Ειστε πουτανας γιοι και μια ζωη θα μας κανετε πιπες μαλακες αποβρασματα γαμω το σπιτι σας, σας σιχαθηκα ρε πουστηδες
.........πουτανας γιοι
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πρόταση 10.000.000 ευρώ για τον Σεμπαστιάν Λέτο κατέθεσε η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.
ΥΓ. Αν δεν ειναι μανατζερίστικο κολπάκι των πορτογάλων βλέπω τον Κόκκαλη να εξαφανίζεται για κανα 20ημερο στην Μυκονο μεχρι να ηρεμήσει...
Faithful (05-06-10)
Ένας βάζελος λέει στο σπορτντογκ ότι έχει χαμηλότερη ρήτρα δεν το ξέρω αυτό.. Από την άλλη η Λίβερπουλ νομίζω έχει διακίωμα να τον αγοράσει με 5 μύρια ή έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Και κάτι τελευταίο: Τον Γκαϊτάν γιατί τον πηρε η Μπενφίκα? Αριστερά δεν παίζει και αυτός?
Πόσα χτυπήματα να αντέξει πια ο πρόεδρος... ΠΟΣΑ???
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ποιος ξέρει μπορεί να ήτανε τυχεροί οι βάζελοι και να κάνανε συμφωνία μόνο για 20%. Είχε μαζέψει ο Ράφα 63 παίκτες οπότε λογικό να διώχνουνε κάποιους όσο-όσο.
Πίπες! Σιγά μη δώσει τόσα λεφτά η Μπενφίκα! Μόλις παντελόνιασαν για τον Ντι Μαρία και θα τα δώσουν στη βαζέλα? Από "πορτογαλικές πηγές" είναι η "είδηση"!
chainsaw (05-06-10)
οσο θα παω εγω στην μπενφικα αλλο τοσο θα παει και ο λετο.πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια εφτιαξαν ομαδα και θα αρχισουντις λαμακιες?
κωστα τι ειπες? εφυγε ο ντι μαρια απο τη μπνφικα?που πηγε?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μα έχει γραφτεί ότι τον έκλεισε η Ρεάλ. Νομίζω ότι κάναμε και σχετική κουβέντα στο τόπικ της.
BrazHlias (05-06-10)
το μπαλετο στη μπενφικα?και 10 μυρια?
καλημερα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
πάντως ο Φιλάθλος γράφει στο πρωτοσέλιδο πως αν γίνει η μεταγραφή το 45% θα πάει στην Λιβερπουλ...
πόσο μαλάκες είστε ρε βάζελοι?????? ΠΟΣΟ????????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (05-06-10)
ο φίλτατος Αγκάμεζ βαρέθηκε να τρώει πούτσες κάθε εκάστη και αργία ..... υπογράφει στην Αρκάς !!!! οι βάζελοι πάνε να την βγάλουν την νέα χρονιά με το μπάτζετ της γυναικείας ομάδας 800,000 !!!!!
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Αρκάς. «Πρέπει να αφήσω τα συναισθήματά μου μακριά» ανέφερε ο Κολομβιανός. Σε αποσύνθεση πλέον οι «πράσινοι».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
υ.γ. αν έμενε άλλο ένα χρόνο θα αποκτούσε ελληνική υπηκοότητα
υ.γ.2 αν ήθελαν να τον κρατήσουν (και δεν έφταιγαν δήθεν τα οικονομικά) θα είχαν καταθέσει οι βάζελοι ήδη τον φάκελο του αιτήματος υπηκοότητας για προ-έγκριση , εδώ και καιρό .![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Faithful (05-06-10)
Αν δεν τελειωσει η μεταγραφη δεν προκειται να πιστεψω οτι δινονται 10 μυρια για την μπαλαρινα.Σιγα τον παικτη!!Μεχρι 4-5 και πολλα λεω.
Το πιο πιθανο ειναι να προκειται για μια μεταγραφικη μουφα των πορτογαλλων δημοσιοκαφρων που μεγενθυναν οι δικοι μας,ωστε να χαρουν λιγο τα βαζελακια και να πιστεψουν για μια ακομη φορα οτι θα φερουν και αλλους παικταραδες και θα φτιαξουν υπεργαλαξιακη ομαδα.
Παντως το γελοιο με τους οπαδους της βαζελας ειναι οτι δεν παραδεχονται την ευνοια της διαιτησιας προς την ομαδα τους στο μπασκετ,οπως κανουμε εμεις στο ποδοσφαιρο(περα απο το αν γενικα ειναι καλυτερη ομαδα)
Μαλιστα διαμαρτυρονται κιολας για την διαιτησια στο σεφ.Τελικα εχουν την γκρινια στο αιμα τους.
Bookmarks