Σελίδα 1397 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 3978979971097119712971347135713671377138713931394139513961397139813991400140114071417142714371447149715971697179718972397 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 27.921 έως 27.940 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    με πιτσες τους ευχαριστησε; Ρε τον τσιγκουνη
    Η δύναμη της συνήθειας. Από το 1925 πίτσες τρώνε και δείχνει να τους αρέσει...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τις πρώτες δηλώσεις μετά το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος με τα λεγόμενα του τόνισε ότι κρατάει τον λόγο του.

«Αν θέλετε να με ακούσετε κάντε ησυχία! Εγώ είμαι άντρας, φοράω παντελόνια!».

Ναι, αλλά μερικές φορές ξεχνάς να βάλεις ζώνη[youtube]A4TRrJhupEE[/youtube]
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

3. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

iek (28-05-10), mikatsi (29-05-10), papdoux (31-05-10), Phaedra (28-05-10), stelios-7- (28-05-10)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς αποτέλεσμα και η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του νέου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε η επανάληψη της συνεδρίασης την ερχόμενη Τετάρτη, λόγω των απουσιών των μεγαλομετόχων.

Τι εγινε η Μεγαλομετοχοι εχουν παει για αποτριχωση μπικινι..

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εγω παντως τους κοντους του βαζελα τους παω...Μπορει να κανουνε καραγκιοζιλικια και διαφορες βρωμιες αλλα τα κανουνε υπηρετωντας την ιδεα που πιστευουνε...

Ειναι απο τους λιγους εναπομειναντες παραγοντες που τα σκανε για την ιδεα που πιστευουνε...
    \
    Οι Πατερας, τζιγγερ και Βγενο ειναι τριχες απο τα @@ του Θαναση
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (28-05-10)

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παντως τους κοντους του βαζελα τους παω...Μπορει να κανουνε καραγκιοζιλικια και διαφορες βρωμιες αλλα τα κανουνε υπηρετωντας την ιδεα που πιστευουνε...

Ειναι απο τους λιγους εναπομειναντες παραγοντες που τα σκανε για την ιδεα που πιστευουνε...
    \
    Οι Πατερας, τζιγγερ και Βγενο ειναι τριχες απο τα @@ του Θαναση
    Αν όπου "πάω", έβαζες "παραδέχομαι" θα συμφωνούσα 100%
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΒΑΖΕΛΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ!

ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ
    ΠΑΤΕΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Η ΣΠΑΘΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ Ο ΜΠΛΑΒΗΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 29-05-10 στις 19:15
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (29-05-10)

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Τεν Κάτε: "Πανσερραϊκός της Ευρώπης ο ΠΑΟ" Δημοσίευση: 29 Μαίου 2010 13:30
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Λένε ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως και οι "ξενιτεμένοι" μια χαρά τα λένε. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Όταν απεμπλακείς από μια κατάσταση και δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, τότε μπορείς και να... ψελλίσεις όλα όσα προηγουμένως αποτελούσαν "απογορευμένο καρπό". Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν ήταν από τους πλέον ήρεμους ανθρώπους και γενικά είχε την τάση να λέει ορισμένα πράγματα, ακόμα και αν αυτά δεν άρεσαν σε πολλούς. Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Σουριναμέζος προπονητής "εγκωμιάζει" την πρώην ομάδα του (Παναθηναϊκό), χαρακτηρίζοντάς την.... Πανσερραϊκό της Ευρώπης, αναφέρεται με "φυσικότητα" στα 12 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ενώ λέει τα καλύτερα για τους "αγαπημένους" του, Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου. Διαχρονικός τελικά ο Ντίνος Ηλιόπουλος, διαχρονικός...

Ο... Πανσερραϊκός της Ευρώπης

Ο Τεν Κατέ, αφού πρώτα τονίζει ότι ποτέ δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να κερδίσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, εν συνεχεία κάνει την σύγκρισή του με την συμπαθή ομάδα της Βορείου Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι βαριά μια τέτοια δήλωση για μια ομάδα που έχει δυο ημιτελικούς και έναν τελικό, απάντησε αφοπλιστικά: "Το ποτέ σημαίνει ποτέ. Πριν πόσα χρόνια τα έκανε αυτά; Είναι πια θέμα χρημάτων. Τα μεγαλύτερα μπάτζετ εγγυώνται καλύτερους παίκτες και προπονητές, μεγαλύτερες δυνατότητες. Μία καλύτερη ομάδα γίνεται να την κερδίσεις, όπως εμείς κερδίσαμε την Ίντερ. Αλλά μετά έπρεπε να κερδίσουμε και τη Βιγιαρεάλ, και μετά την Αρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα. Είναι αδύνατον. Τι είναι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη; 27ος; Άντε να πάει 20ος. Ποιος είναι ο 20ος στην Ελλάδα; Ο Πανσερραϊκός ίσως; Μπορεί να νικήσει μια φορά τον Παναθηναϊκό, όπως τον νίκησε πέρυσι, αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Ποτέ...". Με λίγα λόγια, λέει στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι όσο πιθανό είναι να ξαναγίνει η Αγια Σοφιά χώρος λατρείας των Ορθοδόξων, άλλο τόσο πιθανό είναι να σηκώσουν οι πράσινοι ευρωπαϊκό τρόπαιο...

Οι "αγαπημένοι" του, Νίκος Πατέρας και Κώστας Αντωνίου

Για τους Αντωνίου και Πατέρα, είπε τα εξής: "Τι παραπάνω έκαναν χωρίς εμένα; Είχα μία ήττα σχεδόν σε ένα χρόνο και ο Νιόπλιας τρεις σε τρεις μήνες. Πόσους βαθμούς πήραν με εμένα και πόσους μετά; Μαζί μου ο Κατσουράνης έβαλε 8 γκολ. Πόσα μετά; Σε 1,5 χρόνο, έχασα δύο ντέρμπι. Νίκησα την ΑΕΚ τρεις φορές, ενώ είδατε πώς φέραμε τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό. Τον ΠΑΟΚ, τον Αρη τους κερδίσαμε παντού. Πόσες νίκες είχε στα ντέρμπι ο κ. Νιόπλιας; Μη μου λέτε τέτοια, να μου λέτε γεγονότα. Ο Πατέρας ξέρει από καράβια, δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Αυτοί που είναι δίπλα του και του μιλάνε 'ελληνικά' για ποδόσφαιρο, αυτοί είναι το πρόβλημα".

Πάντως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά και συνέχισε: "Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα... Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί".

Το κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό

Για το αν έχει κόμπλεξ ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, ο Τεν Κάτε απάντησε: "Βεβαίως και είναι φυσιολογικό αυτό όταν έχεις ένα πρωτάθλημα και ο άλλος δώδεκα". Όσον αφορά τον Γιάννη Γκούμα, είπε το εξής καταπληκτικό: "Ανήκε σε μια γενιά που σε 13 χρόνια είχε πάρει ένα πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός τα άλλα 12. Τα γεγονότα δεν ψεύδονται. Τα γεγονότα είναι γεγονότα".

Η μεσολάβηση του Πιλάβιου για τον Γιούρκα

Τέλος, έκανε και μια αποκάλυψη για εμπλοκή του Σοφοκλή Πιλάβιου στην μετακίνηση του Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό. Μα αφού είναι πρόεδρος της ΕΠΟ; Ναι...

Είπε, λοιπόν, ο Σουριναμέζος: "Τον πήραμε την τελευταία μέρα. Όπως μου είχε πει ο κ. Πατέρας τον πήραμε σχεδόν τζάμπα γιατί είχε μεσολαβήσει ο κ. Πιλάβιος για να βρει ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Με 250 χιλ. άξιζε, με 650 χιλ. όχι".
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

11. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (29-05-10), chainsaw (29-05-10), georgethirdeye (29-05-10), Haris1984 (31-05-10), Rodner7 (29-05-10), stelios-7- (29-05-10)

Το avatar του χρήστη georgethirdeye

Περιοχή
    Κόρινθος
    Thanks
    802
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 439 φορές σε 325 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

To τελευταιο ειναι ολα τα λεφτα
    The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ακομα το φυσαει και δεν κρυωνει αυτος ο τυπος που τον διωξανε. καθε τοσο βγαζει τη χολη του

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μποχα βρωμα του παο η ιστορια
    γαμιεται ο ποα κι η λεωφορος
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

georgethirdeye (29-05-10)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα το φυσαει και δεν κρυωνει αυτος ο τυπος που τον διωξανε. καθε τοσο βγαζει τη χολη του
    πωπω ρε περικλη...τι θεικο αβαταρ εβαλες ρε ανθρωπε....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.221 φορές σε 20.556 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τις μαλακίες του για τον Θρύλο τις είπε πάντως... Κάτι τρελά για τον Κόκκαλη ότι χαμογέλαγε όταν βγήκε λέει απ' τον
    εισαγγελέα και κάτι είχε σκαρώσει(!) άκουσον άκουσον.. Ότι έκανε κόμμα με τον εισαγγελέα για να την στήσουν στην
    υπερομάδα του βάζελου μη τυχόν και έρθει στον ΝΑΟ και μας διασύρει!

Παίξε κανένα τουμπερλέκι ρε Χένκ κι ασε μας ήσυχους..

Υ.Γ. Η συνέντευξη που έχετε δείχνει μια γενική εικόνα του τι είπε. Αν την διαβάσετε όλη θα δείτε ότι εστιάζει μόνο στον
    Αντωνίου, εκθιάζει τον βάζελο και λέει ότι ο Νιόμπλιας πήρε έτοιμη ομάδα και βγάζει σε κάποια σημεία χολή για τον Θρύλο
    και τον Κόκκαλη. Υπάρχει στο Contra.gr όλη...

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτος και ο τιμουρ..

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πλησιάζουν οι Γκενς και Ζβαρτζ, απομακρύνεται ο Αγκάμεζ

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Λεπτομέρειες απομένουν για να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού οι Γκενς και Ζβαρτζ. Οι δύο παίκτες είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν τους Ζαγκούμνι και Σαμικά, που ήδη έχουν αποχαιρετήσει την ομάδα του Στέλιου Καζάζη. Πάντως, το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Στο πράσινο ΤΑΑ γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μείνει ο Κολομβιανός, κάτι όμως, που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα οικονομικά στον Ερασιτέχνη δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα στους «πράσινους» και ήδη έχει ληφθεί η απόφαση το μπάτζετ να μειωθεί κατά 50%. Συγκεκριμένα, από 1.600.000 ευρώ που ήταν το μπάτζετ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα κυμανθεί στα 800.000 ευρώ τη χρονιά που έρχεται. Όσο δηλαδή, είναι και το μπάτζετ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Γι΄αυτό τον λόγο προτιμήθηκαν οι καλές αλλά και οικονομικές λύσεις των Γκενς και Σβαρτζ. Οι μεταγραφές τους δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, κάτι που θα γίνει, ωστόσο, εντός της εβδομάδας.

Το θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό δεν είναι άλλο από αυτό του Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο σύλλογο με λιγότερα χρήματα, ενώ το γεγονός ότι του οφείλονται ουκ ολίγα χρήματα τον κάνει ακόμα πιο διστακτικό.
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιμένει στην παραίτηση ο Πατέρας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Με γραπτή του δήλωση, ο Νικόλας Πατέρας επιμένει στην παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναικός και παράλληλα προτείνει λύσεις. Ο κ Πατέρας, διευκρινίζει πως θα παραμείνει στο ΔΣ της ΠΑΕ
    Αναλυτικά η δήλωση του κ Πατέρα:
    «Παρακαλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούνε την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ.
    Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια αλλά για ενότητα ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναικός στον δρόμο των επιτυχιών. Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό, την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουνε όσα κατακτήσαμε.

Έχω κάνει τις εξής προτάσεις για την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ :

1. Στις 19 Απριλίου με επιστολή μου στον μεγαλομέτοχο Γ.Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων, εισηγήθηκα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να προτείνουμε για Πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο (μετά και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις που είχε κάνει στις 16 Απριλίου) για να σταματήσει το κλίμα της εσωστρέφειας και της Προεδρολογίας που ζημίωνε την ομάδα.

2. Στις 23 Απριλίου στην συνάντηση που είχα, με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τον Α. Βγενόπουλο προτείναμε από κοινού να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά αρνήθηκε.

3. Στις 28 Μαΐου, πριν από το Δ.Σ, ο Γιάννης Ξυλάς μου πρότεινε να εισηγηθεί τον Θανάση Γιαννακόπουλο για Πρόεδρο και συμφώνησα όπως και ο Α.Βγενόπουλος. Υπήρξε καθολική συμφωνία από το Δ.Σ, αλλά αρνήθηκε.

Προσωπικά σε ότι με αφορά :
    Θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ, της ΠΑΕ.
    Θα συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
    Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους θερμά για την στήριξη σας κατά την Προεδρία μου γιατί αυτή υπήρξε η κινητήριος δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

πατερουλη

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παραιτησεων..συνεχεια

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο… Ο Κώστας Αντωνίου με γραπτή του δήλωση αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό, καθώς εκπνέει το συμβόλαιό του ως τεχνικού διευθυντή. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας ευχαριστεί άπαντες «… για την καλή συνεργασία στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων».

Παράλληλα, από τη θέση του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραιτήθηκε και ο Ανδρέας Μπέκιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Αντωνίου:

«Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Πρόεδρο, κ. Νικόλα Πατέρα, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την καλή συνεργασία που είχαμε στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων.

Εκείνο που θα κρατήσω αφήνοντας αυτή τη θέση είναι η χαρά και η υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε όλοι μας στο τέλος αυτής της διετίας με την κατάκτηση του double.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Μια υποστήριξη, η οποία θεωρώ πως είναι απαραίτητη και στο μέλλον προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αξιοποιήσει τη δεδομένη ανωτερότητά του και να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες στην ιστορία του.

Ως απλό πλέον μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές της για επιτυχίες. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό μας τα καλύτερα για το μέλλον
    ».
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Thanks
    6.551
    Ignore User

Προεπιλογή

τον πουλο ενας ενας

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

φτουυυυυυυυ γτ εφυγε ο αντωνιου γμτ
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (01-06-10), consigliere (01-06-10)

Σελίδα 1397 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 3978979971097119712971347135713671377138713931394139513961397139813991400140114071417142714371447149715971697179718972397 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές