sirkostas (04-08-10)
εδω εμεις δεν μπορουμε να κερδισουμε τιν Εργοτελη στο φιλικο και σχολιαζουμε το οτι ο βαζελος κερδισε την Ιντερ εστω και αν η τελευταια δεν κατεβασε ολη τη βασικη ομαδα;
Ο βαζελος ειναι αυτο που ειναι: ομαδα που για Ευρωπη (οπως και ολες οι Ελληνικες) δεν λεει κατι αλλα που για την Ελλαδα ειναι φαβορι...
Μαρινακη παρε παιχτες γιατι θα τους δεις παλι του χρονο0υ να σηκωνουνε νταμπλ και θα κοιτας σαν χανος...Και τοτε δεν θα εισαι στην απ'εξω να βγαζεις ανακοινωσεις και να κανεις δηλωσεις!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sirkostas (04-08-10)
ναι ρε γαμωτο
η αλλοι εχουν λετο και εμεις ριερα
τι να κλασουμε.
εμεις εχουμε μελμπεργκ αβρααμ τορο ραουλ
και οι αλλοι μπουσονγκ βυντρα σπυροπουλο και σαριεγκι
εμεις εχουμε ιμπαγασα και αυτοι αλβανινη
μα που παμε?
που παμε?
μαρινακη δεν μας βλεπω καλα.
τς τς τς.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Xίλιες φορές να μην κερδίζω στα φιλικά και να πετάω στα επίσημα παρά να γ@μάω στα φιλικά και στα επίσημα τα ντόρτια να πέφτουν βροχή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
το κακο ειναι οτι τα δικα μας επισημα αρχισανε ηδη και το χάλι μας το βλεπουμε ηδη...Ο βαζελος εχει καιρο...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
κοσμα ο βαζελος θα τα παρει ολα φετος
κυπελλο πρωταθλημα τσαμπιονς λιγκ
ολαααααααααααααααααα..
ασε που εχει και τον νιοπλια στο παγκο
τι να κλασει ο σερ αλεξ
νιοπλιας..
αμεεεεεεεε
καλά αμα φτάσουμε να φοβόμαστε τον βάζελο
chainsaw (04-08-10), Faithful (04-08-10), stelios-7- (04-08-10)
limani7 (04-08-10)
Δεν πρόκειται να πάρω στα σοβαρά παιχνίδια του Ιουλίου ακόμα και αν είναι επίσημα. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να είναι έτοιμη από τώρα. Όλες οι σοβαρές ομάδες ρολάρουν Σεπτέμβρη με Δεκέμβρη, Γενάρη -που δεν έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια- κάνουν πάντα μια κοιλιά και τα δίνουν όλα από Φλεβάρη μέχρι το φινάλε. Οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφικό (πχ εμείς πέρσι).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ασφαλως και ολες οι ομαδες ρολλαρουνε το φθινοπωρο Κοσμα και ασφαλως κι εμεις θα βελτιωθουμε αλλα τα επισημα παιχνιδια οφειλουμε να τα κερδισουμε ακομη κι αν ειναι τπν ιουλιο ακομη και με κακη αποδοση...
Αναμενουμε λοιπον..
differance (04-08-10)
αν δεν δω ανακοίνωση για σοβαρό μέσο , μεγάλο τέρμα και γκολτζή επιθετικό
Ναι , αδέρφια αυτόν τον βάζελο τον υπολογίζω ΠΑΡΑ πολύ
(δεν τον φοβάμαι εκ φύσεως , τα χορτάρια τα πατάω δεν τα σκιάζομαι)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ποιόν να φοβηθούμε ρε;;;τον ποα;;;;
μην τους ακούτε τους μαλάκες τους ΑΡΔ
στάχτη στα μάτια προσπαθούν να μας ρίξουν
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;;;
Τον τζορβα-[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
τον σαρριέγκι-[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (3o γκολ)
τον βύντρα-[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
τον λέτο-[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
τον σισσέ που έλεγε θα βάλει 8 γκολ και έβαλε 0
τον γκαβού[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
τον μπουμΖΟΝΚ-[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
;;;;
Ποιόν απ' όλους
ο βαζελος ειναι αυτος που ειναι ρε παιδια.μια μικρομεσαια ομαδα στην ελλαδα που εχει τα μισα πρωταθληματα απο μας και για αυτο δεν ειναι αντιπαλος.ο μονος αντιπαλος μας ειναι ο κακος ευατος μας.αυτον πρεπει να διωξουμε.
δεν φοβομαστε τον λαγο.η προιστορια εχει δειξει οτι τους εχουμε μεσα-εξω.πρεπει ομως η ομαδα και πρωτιστως η διοικηση να κανει το καθηκον της και να φερει παικτες αξιας για να παρουμε φετος το πρωταθλημα ευκολα.-
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
limani7 (04-08-10)
Aποφασισα σημερα το πρωι απολαμβανοντας το καφεδακι μου στο γραφειο (και αφου δεν εχουμε και πολυ δουλεια) να δω το παιχνιδι του ζελα με τιν Ιντερ (να ειναι καλα τα λαγουδακια του γραφειου που το εφεραν για να με πικαρουν για το Λετο).
Μερικα σχολια για το παιχνιδι και απο μενα.
- Σαφως και δεν ειναι ετοιμη η Ιντερ, αλλα δεν παυει να ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης παιζοντας με τα δευτεροτριτα σχεδον σε ολες τις θεσεις της ομαδας.
- Τεραστια η διαφορα κλασης του Ζουλιο Σεζαρ με τον Ορλαντονι (ο οποιος ειναι και ο τριτος τερματοφυλακας της Ιντερ) και εκανε δωρο ουσιαστικα το πρωτο γκολ στο βαζελο μετα απο την χλιαρη σεντρα του Κωλετο και την αστοχη επεμβαση του για να του παρει το "ριμπαουντ" ο Σισε και να σκοραρει.
- Σισε - Λετο - Νινης βρισκονται με κλειστα ματια, παιζουν πολυ καλα οι τρεις τους, και ειμαι περιεργη να δω ποσο θα κρατησει αυτη η καλη συνεργασια μολις αρχισουν οι ατομισμοι και απο τους τρεις.
- Γκοβου (μια κατηγορια μονος του). Θα μεινω με την απορια αν ο Ρομενταλ ειχε κανει τετοια εμφανιση τι θα του "ψελναμε". Αχρωμος, αοσμος ζητημα να προσπαθησε κανα τεταρτο, δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο, δεν φανηκε να μπαινει στην ομαδα και στο κλιμα του παιχνιδιου. Μοναδικη εξαιρεση σε αυτο το τεταρτο η διαθεση του να μαρκαρει λιγακι.
- Η αμυνα του ζελα τα περσινα καλα! Καντε και Βυδρας ελπιζω να κλεψουν και φετος την παρασταση! Αν συνδιαστουν δε αρμονικα και ιδανικα με τον Μπουμσονκ θα ειναι η χαρα του καθε επιθετικου. Ο δε Τζορβας απεδειξε για μια ακομη φορα οτι ειναι τερματοφυλακας της σειρας αφου ειδικα στο γκολ που μειωσε η Ιντερ ειχε βγει στο γαμο του καραγκιοζη.
- Το κεντρο του ζελα αρκετα συμπαθητικο θα ελεγα, οχι κατι το τρομερο.
- Νιομπλιας-Βαζεχα! Το διδυμο εγγυηση για τον παγκο του ζελα.
Σε γενικες γραμμες ειναι υπολογισιμος αντιπαλος γιατι μπροστα εχει βρει καλο ρυθμο και σε συνδιασμο με τα : α) ξεκινησε αργοτερα την προετοιμασια του, β) εχει ετοιμο κορμο και εκανε προσθηκες, γ) καλως ή κακως ειναι νταμπλουχος (και εχει ψυχολογικη βαρυτητα αυτο το τελευταιο) ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας.
Αν κανουμε τις πρεπουσες κινησεις με τα αμυντικα χαφ που χρειαζομαστε, τον επιθετικο και μαλλον και τερματοφυλακα τοτε ΝΑΙ δεν τον φοβαμαι. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι ενα κλικ μπροστα απο εμας.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ANDREASPROEDROS (04-08-10), chainsaw (04-08-10), sirkostas (04-08-10), SyMpToM (04-08-10)
Καλα ο Λετο ειναι εκτος συναγωνισμου γιατι εχει ενα επι πλεον προσον...
Βλεπει ταυτοχρονα και αριστερα και δεξια..
υγ Αν απολαμβανεις καφε, παρακολουθωντας τον βαζελο, εμφανιζεις τα πρωτα επικινδυνα συμπτωματα..σε παρακαλω να το κοιταξεις πριν φυγουμε διακοπες..εκτος αν εννοεις οτι αποτελει γιατρικο σε περιπτωση που εχεις δυσκοιλιοτητα οποτε παω πασο, το προωθουμε σαν πατεντα και κονομαμε κιολας![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panahs7 (04-08-10)
Δυστυχως μονο ενα θενκς επιτρέπεται να σου βάλω!
Ηθελα να 'ξερα εμεις αν νικάγαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης με 2 γκολ του Ντιόγκο κι ενα του Ριέρα, τι θα λέγαμε! Για να το διορθώσω, δεν ηθελα να 'ξερα, ΞΕΡΩ!
Ο βάζελος αυτη τη στιγμή εχει υπεροπλία απεναντι μας. Και μονο η ομοιογενεια του του δινει πολλους ποντους.
Κι οσοι ειδαν τα στιγμιότυπα (εγώ τα είδα μόλις τωρα) θα μελαγχολησαν βλεποντας τον Σισέ και κανοντας τις συγκρίσεις με τον Γκάμπρο της Πορτουχέσας!
Ο Κωλετος εχει αυτο που κοροιδευατε βρε συ .... "Περιφερειακη Οραση"
Υ.Γ.1 Λες να μην εφταιγα εγω που δεν εγινε καλος ο φρεντο μου εεε? Μαλλον θα εφταιγε αυτο που εβλεπα.
Y.G.2 Λες να το κοιταξουμε για την πατεντα? Καλα μιλαμε για ΤΗΝ πατεντα εχουμε και ανθρωπο μεσα στον EPO (European Patent Office) στο Μοναχο.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Κοσμά, η απάντηση ειναι μεσα στο ίδιο σου το ποστ!
"Ολες οι ΣΟΒΑΡΕΣ ομαδες..." γράφεις.
Ισως καποια στιγμή να γραψεις που ακριβώς ειδες τη σοβαρότητα στον Ολυμπιακό.
Στο οτι δε ξερουμε τι συστημα θα παιζουμε ακόμα?
Στο ότι δεν ξερουμε με ποιους παιχτες θα το παίζουμε αυτό το σύστημα, οταν κατασταλλάξουμε?
Στο ότι εχουμε προπονητή που μένει μεχρι να φύγει?
Παίδες, δε ξερω αν υπαρχουν και παλαιοημερολογίτες χρήστες του φορουμ, αλλα το δικό μου ημερολογιο γραφει 4 Αυγουστου! Και σε λιγες βδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα!
Στα φρυδια μου τα φιλικα του βαζελου!! Εγω τον θυμαμαι περυσι να κερδιζει ματς με 1 γκολ και με διαιτησια
Σιγουρα εχουν ομοιογενεια αλλα:
1)Ποσο θα ναι παγκο ο Καρα;;
2)Ποσο θα παιζει ομαδικα ο Λετο;;
3)Βυντρα οε οε οε
4)Βασικος επιτελικος ο Νινης;μισο να του φερω βρακια
5)Νιοπλιας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks