δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε τα όσα ζήσαμε.
Ο πράσινος χιουμορίστας, με πρωταγωνιστές τους πάντες, μας έκανε υπερήφανους για μια ακόμα φορά. Οι πράσινοι έδωσαν ρέστα χορευτικών ικανοτήτων στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου. Με τον Βύντρα, με τον Λέτο, τον Καραγκούνη και τα άλλα παιδιά, όπως μπορούν να πλέον να τραγουδούν περήφανοι οι πράσινοι οπαδοί, ο ΠΑΟ προσέθεσε ακόμα μια υπέροχη βραδιά Καναπέ Λιγκ στο παλμαρέ τους.
Αυτά θα βλέπουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κάποτε στην Μπαρτσελόνα και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Ούτως ή άλλως, τέτοια ομάδα... μοντέλο δεν περνά κάθε ημέρα από το Καμπ Νου.
Για αυτό αξίζει να δώσεις 30, 40, ακόμα και 100 ευρώ για να δεις τον θίασο του Νίκου του Νίπλια. Ο περιοδεύων θα δώσει κι άλλα παιχνίδια για το Λιγκ που νομίζει πως μετέχει και θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε άλλες πέντε φορές φέτος. Τρεις φορές θα έρθει στην Αθήνα, με τις τιμές από ό,τι μαθαίνουμε να είναι προσιτές προς το κοινό, ώστε να ακολουθηθεί η φιλοσοφία του συλλόγου, που κατεβάζει τα εισιτήρια για να τον παρακολουθούν όσοι περισσότεροι μπορούν και να γελάνε με την καρδιά τους.
Επίσης, θα παίξει άλλες δύο φορές. Στη Δανία και τη Ρωσία. Εδώ, ο σύλλογος φανερώνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να ζεστάνει τις καρδιές των βορειοευρωπαίων, οι οποίοι τέτοια εποχή έχουν βαρυχειμωνιά...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ανοιξανε τα μπουτια παλι χθες σαν καλες πουτανες...το θεμα ειναι ομως τετοια χαλια που ειχανε επρεπε να εχουν φαει 10 γκολ τουλαχιστον.γιατι για τοσα ητανε...
ας οψεται ο μεσι και οι λοιποι βλακες που δεν τα βαλανε.νομιζω οτι περισσοτερα δεν προκειται να φανε ποτε και θα συνεχισουν στο ρυθμο του 5-0 και 5-1.
εχουν φαει τοσες πολλες φορες αλλωστε που ξερουν.
η προκριση βεβαια ειναι δικια τους γιατι ομαδες οπως ρουμπιν και κοπενγχαγη απλα δεν υπαρχουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τις υγειες σας .... και καλη χωνεψη!
Σας κερασαν Da Pipa οι Καταλανοι και σας επεσε βαρυ εεε??
Λογικο κυριε πρεσβη, αμα εχεις μαθει στο Da Luca και το Da Pipa σου πεφτει κομματακι βαρυ.
Και οι αθλιοι οι Καταλανοι δεν σας κερασαν ενα απλο Da Pipa αλλα ενα ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ..... Da Pipa ετσι για καλη αρχη!! Σαν το παρασημο της ανοιχτης παλαμης ενα πραγμα!!
Σας φυλανε απο οτι εμαθα αλλο ενα να σας το κερασουν εδω στην Αθηνα.
Αχ κυριε πρεσβη μας κακομαθαινεις....
Αχ κυριε πρεσβη εκει που εχεις ταξιδεψει εσυ ..... δεν ποναν τα παληκαρια.....
Αχ κυριε πρεσβη δεν σου εχουν μαθει καλυτερα να μασας παρα να μιλας .....
Τοσα χρονια κυριε πρεσβη ο Τζολε σου εχει κανει τη σ$@#&@(&^@ νααααααααααααααααααα με το συμπαθιο και πιστεψες πως θα κερδισεις κιολας!
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Ρουφα τωρα κωλοσωματειο και περιμε να σε σφυριζει πλεον ο Σπαναθας μπας και παρεις και κανενα πεναλτι στην κοπρολιγκα!
Ουστ ξεφτυλισμενοι!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Πράγματι !! Ήταν τιτανομαχία!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τους βαρέθηκα και αυτούς και την κωλάρα τους.
.
αυτοι ομως δεν βαρεθηκαν τους βιασμους στελιο μου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολλη πλακα εχει και η αναφορα της Πρασινης στην αγωγη των Αγγελοπουλων...
"Σε καιρους χαλεπους, οι Αγγελοπουλοι κατεθεσαν αγωγη-μαμουθ κατα της πρασινης υψους 2 εκατομμυριων ευρω"...Αυτο μονο και τελος.
Χεσμεντεν?
*****8.23*****
Bookmarks