Πωπω, τι χαβαλε κανουν οι Ισπανοι ρε πουστη. Ειναι σαν να βλεπεις φιλικό ξεμουδιασματος μεγαλης ομαδας με μικτή ιδιοκτητών βουλκανιζατέρ-ρεκτιφιέ-ζυγοσταθμισεις
Αει στο διαολο με τα ζωα τους Καταλανους, 7 γκολ επρεπε να ειχαν βαλει και δεν τα βαζουνε επιτηδες. Και αυτη την θεωρειτε "αδελφη ομαδα". Ουστ ρε μην πω για τη Βαρκελώνη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πωπω, τι χαβαλε κανουν οι Ισπανοι ρε πουστη. Ειναι σαν να βλεπεις φιλικό ξεμουδιασματος μεγαλης ομαδας με μικτή ιδιοκτητών βουλκανιζατέρ-ρεκτιφιέ-ζυγοσταθμισεις
Ναι και τι να υποστηρίξουμε ρε Σάκη; Τους βάζελους της Ισπανίας; Άσε μας με τους... βασιλικούς!
SyMpToM (14-09-10)
Δεν υπαρχει αυτο που γινεται.Φοβουνται να πλασαρουν τον τζορβα σε τετ-α-τετ,χανουν πεναλντι.Ημαρτον!!!!!!Μια ζωη κωλοφαρδοι ρε γαμωτο.
Εγώ τον Λέτο θέλω!!
Τι παικταράς, Θεέ μου? Πως αφήσαμε τέτοιον θησαυρό να μας
φύγει?
Μαρινάκη, αύριο προσφορά 30 εκ. στις αδελφές για τον παικταρά!
celticfrost (14-09-10)
kwtsios (15-09-10)
Καλα το μαυρο στην αμυνα του ζέλου τραυματίστηκε κανοντας κεφαλια μόνος του?!?!?![]()
Αει πηδου ρε Μεσι, επρεπε να ντρεπονται οσοι σε λενε νεο Φετφατζιδη.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΙΑ
Θρύλε ΘΕΕ μου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ !!
Τη πλακα της κανει η Μπαρτσα
Τον κοβω οτι τα μαλακισμενα εχουν παιξει το ματσάκι 3-1 και γαμιούνται. Θα τους την κατσει η ζελα στο 90 και θα πανε κουβα τα ρουφιανόπαιδα
celticfrost (14-09-10)
εγω ενα μονο θελω
καποιο απο τα αδερφια να κρατησει το screenshot με τη κατοχη της μπαλλας στο τελος του αγωνα
αυτο μονο...τελος
Phaedra (14-09-10)
Bookmarks