Σελίδα 41 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 11213137383940414243444551617181911412413414415411041 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 801 έως 820 από 62376

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη dali

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Με την ελπίδα θα μείνεις.

Κατά τ' άλλα δεν μας ενδιαφέρει τί κάνει ο ΠΑΟ, αλλά παρακαλάμε κάθε χρόνο και σε κάθε αγώνα να χάσει και να ξεφτιλιστεί όπως εμείς, πράγμα που όμως δε συμβαίνει....

Το avatar του χρήστη karteo

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek
    το θεμα ειναι οτι ο βαζελος και τους παιχτες που βγαζει δεν τους εκμεταλλευεται για να κανει κατι καλο στην Ευρωπη..Μονο την τσεπη του προεδρου προσπαθουνε να γεμισουνε..Αυτοι ειναι χειροτεροι απο εμας...Εμεις ειμαστε μεν γερολαγνοι αλλα αυτοι ειναι σωματεμποροι...
    Ναι αλλα αν αυτοι αλλαξουν τακτικη και τους κρατησουν κανουν ομαδαρα, ενω εσυ δεν μπορεις καν να αλλαξεις τακτικη και εισαι ΗΔΗ 2 βηματα πισω!

ειναι τοσο απλο.

το επιχειρημα αυτο που λες ειναι μεν καλο, αλλα αυτοι τουλαχιστον εχουν καποια ελπιδα εσυ τι εχεις?

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dali
    Με την ελπίδα θα μείνεις.

Κατά τ' άλλα δεν μας ενδιαφέρει τί κάνει ο ΠΑΟ, αλλά παρακαλάμε κάθε χρόνο και σε κάθε αγώνα να χάσει και να ξεφτιλιστεί όπως εμείς, πράγμα που όμως δε συμβαίνει....
    εμενα με ενδιαφερει τι κανει ο βαζελος. παρακαλαω καθε χρονο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να γκρεμοτσακιζονται και αδιαφορω πληρως σε καθε τους επιτυχια ενω χαιρομαι σφοδρα σε καθε τους αποτυχια.

και το θεωρω τοσο υγιες αυτο που δεν μπαινω καν στη διαδικασια να αισθανθω τυψεις.

Ο βαζελος εκανε χθες αυτο που ξερει παρα πολυ καλα. Να καταστρεφει το παιχνιδι καθε αξιομαχου αντιπαλου, να κοιμιζει τους οπαδους του και να παιρνει το αποτελεσμα που χρειαζεται. Στο παρελθον ο βαζελος ειχε πολυ καλυτερες ομαδαρες που παιζανε μπαλλα στην Ευρωπη.

Εκανε ενα παιχνιδι που αν το καναμε εμεις, θα σταυρωναμε την ομαδα και θα λεγαμε οτι ΑΠΟ ΤΥΧΗ δεν χασαμε με τις ευκαιριες της Μπαρτσα στο τελος. Σχεδον οι ιδιοι που λενε σημερα τι καλα επαιξε ο βαζελος, αν παιζαμε εμεις ετσι θα λεγανε τα αντιθετα και θα εκαναν ειδικη μνεια στην τυχη και στο ΠΟΣΟ ασχημα επαιξε η Μπαρτσα απεναντι μας επειδη ο Ρονι ηταν κουρασμενος και ο Ραικαρντ δεν εβαλε απο την αρχη τον Μεσσι. Θα λεγαμε που εβαλε 8 αμυντικογενεις παικτες, και 2 φορ που το ενα παντα ηταν κοντα στο κεντρο να μαρκαρει και ειχε παντα 2 παικτες πισω απο την μπαλλα. Θα λεγαμε για το 60-40 στην κατοχη και για την αστοχια του ΕΤΟ και τον τερματοφυλακα που μας εσωσε. Και για το οτι καλυτεροι του παικτες ηταν οι Μορις, Βυντρα, Δαρλας και Γκαλινοβιτς....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ να κανει ο βαζελος το ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! Και βγαζω το καπελο στον Μαλεζανι και στους παικτες του που υπηρετησαν το συστημα του, αλλα ηταν τοσο αποκρουστικο και βαρετο που συγκρινεται μονο με τις εκπομπες του Γεωργουσοπουλου μετα τις 12 στην ΕΤ.

Ο Ολυμπιακος δεν εχει κανει στην Ευρωπη τις καλες παρουσιες του βαζελου, αλλα ο Ολυμπιακος ειναι μια τελειως διαφορετικη νοοτροπια και λογικη τοσα χρονια. Προσπαθει να παιξει οτι ξερει, καλο η' κακο. Δεν σκεφτεται (με πολυ μικρες εξαιρεσεις σε μερικα ματς πχ Σοσιεδαδ, Κορουνια) πως θα κρατησει το 0 αλλα προσπαθει να παιξει μπαλλα.

Και αν προκειται καποια μερα να κανουμε κατι στην Ευρωπη προτιμω να το κανουμε ως Ολυμπιακος και οχι ως αντιγραφο του βαζελου. Αλλιως να μην το κανουμε ποτε.

ΥΓ. ενα τεραστιο μπραβο στον Δαρλα που αποδεικνυεται τεραστιο ταλεντο, αλλα και σαφεστατα πρεπει να μας προβληματισει οτι ο βαζελος εχει τα κοτσια να εμπιστευτει Δαρλα, Μαντζιο, Λεοντιου ενω εμεις ...απλα απαξιουμε! και απλα λεμε οτι: και τι εγινε? αφου θα τους πουλησει καποια στιγμη, τι μας νοιαζει εμας????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karteo : 19-10-05 στις 09:48

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo
    Εκανε ενα παιχνιδι που αν το καναμε εμεις, θα σταυρωναμε την ομαδα και θα λεγαμε οτι ΑΠΟ ΤΥΧΗ δεν χασαμε με τις ευκαιριες της Μπαρτσα στο τελος. Σχεδον οι ιδιοι που λενε σημερα τι καλα επαιξε ο βαζελος, αν παιζαμε εμεις ετσι θα λεγανε τα αντιθετα και θα εκαναν ειδικη μνεια στην τυχη και στο ΠΟΣΟ ασχημα επαιξε η Μπαρτσα απεναντι μας επειδη ο Ρονι ηταν κουρασμενος και ο Ραικαρντ δεν εβαλε απο την αρχη τον Μεσσι. Θα λεγαμε που εβαλε 8 αμυντικογενεις παικτες, και 2 φορ που το ενα παντα ηταν κοντα στο κεντρο να μαρκαρει και ειχε παντα 2 παικτες πισω απο την μπαλλα. Θα λεγαμε για το 60-40 στην κατοχη και για την αστοχια του ΕΤΟ και τον τερματοφυλακα που μας εσωσε. Και για το οτι καλυτεροι του παικτες ηταν οι Μορις, Βυντρα, Δαρλας και Γκαλινοβιτς....
    Thodwrh diafwnw entelws...

Emeis kaname miso hmixrono to paixnidi tou vazelou me th Real kai thn allh mera proskynagame thn Aytou megaleioths Trond Sollied...

Paixame me mish REAL, den thn afhsame na mpei sthn perioxh gia ena diasthma kai eixame thn epomenh "O Sollied tha afhsei epoxh"

Panhgyrisame thn htta san prokrish sta hmitelika kai xehasame to efialtiko prwto hmixrono...

Opws kai na xei o vazelos xthes, me pitsirikades (NA TA VLEPOUN OI OLYMPIAKOI TOY KOLOY AYTA - Allaxame kai thn orthografia ston pwpo???) pou se merika xronia tha kostizoun mia periousia kai tha trivoume ta matia mas enw emeis tha exakolouthoume na eimaste mia omada twn 30 kati, epaixe sta isa thn Barca pou me Larson, Deco kai Ronaldinho eixe me to zori 2,5 faseis se oloklhro agwna.

To taklin tou Darla sthn perioxh emeis tha prepei na perasoun 20xronia gia na to doume (kai an...).

PS Aaaaaa mh xehasw, na kraxoume ton Otto pou phre ton Matzio kai den phre ton ... (ton poion arage?)

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδώ βγήκαν και βαφτίσανε το παιχνίδι στη Μαδρίτη ως εποποιία, ότι περιορίσαμε τη Ρεάλ, ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στο C.L., ξεχνώντας την αεροπορία του α' ημιχρόνου. Εμείς με ουσιαστικά μία ευκαιρία κάναμε ένα γκολ μην έχοντας καν την ανάπτυξη αυτή που επέτρεψε στον Μάτζιο να πάρει και 1-2 πάσες, όταν έψαχναν τον Κωνσταντίνου με σέντρες, σοβαρολογείς όταν λες ότι αν κάναμε την εμφάνιση του ΠΑΟ θα λέγανε αυτά που λες?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ να κανει ο βαζελος το ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! Και βγαζω το καπελο στον Μαλεζανι και στους παικτες του που υπηρετησαν το συστημα του, αλλα ηταν τοσο αποκρουστικο και βαρετο που συγκρινεται μονο με τις εκπομπες του Γεωργουσοπουλου μετα τις 12 στην ΕΤ.
    Αναμφισβήτητα. Βαρεμάρα. Καλύτερα όμως αυτή η βαρεμάρα που απέπνεε ψυχή και πάθος παρά η άλλη που παρακαλάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Τουλάχιστον έβλεπες τρέξιμο βρε αδερφέ.

Ο Ολυμπιακος δεν εχει κανει στην Ευρωπη τις καλες παρουσιες του βαζελου, αλλα ο Ολυμπιακος ειναι μια τελειως διαφορετικη νοοτροπια και λογικη τοσα χρονια. Προσπαθει να παιξει οτι ξερει, καλο η' κακο.
    Και ο βάζελος δεν το κάνει αυτό? Μα αν κάποιος προσπαθεί να παίξει αυτό που μπορεί, αυτός είναι και όχι εμείς που πάντα έχουμε δυνατότητες αλλά μένουν στα χαρτιά.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

oχι εμεις ρε συ Δημητρη. οχι εμεις. αλλο οι φυλλαδες και ο δεληκαρης. και δεν καναμε αυτο που εγινε χθες κατα τη γνωμη μου. Εμεις κατεβαινουμε με 3-4 παικτες να μαρκαρουν η' με ικανοτητες αμυντικες και ο βαζελος με 8. εχει τεραστια διαφορα.

οσο για το θεμα της ανανεωσης, εγω οντως ζηλευω την τακτικη του βαζελου σε αυτο το θεμα. ειλικρινα και το εγραψα.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδώ βγήκαν και βαφτίσανε το παιχνίδι στη Μαδρίτη ως εποποιία, ότι περιορίσαμε τη Ρεάλ, ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στο C.L., ξεχνώντας την αεροπορία του α' ημιχρόνου. Εμείς με ουσιαστικά μία ευκαιρία κάναμε ένα γκολ μην έχοντας καν την ανάπτυξη αυτή που επέτρεψε στον Μάτζιο να πάρει και 1-2 πάσες, όταν έψαχναν τον Κωνσταντίνου με σέντρες, σοβαρολογείς όταν λες ότι αν κάναμε την εμφάνιση του ΠΑΟ θα λέγανε αυτά που λες?

Αναμφισβήτητα. Βαρεμάρα. Καλύτερα όμως αυτή η βαρεμάρα που απέπνεε ψυχή και πάθος παρά η άλλη που παρακαλάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Τουλάχιστον έβλεπες τρέξιμο βρε αδερφέ.

Και ο βάζελος δεν το κάνει αυτό? Μα αν κάποιος προσπαθεί να παίξει αυτό που μπορεί, αυτός είναι και όχι εμείς που πάντα έχουμε δυνατότητες αλλά μένουν στα χαρτιά.
    ρε συ Νωντα, εννοω και νομιζω οτι καταλαβαινεις, οτι σε εμας θα υπηρχε πολυ κριτικη για τον τροπο που παιζουμε αν καναμε αυτο το ματς εδω μεσα και το λεω αυτο γιατι θυμαμαι το τι λεγοταν απο αρκετους μετα τα περσινα ματς με Λιβερπουλ και Μονακο εδω μεσα που παιξαμε πολυ σφιχτα πισω και με λιγες ευκαιριες πηραμε το 1-0.

Για το ματς με τη Ρεαλ εγω ΠΟΤΕ δεν το ειδα ετσι. Δεν ξερω τι λενε οι φυλλαδες και διαφοροι αλλοι, αλλα το ματς με τη Ρεαλ το ειδα σαν pure κωλοφαρδια που επρεπε να φαμε πολλα.

Δεν εχω την αποψη οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να το ασπαστεις εσυ η' καποιος αλλος. Απλα την αποψη μου λεω.

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε συ Νωντα, εννοω και νομιζω οτι καταλαβαινεις, οτι σε εμας θα υπηρχε πολυ κριτικη για τον τροπο που παιζουμε αν καναμε αυτο το ματς εδω μεσα και το λεω αυτο γιατι θυμαμαι το τι λεγοταν απο αρκετους μετα τα περσινα ματς με Λιβερπουλ και Μονακο εδω μεσα που παιξαμε πολυ σφιχτα πισω και με λιγες ευκαιριες πηραμε το 1-0.

Για το ματς με τη Ρεαλ εγω ΠΟΤΕ δεν το ειδα ετσι. Δεν ξερω τι λενε οι φυλλαδες και διαφοροι αλλοι, αλλα το ματς με τη Ρεαλ το ειδα σαν pure κωλοφαρδια που επρεπε να φαμε πολλα.

Δεν εχω την αποψη οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να το ασπαστεις εσυ η' καποιος αλλος. Απλα την αποψη μου λεω.
    Καταλαβαίνω καλά τί εννοείς. Και άσε τα περσινά, τα φετινά κουλούρια μας ενδιαφέρουν που τα πτώματα τα βαφτίσαμε "πολλά υποσχόμενο σύνολο". Όσο για το ποιοί και τί είπαν, δεν μας ενδιαφέρει τί λες εσύ, εγώ, ο τζίτζιρας ο μίτζιρας και ο τζιτζιμιτζιχότζιρας σε ένα απρόσωπο φόρουμ, αλλά το τί γραμμή περνάει στον κόσμο γενικά. Και η γραμμή που πέρασε ήταν ότι η ομάδα την εγκλώβισε τη Ρεάλ και αυτή την εντύπωση θα εισέπραττε όποιος άκουγε τις δηλώσεις όλων μην έχοντας δει τον αγώνα.

Και φυσικά κι εγώ δεν έχω την απαίτηση να ασπαστεί κανείς αυτά που λέω, απλούστατα συνηθίζεται στα φόρουμ να σχολιάζονται οι απόψεις του καθένα μας και να γίνεται διάλογος....

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

oχι εμεις ρε συ Δημητρη. οχι εμεις. αλλο οι φυλλαδες και ο δεληκαρης. και δεν καναμε αυτο που εγινε χθες κατα τη γνωμη μου. Εμεις κατεβαινουμε με 3-4 παικτες να μαρκαρουν η' με ικανοτητες αμυντικες και ο βαζελος με 8. εχει τεραστια διαφορα.

οσο για το θεμα της ανανεωσης, εγω οντως ζηλευω την τακτικη του βαζελου σε αυτο το θεμα. ειλικρινα και το εγραψα.
    Milaw gia thn pleiopshfia Thodwrh, to ti akousthke sta radiofwna, ti eipwthike se syzhthseis, ti egrapse o typos kai ti grapsame emeis oi idoi sta forums...

H eikona pou perase htan oti eimastan atyxoi, mporousame kati parapanw kai pexame gamw tis mpales.

Twra gia ton lago pou symfwnoume oti exei 8 (egw tha elega 10) na trexoun, me ton Gonzales na trexei perissotero apo 3,5 Ribo, einai adikia na leme oti h xthesinh emfanish htan tsoukou tsoukou ball kai apo tyxh den exase.

Το avatar του χρήστη KERDOSKO

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναικού που, αν μη τι άλλο, έπαιξαν με ψυχή και δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλό τους.
    Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής αλλά το συνεχές τρέξιμο, το πάθος και το θράσος των μικρών έδειξαν ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν 11Χ11.
    Αν ο δικός μας αριστερός μπάκ(Γεωργάτος) έπαιζε σαν τον Δάρλα, αν ο δικός μας δεξιός μπάκ(Πάντος) έπαιζε τον Ροναλντίνιο με αυτόν τον τρόπο, αν ο Νικοπολίδης έκανε τις επεμβάσεις του Γκαλίνοβιτς, αν ο δικός μας στόπερ(Ανατολάκης) έκανε το παιχνίδι του Μόρις, αν ο δικός μας βαρύς σεντερφόρ(Κωνσταντίνου) έδινε τις μάχες του Μάντζιου, αν ο δικός μας προπονητής (?) έβλεπε αμέσως την αλλαγή τακτικής του Ράικαρτ και τολμούσε να γεμίσει τα χαφ, ΤΟΤΕ θα μιλάγαμε για εποποιία του Ολυμπιακού και εμείς και οι φυλάδες μας!
    Επειδή όμως όλα αυτά "έτυχε" να τα κάνει ο Βάζελος, μιλάμε για καταστροφικό ποδόσφαιρο και άλλα τέτοια!
    Κρίμα!
    Πάμε γερά για το διπλό στο Ζερλάν! Υπάρχουν ακόμα 12 βαθμοί!

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Καταλαβαίνω καλά τί εννοείς. Και άσε τα περσινά, τα φετινά κουλούρια μας ενδιαφέρουν που τα πτώματα τα βαφτίσαμε "πολλά υποσχόμενο σύνολο". Όσο για το ποιοί και τί είπαν, δεν μας ενδιαφέρει τί λες εσύ, εγώ, ο τζίτζιρας ο μίτζιρας και ο τζιτζιμιτζιχότζιρας σε ένα απρόσωπο φόρουμ, αλλά το τί γραμμή περνάει στον κόσμο γενικά. Και η γραμμή που πέρασε ήταν ότι η ομάδα την εγκλώβισε τη Ρεάλ και αυτή την εντύπωση θα εισέπραττε όποιος άκουγε τις δηλώσεις όλων μην έχοντας δει τον αγώνα.
    το αν θα αφησω τα περσινα η' οχι ειναι δικος μου λογαριασμος νωντα, και δικια μου επιλογη για το πως θα τεκμηριωσω τις σκεψεις μου. εκτος και αν γεννησαμε φετος οπαδους με παρθενογεννεση και δεν το πηρα πρεφα. Eγω δεν μιλησα για αυτους αλλα για εμας τους οπαδους. Αν εσενα δεν σε ενδιαφερει τι λεω εγω και ο αλλος γιατι σχολιαζεις τοτε τα δικα μου και εγω τα δικα σου? Σου ειπε κανεις οτι εγω διαφωνω με αυτα που λες εσυ για αυτους που περνανε τις γραμμες, και μου απαντας ετσι? Η' απλα πρεπει να βρουμε κατι για να διαφωνησουμε και σημερα?

Και φυσικά κι εγώ δεν έχω την απαίτηση να ασπαστεί κανείς αυτά που λέω, απλούστατα συνηθίζεται στα φόρουμ να σχολιάζονται οι απόψεις του καθένα μας και να γίνεται διάλογος....

οσο για το αν σχολιαζονται οι αποψεις του καθενος δεν διαφωνω, αν διαφωνουσα δεν θα συμμετειχα. Ομως επειδη σχολιαζεις μια πολυ απλη φραση μου, την τελευταια προταση του ποστ, σε πληροφορω οτι η ουσια της φρασης αλλα και η αποψη μoυ για την ουσια ενος διαλογου βρισκεται στις πρωτες 8 λεξεις.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
    Milaw gia thn pleiopshfia Thodwrh, to ti akousthke sta radiofwna, ti eipwthike se syzhthseis, ti egrapse o typos kai ti grapsame emeis oi idoi sta forums...

H eikona pou perase htan oti eimastan atyxoi, mporousame kati parapanw kai pexame gamw tis mpales.

Twra gia ton lago pou symfwnoume oti exei 8 (egw tha elega 10) na trexoun, me ton Gonzales na trexei perissotero apo 3,5 Ribo, einai adikia na leme oti h xthesinh emfanish htan tsoukou tsoukou ball kai apo tyxh den exase.
    μιλησα πουθενα για τσουκου τσουκου ρε συ Δημητρη?

Μιλησα συγκεκριμενα για προσπαθεια καταστροφικου ποδοσφαιρου με ελαχιστη διαθεση να παιξει μπαλλα για να παρει το ματς, και για διαθεση να παρει το Χ, ριχνοντας τον ρυθμο. Αυτο το εκανε και μαλιστα καλα. Δηλαδη πρεπει να μου αρεσει αυτο που ειδα?

αφου δεν βλεποταν! τι να κανω εγω?

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Kala, den mporw na se ypoxrewsw na sou aresei auto to paixnidi... oute ki egw emeina kathilwmenos epi 90' alla eipame exartatai me ti to sygrineis...

An skeftei kapoios oti epaizan me mia apo tis 3-4 kalyteres omades sthn Eyrwph se misoadeio ghpedo (oi misoi htan Olympiakoi pou phgan na roun ton Ronaldinho!) tote PROSWPIKA thewrw paralogo na exeis apaithseis gia podosfairo poiothtas sthn logikh twn pollwn fasewn.

To kako fysika einai oti o lagos paizei to idio eite einai h Barca eite h Zenit. Panta auto to katastrofiko podosfairo to opoio omws ton exei kanei maga...

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Kala, den mporw na se ypoxrewsw na sou aresei auto to paixnidi... oute ki egw emeina kathilwmenos epi 90' alla eipame exartatai me ti to sygrineis...

An skeftei kapoios oti epaizan me mia apo tis 3-4 kalyteres omades sthn Eyrwph se misoadeio ghpedo (oi misoi htan Olympiakoi pou phgan na roun ton Ronaldinho!) tote PROSWPIKA thewrw paralogo na exeis apaithseis gia podosfairo poiothtas sthn logikh twn pollwn fasewn.

To kako fysika einai oti o lagos paizei to idio eite einai h Barca eite h Zenit. Panta auto to katastrofiko podosfairo to opoio omws ton exei kanei maga...
    θυμησου βεβαια και το προηγουμενο ματς του βαζελου με την Μπαρτσα το 1-0 και ποσο καλυτερα ειχε παιξει τοτε. Αλλη Μπαρτσα θα μου πεις αλλα και τοτε ηταν πολυ δυνατη. Αλλα και αλλος βαζελος και σε αλλο γηπεδο κλπ. Και αλλη σε αποδοση η φετινη Μπαρτσα ως τωρα και αλλη η περσινη (επειδη ως φαν της την παρακολουθω).

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο βαζελος ειχε πολυ καλη αποδοση για αυτο το στυλ του ποδοσφαιρου το οποιο για μενα ειναι ασχημο ποδοσφαιρο και δεν θα ηθελα να το εχουμε ως στοχο για να παμε παραπερα.

Ζηλευω την ταση του βαζελου να αναδεικνυει νεους παικτες, νεαρους και να δινει την εικονα οτι η ομαδα ειναι πανω απο τις φιρμες. ΑΥΤΟ ναι μου αρεσει.

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

από το χθεσινό παιχνίδι, κρατάω 2-3 πράγματα (δλδ 10 :p) τα οποία τα θεωρώ πολύ σημαντικά...

α. ο Μαλεζάνης είχε διαβάσει τον αντίπαλο,
    β. είχε σχεδιάσει μια Α τακτική την οποία οι πάικτες ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ τυφλά με αξιοσημείωτη πειθαρχία επί 90 λεπτά,
    γ. έπαιξε έξυπνα με τα 2 φορ κοντά να πιέζουν και αυτά,
    δ. ΔΕΝ μάσησε από σημαίες και από φίρμες, αντιθέτως αφήνει κόσμο στον πάγκο γιατί χρησιμοποιεί παίκτες για συγκεκριμένους ΡΟΛΟΥΣ σε κάθε παιχνίδι,
    ε. κάνει rotation στην ομάδα και δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες απέναντι και σε μία Μπάρτσα (απώλεια δλδ κόμπλεξ),
    στ. ρισκάρει με τις επιλογές του αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και ΠΑΙΚΤΕΣ,
    ζ. μπορεί να έπαιξε με 2πλή ζώνη στην άμυνα αλλά πίεζαν τόσο σε όλο το γήπεδο με τόσο καλή αλληλοκάλυψη που οι μόλις 2 φάσεις της Μπάρτσα τα λένε όλα,
    η. και το πιό σημαντικό, η ομάδα αυτή ΔΕΙΧΝΕΙ ότι ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ...

υγ. και όπως λέει και ο Αντώνης, για να γράψουμε και κάτι πιό σωστό:
    κότες! πανυγηρίζετε για το Χ ρε τελειωμένοι?
    πουθενάδες! τις σας κάναμε στο οακα? σας πόνεσε?
    λαγουδάκια, 4 βαθμούς πίσω είσαστε ρεεεεε....
    μαμιέται ο παο και η λαγοφλώρος κλπ....

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

το αν θα αφησω τα περσινα η' οχι ειναι δικος μου λογαριασμος νωντα, και δικια μου επιλογη για το πως θα τεκμηριωσω τις σκεψεις μου. εκτος και αν γεννησαμε φετος οπαδους με παρθενογεννεση και δεν το πηρα πρεφα. Eγω δεν μιλησα για αυτους αλλα για εμας τους οπαδους. Αν εσενα δεν σε ενδιαφερει τι λεω εγω και ο αλλος γιατι σχολιαζεις τοτε τα δικα μου και εγω τα δικα σου? Σου ειπε κανεις οτι εγω διαφωνω με αυτα που λες εσυ για αυτους που περνανε τις γραμμες, και μου απαντας ετσι?
    Εφόσον δεν ξεκαθαρίζεις σε ποιούς αναφέρεσαι, δεν είναι δικό μου το λάθος αν σε παρεξήγησα. Σε ποιούς οπαδούς αναφέρεσαι λοιπόν? Σ' εμένα μεμονωμένα? Σ' εσένα? Στο φόρουμ εδώ μέσα? Σε ποιόν? Δεν υπήρξαν κι εδώ μέσα απόψεις ότι καλά πήγαμε και από ατυχία δεν πήραμε την ισοπαλία? Αν αναφέρεσαι μόνο στην δική σου άποψη, τότε ξεκαθάρισε ρε Τεό ότι μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο όταν λες ότι "αν παίζαμε όπως ο ΠΑΟ, εμείς θα κατηγορούσαμε την ομάδα".

Η' απλα πρεπει να βρουμε κατι για να διαφωνησουμε και σημερα?
    Χτες μου έλεγες για "κουτές" ερωτήσεις, σήμερα ότι διαφωνώ για να διαφωνήσω. Υποβιβάζεις αρκετά το διάλογο πιστεύω.

οσο για το αν σχολιαζονται οι αποψεις του καθενος δεν διαφωνω, αν διαφωνουσα δεν θα συμμετειχα. Ομως επειδη σχολιαζεις μια πολυ απλη φραση μου, την τελευταια προταση του ποστ, σε πληροφορω οτι η ουσια της φρασης αλλα και η αποψη μoυ για την ουσια ενος διαλογου βρισκεται στις πρωτες 8 λεξεις.
    Kαι πού παρερμήνευσα κάτι πάλι εγώ?

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    από το χθεσινό παιχνίδι, κρατάω 2-3 πράγματα (δλδ 10 :p) τα οποία τα θεωρώ πολύ σημαντικά...

α. ο Μαλεζάνης είχε διαβάσει τον αντίπαλο,
    β. είχε σχεδιάσει μια Α τακτική την οποία οι πάικτες ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ τυφλά με αξιοσημείωτη πειθαρχία επί 90 λεπτά,
    γ. έπαιξε έξυπνα με τα 2 φορ κοντά να πιέζουν και αυτά,
    δ. ΔΕΝ μάσησε από σημαίες και από φίρμες, αντιθέτως αφήνει κόσμο στον πάγκο γιατί χρησιμοποιεί παίκτες για συγκεκριμένους ΡΟΛΟΥΣ σε κάθε παιχνίδι,
    ε. κάνει rotation στην ομάδα και δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες απέναντι και σε μία Μπάρτσα (απώλεια δλδ κόμπλεξ),
    στ. ρισκάρει με τις επιλογές του αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και ΠΑΙΚΤΕΣ,
    ζ. μπορεί να έπαιξε με 2πλή ζώνη στην άμυνα αλλά πίεζαν τόσο σε όλο το γήπεδο με τόσο καλή αλληλοκάλυψη που οι μόλις 2 φάσεις της Μπάρτσα τα λένε όλα,
    η. και το πιό σημαντικό, η ομάδα αυτή ΔΕΙΧΝΕΙ ότι ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ...

μαμαιέται ο παο και η λαγοφλώρος κλπ....
    συμφωνω βαγγελη. με μονη διαφορα το ζ. που νομιζω οτι το εκανε σε πολυ λιγα διαστηματα και οχι με διαθεση να τους παρει την μπαλλα, βασικα ειχε διπλη ζωνη κατω απο το κεντρο νομιζω και ετσι δεν ειχαν καθολου χωρους οι αλλοι. Οποτε πιεσαν ψηλα, η Μπαρτσα περασε ευκολοτερα προς την περιοχη. Οποτε κλειναν πισω δεν υπηρχαν απλα χωροι.

το η. ειναι σιγουροτατο πλεον!

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Loipon erixa mia matia sthn xthesini omada tou vazelou kai genikws sto roster tou:

RIXTE MIA MATIA ME TI PAIKTES EPAIXE THN BARCA(!!!!!!) KAI TI HLIKIES EXOUN

Galinovic 29
    Vydra 24
    Darlas 22
    Moris 24
    Biscan 27
    Nilson 27
    Seric 26
    Gonzales 25(!!!)
    Mantzios 22
    Trogele 23
    Leondiou 21
    Papadop. 24

Epishs sthn 24ada exei akoma:

Gekas 25
    Theodoridis25
    Charalamb. 24
    Tziolis 20

Kai dinei symetoxes se pitsirikades opws o Tripotseris (19!!!!) kai 3-4 akoma pou oute ta onomata tous den xerw...

Milame gia mia 18ada KATW twn 26-27!!!!!!!!

PS Alla ti na tous kanoume emeis tous mikrous... Re, Eseis exete magous? Exete Gew? Exete paiktes pou paizoun gia th fanela? Kai eiste kai 4 vathmous pisw... Kai poses nikes exoume? 60-42 ara se exw pelath... mh milas....

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy

μαμιέται ο παο και η λαγοφλώρος κλπ....

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Loipon erixa mia matia sthn xthesini omada tou vazelou kai genikws sto roster tou:

RIXTE MIA MATIA ME TI PAIKTES EPAIXE THN BARCA(!!!!!!) KAI TI HLIKIES EXOUN

Galinovic 29
    Vydra 24
    Darlas 22
    Moris 24
    Biscan 27
    Nilson 27
    Seric 26
    Gonzales 25(!!!)
    Mantzios 22
    Trogele 23
    Leondiou 21
    Papadop. 24

Epishs sthn 24ada exei akoma:

Gekas 25
    Theodoridis25
    Charalamb. 24
    Tziolis 20

Kai dinei symetoxes se pitsirikades opws o Tripotseris (19!!!!) kai 3-4 akoma pou oute ta onomata tous den xerw...

Milame gia mia 18ada KATW twn 26-27!!!!!!!!

Kai yp'opsin oti aytoi paizoun apo ta 22-23 tous me thn Barca!!!!! den tous exoun steilei se Iwnikous na psithoun

Σελίδα 41 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 11213137383940414243444551617181911412413414415411041 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές