ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο εσυ δεν υπαρχεις στο γηπεδο για 20' και με ενα σουτ,σκοραρεις!!!!!!!!!!
Μονο εσυ παιζεις 90' με την Μπαρτσελονα και κανεις 1 σουτ σε ολο το ματς,το οποιο ειναι στο στοχο και βαζεις και γκολ!!!!!!!!!
Μονο εσυ κανεις 89 πασες σε εναν ολοκληρο αγωνα!!!!!!!!!!!!!
Μονο εσυ μπορουσες να φας 10 γκολ και τρως 5!!!!!!!!!!
Σημερα αποδειχθηκε οτι ειναι πρεσβης.Ο πουτανας γιος εκπροσωπησε αξια την μανα του στην Ευρωπη.Αυτη γαμιοτανε για χρονια στην Ελλαδα,αυτος γαμιεται για χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Υ.Γ Υπηρχε σημερα στο γηπεδο παικτης Λετο???





Υ.Γ.2 Ζιλμπερτο Σιλβα συγχαρητηρια για τα ''τρεξιματα'' σου σημερα στο κεντρο!!!!Εισαι μαχητης!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.3 Ο Μπουμσονγκ ειναι τεραστιος αμυντικος!!!!!!!Φανηκε σημερα.....................

Υ.Γ.4 Μενιο Σακελλαροπουλε οταν γαμιεται η πουστο-ομαδα σου μην μας κανεις αναλυση περι ''Μεσι'' και ''Ελληνα Μεσι''.Το ξερουμε οτι υπαρχει μονο ενας Μεσι.Υπαρχει επισης και ενα παιδι που εχει ''ψηγματα'' του ταλεντου του,ειναι Ελληνας και τον λενε Φετφατζιδη.Υπαρχει και ενας αλλος παικτης που τον προωθουν οι δημοσιογραφοι,μπορει μονο να τρεχει και να σεντραρει στοιχειωδως και τον λενε Νινη.Αυτα για να μαθαινουμε.
Υ.Γ.5 Παναθα σε πιστευουμε!!!!!!!Μην σταματας να παλευεις!!!!!!!Μπορεις και 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Bookmarks