Ο Βγενόπουλος δεν έχει δικά του λεφτά. Διαχειριστής των Αράβων είναι και ότι πάρει από τα ποσοστά σε ορισμένες συμφωνίες και από κάτι μίζες στην ζούλα. Αυτό το ξέρουν όλοι οι επιχειρηματικοί κύκλοι και γι' αυτό ο Τζίγγερ δεν τον ήθελε από την πρώτη στιγμή, ξέροντας τι απάτη είναι. Μην τον δούμε στο τέλος να πουλάει τις μετοχές που του χαρίζει ο Τζίγγερ σε τίποτε Γερμανούς.
Ο Πατέρας πούλησε τα καράβια του και πήρε το 1 δις, αλλά τα λεφτά του πλέον δεν κινούνται και δεν αυγατίζουν. Δεν κάνει για επιχειρηματίας και ότι διαχειρίζεται πάει κατά διαβόλου. Ας θυμηθούμε που έφτασε τον Εθνικό και που θα έφτανε τον Βάζελο, αν δεν πατούσε φρένο ο Τζίγγερ.
Ο Αδαμάντιος πάλι έχει αρκετά περισσότερα χρήματα και οι δουλειές του πάνε καλά, αλλά δεν έχει και τόσο όρεξη να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Του αρκούν τα προβλήματα που του δημιουργεί η εκκεντρική κόρη του. Πάντως δεν είναι στην ίδια μοίρα με τον Βωβό, όπως γράφεις, που σχεδόν από όλες τις κατασκευαστικές του έχει μπεί μέσα.
Για τον Μπίλια δεν έχω στοιχεία και δεν ξέρω πως τα πάει, αλλά οι Γιαννακόπουλοι έχουν ξεζουμιστεί από το μπάσκετ, από την διατίμηση των φαρμάκων και από το τεράστιο ποσόν χρημάτων που τους οφείλει το Ελληνικό Δημόσιο (Νοσοκομεία, Ασφ. Ταμεία) και που από ότι φαίνεται θα χάσουν αρκετά από αυτό. Έχουν και τον βλαμμένο τον Δημητράκη που σπαταλάει αβέρτα κουβέρτα τα χρήματα με το gossip TV και με τα τηλεοπτικά στούντιο που συνεχώς φτιάχνει, θέλοντας να γίνει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.
Η κίνηση του Τζίγγερ, έχοντας πίσω του τον Βαρδή, είναι μια στρατηγική κίνηση. Από την μία αυξάνει την δημοτικότητά του και από την άλλη έρχεται σε κάθετη ρήξη με την Κυβέρνηση, δίνοντας όπλα στον στριμωγμένο Βγενόπουλο, παρ΄ όλο που τον σιχαίνεται όπως τα σκατά του.
Στο μυαλό του πάντως του Τζίγγερ είναι η συγχώνευση της Πειραιώς με την Εθνική. Σύντομα θα δείξει το τι μέλλει γενέσθαι και ποιος ήταν ο σκοπός του. Δεν νομίζω όμως να είναι και τόσο τρελλός και να χαρίζει τόσα εκ. ευρώ στον εχθρό του τον Βγενόπουλο, άλλωστε είναι Κρητικός και οι Κρητικοί δεν ξεχνούν και τόσο εύκολα.
Bookmarks