stelios-7- (12-04-10)
panathinaikos panathinaikos τον παιρνετε ολοι απο πισω κι απο μπρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
stelios-7- (12-04-10)
Αχ βρε Στέλιο μου, μια παρόμοια συζήτηση είχα κι εγώ τις προάλλες σε μια γιάφκα... Παναθηναϊκών...
Κι εκεί που υπερασπιζόμουν κι εγώ τους τίτλους της ομάδας μας και τα πιστεύω μου με σθένος, πετάγεται ένας και μου λέει: "Τί? Είσαι και περήφανη από πάνω που έχεις αυτόν τον g@y για σήμα σου με την ελιά (!) στο κεφάλι...?? Τριφυλλάρααα ρεεε... Θυμάσαι τότε που είχες χάσει 7-0 απ`τη Γιουβέντους??"
- Φσσστ boingggg-
Και στη συνέχεια ήρθε και η ενίσχυση: "Πωπωπω ρε φίλε τί μου θύμησες τώρα... Τί κ@υλ@ ήταν κι αυτή τότε, ένιωθα σαν να είχα κερδίσει εγώ λέμε... "
Τί να κάνουν τα παιδιά, αυτά τα επιχειρήματα έχουν... Χαίρονται μόνο με τα @@ των άλλων....![]()
σημερα αμα δεν ηταν η μανα μου θα ειχα πεταξει γλαστρα σε κεφαλι βαζελου.
ρε εχουν βγαλει γλωσσα ολοι τους...μιλανε ρε
την εχουν δει μαγκες τωρα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ποσα χρονια τρως για ξυλοδαρμο λαγου?
lucigalletti7 (12-04-10)
stelios-7- (12-04-10)
Μην ανησυχεις Στελαρα. Ο δικηγορος σου θα υποστηριξει οτι αυτος επεσε πανω σου και κατα λαθος εσυ σηκωσες το χερι σου και το ματι του επεσε στη γροθια σου. Ταυτοχρονα την ιδια αντανακλαστικη κινηση εκανε και το ποδι σου στα πλευρα του. Φυσικα το ματι του μαυρισε γιατι μπηκε μια τριχα απο τα μαλια του μεσα, οσο για τα σπασμενα πλευρα του φταιει το πεζοδρομιο στο οποιο επεσε στο τελος.![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
stelios-7- (12-04-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Παντως γενικα σκεφτομαι κατι...
Κατα ποσο ειναι σωστο αυτο που κανουν οι υπευθυνοι(δε λεω οι ομαδες γιατι αυτες νοιαζονται για την παρτη τους) των συγκεκριμενων μαγαζιων, να δεχονται τα πανηγυρια απο ομαδες?
Και εξηγω...
πχ εγω παω ν ακουσω τον Βερτη και πληρωνω γι αυτο. Και ξαφνικα λοιπον πλακωνουν οι παιχτες του ποα κι αρχιζουν τα συνθηματα και τα τραγουδια με αποτελεσμα να διακοπτεται το προγραμμα. Εγω πρεπει να μαι ευχαριστημενη μ αυτο?? ηθελα να ξερα δεν εχει διαμαρτυρηθει ποτε κανεις?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι λετε βρε?
![]()
stelios-7- (12-04-10)
Bookmarks