Σελίδα 1414 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 41491410141114121413141364137413841394140414101411141214131414141514161417141814241434144414541464151416141714181419142414 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 28.261 έως 28.280 από 62376

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γιατι σφαζονται στα ραδια;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι απαραίτητα . όσο μας ανέβασε ο Μπερμούντες και ο Ζάχοβιτς ή όσο τους ανέβασε αυτούς ο Βλάοβιτς και ο Μπισκαν ;
    Καλα τωρα συγκρινεις τα παντζαρια με τα παντζουρια!!
    Ελεος στην ιδια κατηγορια Βλαοβιτς-Μπισκαν με Μπερμουντες και Ζαχοβιτς.
    Οκ παω πασο ετσι.

όσο είδα αυτόν και κάτι άλλα παικτάκια τύπου Βαλντίβια , ΝΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ
    Επιμενω και θα ξαναπω εμενα προσωπικα αποτυχημενοι παιχτες τυπου, Καμορανεζι, Ιγκουαιν, Αγκουερο, Ντεμικελις και Ντι Μαρια δεν με χαλανε καθολου!

Εξαλλου μεγαλυτερο ρισκο εχεις να μη σου πιασει παιχτης που δεν τον ξερει η μανα του παρα παιχτης/κραχτης ο οποιος για να ειναι κραχτςη εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του.

Τεσπα το θεμα μου ειναι να μην ειμαστε εμπαθεις.
    Εχουμε βγαλει αμπαλεο τον Γκοβου τωρα και αυτο εμενα μου θυμιζει το "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Από όσα γίνονται Live στο ράδιο αυτό που συγκρατώ είναι ότι χρησιμοποιούν την δική μας περίπτωση Κόκκαλη-Μαρινάκη ως υπόδειγμα και μέτρο για την δική τους περίπτωση.
    .

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε βγαλει αμπαλεο τον Γκοβου τωρα και αυτο εμενα μου θυμιζει το "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".
    Η δική μου κρίση για τον Govou είναι η ίδια, πολύ πριν ακουστεί για τον βάζελο, και ακόμα και όταν ακουγόταν και για εμάς.Δεν θα την άλλαζα ούτε αν ερχόταν σε εμάς ούτε τώρα που πήγε στον μπαο.
    .

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πειναω.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.694
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.635 φορές σε 7.139 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    O Σαλπιγγίδης αγαπητέ, μάρκαρε πίσω, είχε πάθος, έβγαζε ασσίστς και σκόραρε.
    Ο Γάλλος δεν έχει καμία συνεισφορά στο μαρκάρισμα, και φυσικά δεν τα δίνει όλα, παίζει μόνο στον χώρο τρέχοντας μπροστά και είναι τσακωμένος με τα δίχτυα.
    Με χαφ Leto-Νίνη-Govou που δεν μαρκάρει κανένας έχουν πρόβλημα.
    Συν ότι όλα τα αμυντικά τους χαφ είναι ένα χρόνο πιο κοντά στην σύνταξη.
    Στην ευρωπη τους βλεπω παλι να μαζευουν τις τριαρες με το τσουβαλι,αλλα για το ελληνικο πρωταθλημα αυτα που σωστα επισημαινεις δεν θα τους δημιουργησουν τοσο σοβαρα προβληματα.
    Αυτη την στιγμη εχουν αναμφισβητητα το πλεονεκτημα και λογω του οτι εχουν ετοιμη ομαδα,ομως προσωπικα θα περιμενω το τελος των μεταγραφων για να τοποθετηθω.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (05-07-10)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Η δική μου κρίση για τον Govou είναι η ίδια, πολύ πριν ακουστεί για τον βάζελο, και ακόμα και όταν ακουγόταν και για εμάς.Δεν θα ήταν άλλαζα ούτε αν ερχόταν σε εμάς ούτε τώρα που πήγε στον μπαο.
    Προς το παρον Στελιο δεν εχεις καλυτερο δεξι εξτρεμ απο τον Γκοβου.
    Οσο λοιπον θα περιμενω τα μπαμ και τα μπουμ του Μαριδακη θα συγκρινω με αυτα που εχω.

Εξακολουθω να υποστηριζω οτι τη διαφορα στη σουπαλιγκα ανετα την κανει ο Γκοβου και ο καθε παιχτης σε αυτο το επιπεδο.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Απο Σπορ φμ

"Άκουσα προσεκτικά τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Βαρδινογιάννη. Όταν μιλάμε για τη πώληση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα ''υδραυλικά του γείτονα ή το διπλανό οικόπεδο''. Οι εγκαταστάσεις στην Παιανία είναι συνδεδεμένες με την ιστορία της ομάδας και είναι κάτι απαραίτητο.

Το ένα έχει να κάνει με τον χυδαίο πόλεμο που δεχόμουν από τον συνεργάτη του, τον κ. Γκόντζο. Παρότι του ζήτησα να τον συμμαζέψει, αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δική του δουλειά.

Δεύτερος λόγος είναι οι απαξιωτικές δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρους μου. Τρίτον του είχα ζητήσει να κάνει μια δήλωση ότι είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και χρειάζομαι να έχω τη στήριξή του. Τέλος, εκείνο που του ζήτησα είναι να διευκρινίσει για τα οικονομικά της ΠΑΕ και την κακοδιαχείριση.

Ο πρώτος λόγος που συναντηθήκαμε ήταν για να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα. Ανέλαβα τον ΠΑΟ σε μια κακή περίοδο, χωρίς να υπάρχουν προπονητής και έπρέπε να γίνουν μεταγραφές και δεν κακοδιαχειρίστηκα την ΠΑΕ, κάτι που του επισήμανα στην τρίτη μου επιστολή.

Στην τελευταία συνάντηση μου πρότεινε κάποιους όρους και του είπα εγώ ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε για αντιπρόεδρο τον Κανελλόπουλο και για τεχνικό διευθυντή τον Κόντη που έχει κάνει καλή δουλειά στον Άρη. Είπα κάποια πράγματα στον ΠΑΟ και του εξήγησα ότι δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος στο ΠΑΟ και οι αποφάσεις να παίρνονται από άλλους ανθρώπους.

Εμένα δεν με καλέσανε στον ΠΑΟ για να κάνω τον μάνατζερ. Εμένα μου είπαν ''βάλε τα χρήματά σου και απογείωσέ τον''. Τα λειτουργικά έξοδα: όσον αφορά την ΠΑΕ παρέμειναν ίδια και το μόνο που αυξήθηκε ήταν τα συμβόλαια στο ρόστερ. Το θέμα για μένα δεν ήταν αν θα βάλω 5-10 παραπάνω στον ΠΑΟ. Αν κάποιους έλεγε ότι θα αναλάβει πρόεδρος κάποιος άλλος και θα κάνει κουμάντο διοίκηση, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Ποτέ δεν χρέωνα έξοδα στον ΠΑΟ εκείνα που ξοδεύω προσωπικά.

Του είχα πει ότι θα αναλάμβανα πρόεδρος, μονο αν γινόταν πρώτος αντιπρόεδρος εκείνος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γιαννακόπουλος και τρίτος αντιπρόεδρος ο Βγενόπουλος. Θεωρώ ότι όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ είναι πολυμετοχική, τότε χρειάζεται να κάνει μια δουλειά από μόνος του. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα τέτοιο.

Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα, τον Γιάννη τον ξέρω τριάντα χρόνια και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του.
    Στην αρχή το μπλογκ ξεκίνησε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλος, στη συνέχεια έγινε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και οι άλλοι δύο μόνοι τους και στο τέλος έγινε αυτό που ξέρετε σήμερα. Δεν περιμένω από τις εφημερίδες για να μάθω ποιος είμαι. Εκείνο που περίμενα ήταν η θέση των μεγαλομετόχων να βγάλω εγώ τα κάστανα από τη φωτιά και να μένουν εκεί στην άκρη. Μία εβδομάδα ο καραγκιόζης ο Γκόντζος γράφει ότι ο Πατέρας θα δώσει στον Μαρινάκη. Αυτό το φαιδρό υποκείμενο γράφει πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να σχολιάζω συνέχεια τους χαρακτηρισμούς του «τουλούμπα»!

Όσον αφορά στο θέμα του κ. Μαρινάκη, είμαστε φίλοι όσα χρόνια είμαστε με τον κ. Βαρδινογιάννη".

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα τωρα συγκρινεις τα παντζαρια με τα παντζουρια!!
    Ελεος στην ιδια κατηγορια Βλαοβιτς-Μπισκαν με Μπερμουντες και Ζαχοβιτς.
    Οκ παω πασο ετσι.

• όχι αγωνιστικά βρε συ , από την άποψη ότι ήρθαν με τα χίλια ζόρια να παίξουν και σαν βαριά πεπόνια

Επιμενω και θα ξαναπω εμενα προσωπικα αποτυχημενοι παιχτες τυπου, Καμορανεζι, Ιγκουαιν, Αγκουερο, Ντεμικελις και Ντι Μαρια δεν με χαλανε καθολου!

• έχεις 4 παίκτες που δεν έπαιξαν καλά ένα μουντιάλ (ενώ έκαναν πολύ καλή σεζόν) και ένα παλαίμαχο

Εξαλλου μεγαλυτερο ρισκο εχεις να μη σου πιασει παιχτης που δεν τον ξερει η μανα του παρα παιχτης/κραχτης ο οποιος για να ειναι κραχτςη εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του.

προσωπικά δεν τον θεωρώ άμπαλο αλλά με βάση την αδιαφορία που έδειξε στα ματς της Γαλλίας νομίζω πως οι βάζελοι θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο . ακριβώς την ίδια άποψη έχω για τον Καμορανέζι που λένε πως μας ενδιαφέρει

αυτούς τους δύο τους ξεχώρισα ως τους πιο αδιάφορους παίκτες του Μουντιάλ - και οι δύο αναφέρθηκαν για την Ελλάδα ... τυχαίο ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πειναω.
    Εγω να δεις

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πειναω.
    Καθενας με τον πονο του
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (05-07-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από d.n.a. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω να δεις
    Γαμα τα και πρεπει να κατσω να φτιαξω κατι. Αληθεια τι τρωει τωρα ο Βγενοπουλος (εξυπνη κινηση κατα του οφ τοπικ)
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσο λοιπον θα περιμενω τα μπαμ και τα μπουμ του Μαριδακη θα συγκρινω με αυτα που εχω.

Εξακολουθω να υποστηριζω οτι τη διαφορα στη σουπαλιγκα ανετα την κανει ο Γκοβου και ο καθε παιχτης σε αυτο το επιπεδο.
    Και τι να κάνω για αυτό?
    Δεν μπορώ να κλείνω το στόμα μου όταν βλέπω αγορές μη αθλητών που υποτίθεται πληρώνονται για να είναι αθλητές.
    .

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Γαμα τα και πρεπει να κατσω να φτιαξω κατι. Αληθεια τι τρωει τωρα ο Βγενοπουλος (εξυπνη κινηση κατα του οφ τοπικ)
    Και που θες να ξέρω εγω για τον Βγενόπουλο? να με ρώταγες για τον Μαρινάκη να καταλάβω

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

προσωπικά δεν τον θεωρώ άμπαλο αλλά με βάση την αδιαφορία που έδειξε στα ματς της Γαλλίας νομίζω πως οι βάζελοι θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο . ακριβώς την ίδια άποψη έχω για τον Καμορανέζι που λένε πως μας ενδιαφέρει

αυτούς τους δύο τους ξεχώρισα ως τους πιο αδιάφορους παίκτες του Μουντιάλ - και οι δύο αναφέρθηκαν για την Ελλάδα ... τυχαίο ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αδιαφορία (που ίσως και να ξαναβρείς κάποιο ενδιαφέρον), όσο το να έχεις εγκαταλείψει το άθλημα, και κάθε ιδιότητα αθλητή.
    .

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τιιιιιιιιιιιιιι?????????????????????????

Πως τολμας!

Ζαουαντ αγαπητη μου. Αν ειναι δυνατον να ξεχνας τον παικτη που πηραμε για να μη μας προλαβουν οι αλλοι

Και φυσικα κανει την διαφορα. Απλα περυσι ειχε προσωπικα προβληματα με την καμηλα του και δεν μας εδειξε αυτα που περιμεναμε. Για αυτο και τωρα που χωρισαν πεταει στα φιλικα.
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων

Πως τολμας!

Ζαουαντ αγαπητη μου. Αν ειναι δυνατον να ξεχνας τον παικτη που πηραμε για να μη μας προλαβουν οι αλλοι

Και φυσικα κανει την διαφορα. Απλα περυσι ειχε προσωπικα προβληματα με την καμηλα του και δεν μας εδειξε αυτα που περιμεναμε. Για αυτο και τωρα που χωρισαν πεταει στα φιλικα.
    κακιασμένη γυναίκα !!!! α ρε τιμούρ που θες για να στρώσεις !!!!!
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Και τι να κάνω για αυτό?
    Δεν μπορώ να κλείνω το στόμα μου όταν βλέπω αγορές μη αθλητών που υποτίθεται πληρώνονται για να είναι αθλητές.
    Για κατσε ρε Στελιο ειδες πουθενα σε οτι εχω γραψει να λεει "να κλεινεις το στομα σου"??

Αποψεις ανταλλασουμε, ο καθενας μας λεει το κοντο του και το μακρυ του. Ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Προεπιλογή

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αδιαφορία (που ίσως και να ξαναβρείς κάποιο ενδιαφέρον), όσο το να έχεις εγκαταλείψει το άθλημα, και κάθε ιδιότητα αθλητή.
    ρώτα και στο Τορίνο !!!

καμορανέζι , ιακουίντα , φ. μέλο , ζεμπινά , πόουλσεν , αμάουρι , ....

κάνανε από 10 φορές τον σταυρό τους κάθε πρωί να παίξει καλά ο ντελ πιέρο και ο τρεζεγκέ που είναι ο καθένας τους την διπλή τους ηλικία

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (05-07-10)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων

Πως τολμας!

Αστο καλυτερα ρε συ ....
    Δεν εχω και πολυ ορεξη πλεον για πλακα.... σορρυ.

Σελίδα 1414 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 41491410141114121413141364137413841394140414101411141214131414141514161417141814241434144414541464151416141714181419142414 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές