θανατος στην πρασινη πουτανα.
Τοσο πολυ σας πονεσε ο καναπες ρε βαζελακια?
![]()
θανατος στην πρασινη πουτανα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Faithful (10-05-10)
σκατα στον ταφο σας ρε πουστηδες.πουτσα σημερα στο λαγο να γελασουμε λιγακι.
αυτα να τα βλεπουν οι αγγελοπουλοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (10-05-10)
ρε πουστοβαζελακια,γιατι πανηγυριζετε?εσας δεν σας τσιμπουκωσε εις διπλουν η μπαρτσελονα φετος?εκει που φτυνετε πατε κ γλυφετε ρε μ@υνια!
Faithful (10-05-10), stelios-7- (10-05-10)
Οταν γ@@@@@σασταν βαζελακια απο παντου εμεις σηκωναμε κουπες..
Δεν πειραζει ομως..σ΄αυτην την π@@@να την ζωη πληρωνονται ολα..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (10-05-10)
εχει ο καιρος γυρισματα!παλι ολα δικα μας θα ειναι!μπορει να μην ειναι φετος,αλλα οι π@υτσες ερχονται συντομα,πολυ συντομα και θα ειναι αμετρητες μ@υνιαααααααα!!!
Εγώ απλά θα ήθελα να μου θυμίσουν οι βαζελό-φυλλάδες που έπαιζε αυτό το τριήμερο ο βάζελος???
dtakis80 (10-05-10), stelios-7- (10-05-10)
Toσες μερες εισαστε στα λαγουμια σας τσατσοι....
Σημερα γεμισε ο τοπος Σκαταλανους
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
aljawn (10-05-10)
Faithful (10-05-10)
Πουτανας γιοι παναθηναικοι
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
jojo (10-05-10)
Χοχοχο. Ετσι ρε Μπαναθα να δουλεύουμε τους γάβροι....
Τι καναμε είπαμε εμεις στο φάιναλ φορ;
Α,δεν πηγε η μπαναθα...οκ δεν πειραζει.
Τουλαχιστον γαμηξαμε τους γάβροι στο κυπελο. Τι επτυχία να είσαι μπαναθα. Τους γαμήξαμε και στο βόλει γιατι δεν το γράψατε ωρε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (11-05-10)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Φαπ φαπ φαπ ερχεται και αλλη σφαλιαρα αυριο ζελακια!!
Μιλατε μωρε για χαρακιρι??
Μιλατε για καταθεση ψυχης??
Για ποιο κοσμο μιλατε μωρε??
Γι αυτους που φωναζαν οτα κερδισατε το σετ ή για τους ιδιους που μουγκαθηκαν οταν σας .... καρφωνε ο Μιλκοβιτς???
Μιλατε εσεις που εχετε κανει τατουαζ τη σφαλιαρα στο σβερκο??
Βρε ουστ!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
παντωςε το μονο σωστο που γραφει η πρασινη ειναι οτι ειμαστε λουζερ.τι ειπα τωρα ρε πουστη μου;παω να πλυνω τα χερια μου με ανθονερο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πράσινη / Πρασινοφρουρός
Χριστοφιδέλη, τα βράδια κοιμάσαι; Έτσι, απορία έχω. Λέμε καμιά φορά για προδοσίες επειδή ένας παίκτης πάει από μια ομάδα σε άλλη. Για την προδοσία του αιώνα που έκανε ο Χριστοφιδέλης γιατί δεν λέει κανείς τίποτα; Τι νομίζετε, ότι θα ρίξει κανείς ευθύνη σε αυτά τα παιδιά του βόλεϊ επειδή δεν έκαναν καλή υποδοχή και καλό μπλοκ; Όχι βέβαια. Η μόνη ευθύνη που έχουν, αν και αυτό από μία άλλη άποψη μπορείς να το δεις και συναδελφικά και να το δικαιολογήσεις, είναι γιατί στηρίζουν έναν παίκτη που βρέθηκε ντοπέ. Αλλά αυτά ας τα βρουν μεταξύ τους. Εμείς εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός φέτος το πήρε το πρωτάθλημα. Ηθικά έχουν κάνει αυτό που πρέπει απέναντι στον κόσμο.
Να τα μας!!! Αρχίσαμε!!! Και εδώ ηθικοί πρωταθλητές???![]()
Airness (11-05-10)
Airness (11-05-10)
το ηθος της μπαναθας ειναι...ατελειωτο![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Airness (11-05-10)
αρχιζουν και τον κραζουν ε;γουσταρω...
και γιατι ειναι ηθικοι πρωταθλητες παρακαλω;επειδη για αλλη μια φορα πιαστηκε παικτης τους να ντοπαρεται απο την ομαδα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πουτανας γιοι παναθηναικοι
πουστρακιααααααααααααααααα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Απο την συνεντευξη του Κωστα Κατσουρανη στο contra .gr
- Θα προτιμούσες Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό;
Όχι.
(Μαρτυρανε και χωρις ξυλο)
- Το νταμπλ αρκεί για την ίδρυση μιας "πράσινης" δυναστείας, αντίστοιχης της "ερυθρόλευκης";
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό, δεν μου αρέσει η λέξη "δυναστεία". Αυτό που συνέβαινε με τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια δεν είναι ωραίο...
(Τσουζεεεεεεεειιιιιιιιιι)
Οποιος αντεχει ολη η συνεντευξη [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Bookmarks