το χορταρι
![]()
κι οι 2 τα δευτερα μεσα
σκεφτειτε αυτους που πληρωσαν για να πανε
ΤΕΛΕΙΑ γκολ ο πετροπουλος, ΤΕΛΕΙΑ ξαναλεω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το χορταρι
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλοι μαλακες αυτοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να ενημερώσω τους κυρίους ΑΡΔ ότι οι θλάσεις στον δικέφαλο, δεν είναι διαστρέμματα που μπορεί να οφείλονται στον κακό αγωνιστικό χώρο.
Θλάση στον δικέφαλο σημαίνει κακό ζέσταμα, κακή ζωή, κακή προετοιμασία χιλιάδες άλλοι λόγοι εκτός από τον αγωνιστικό χώρο.
Σας εύχομαι η προετοιμασία Νόπλια να σας φέρει ότι η περσινή δική μας με τις χιλιάδες θλάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Τέλως πάντων καλή χρονιά, αν και σας έχω ικανούς να αναβάλλεται ολόκληρη την αγωνιστική ή και ολόκληρο το πρωτάθλημα μέχρι να αποθεραπευτεί ο παιχταράς σας.
.
chainsaw (26-08-10)
δεν εχει οριο το φαρδος τους!!!!!!!!!!
αλλοι 2 τραυματισμοι σοβαροι για τη βαζελα.Λετο,Σιλβα εκτος.σας τα ελεγα οτι φετος θα φανει η προετοιμασια....Νιοπλια.
μαργαριτα κακα τα ψεματα ειτε ηταν στο 2ο ειτε στο τριτο γκρουπ θα παλευαν για την 3η θεση.
ηδη εχουν 3 τραυματισμους οι δυο δεν ειναι τοσο σοβαροι απ'οτι ακουγεται αλλα οπως και να το κανουμε αν αρχιζεις απο τοσο νωρις.....
για να δουμε αν θα αντεξουν 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη, οταν εμεις παμε μονο για πρωταθλημα, εδω περσι και κοντεψαν να την παθουν με το ουεφα, αλλα ειμασταν σε κακα χαλια...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (26-08-10)
το διαβασα σε λαγοσαιτ,Αντωνη!
Εγώ πάντως βλέπω καλύτερες ομάδες στο 3ο γκρουπ, παρά στο 2ο! Μακάρι να του πέσει η Τότεναμ
να αρπάξει 4 μπαλάκια στο White Heart Lane!
Και αλλοι τραυματισμοι στο στρουμφοχωριο.Να δω πως θα ανταπεξελθει ο "πιο πληρης παναθηναικος ολων των εποχων" στον αγωνα με την ξανθη.![]()
ρε τι κολόφαρδη ομάδα που είναι αυτοί οι βάζελοι γλιτώνουν ρεάλ βέρντερ μπενφίκα που έχει φτιάξει ομάδα σαχτάρ ρόμα και βαλένθια και παίζουν με ξυλοκόπους ρέιντζερς κοπεγχάγη βασιλεία σπαρτάκ και τον μέτριο άγιαξ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΡΔΟΣ
Ας ήμασταν στη θέση τους να μπούμε κι εμεις στο Β' γκρουπ. Την ανικανότητά μας να αποκλείσουμε κατι ισραηλίτες μουλαράδες τη βαφτίζουμε φάρδος των απέναντι. Πάντως το οφελος της βαζέλας ειναι οτι αποφεύγει σίγουρα τη Ρεάλ του Μουρίνιο. Οι υπολοιποι του Β' γκρουπ δυναμικότητας βραζουν πανω κατω στο ιδιο καζάνι με αυτους του Γ'!
έλα ρε τι ίδιο καζάνι μου λες...στο τρίτο γκρουπ είναι οι ξυλοκόποι της σκωτίας η κοπεγχάγη η ανύπαρκτη σπαρτάκ και η κβασιλεία καθώς και ο άγιαξ που ήτανε τυχερός και με πάοκ και χτες οι μόνες αξιόλογες είναι η τότεναμ η σάλκε....απο την άλλη έχεις πολύ καλές ομάδες ρεάλ βαλένθια βέρντερ ρόμα αλλά και η μπενφίκα που έχει χωσει πολλά λεφτα το ίδιο και η σαχτάρ ενώ η μαρσέιγ πήρε πρωτάθλημα στην γαλλία....
Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στο Τσου Λου. Να ξεκολλήσουμε κάποια στιγμή από αυτή την δήθεν κατηγορία δυναμικότητας
των ομάδων. Όλοι ξεκινάνε από το ίδιο σημείο κι όποιος έχει καλύτερη ομάδα προχωράει. Τελευταίο τρανό παράδειγμα πέρσι
η Μπορντό από το 3ο γκρουπ, με Γιούβε και Μπάγερν έκανε περίπατο στον όμιλο.
Παντως το μεγαλυτερο προβλημα του βαζελου και φετος θα ειναι η διχονοια που υπαρχει..Ειναι πολυ χειροτερη απο την κοντρα που ειχανε καποτε μπαγεβιτσικοι-αντιμπαγεβιτζικοι σε μας..
Και ξυλο εχει πεσει στα βαζελια αναμεσα στις φατριες και πολλα αλλα..
Χοντρος διχασμος που θα κρατησει καιρο σε βαθμο που ειναι βεβαιο οτι βαζελοι θα πανηγυρισουνε τιτλο δικο μας του χρονου μονο και μονο για να ξεφορτωθουνε το Τζιγγερ...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (26-08-10)
Bookmarks