marinero (22-03-10)
marinero (22-03-10)
24 Ώρες μετά την λήξη ενός αγώνα με ακρωτηριασμό ενός νέου ανθρώπου τον τραυματισμό άλλων 45 τον παραλίγο εμπρησμό ενός λεωφορείου, καμμία φωνή ή ακρόαση από την Αστυνομία καμμιά κι απ' την Εισαγγελία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για τον Τζόρβα και τα αεροβόλα μας είχαν ζαλίσει τα φρύδια επί εβδομάδες οι εισαγγελείς και οι αντικειμενικοί. Τώρα που ακρωτηριάστηκε μια αθώα γυναίκα τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αμ πως?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (23-03-10), Du3lisT (24-03-10), Eleni7 (22-03-10), Faithful (23-03-10), Haris1984 (22-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-03-10), karytheod (23-03-10), marinero (23-03-10), masinGun (23-03-10), PanDeMon7 (23-03-10)
Αυτοί είναι ικανοί να επιβάλλουν τιμωρία και πρόστιμο στην ακρωτηριασμένη γυναίκα λέγοντας ότι ήταν γαυρίνα κι επίτηδες έπιασε την κροτίδα για να τιμωρηθεί το οακά. Έχουμε δει τόσα φέτος με την ασυλία τους και το παρασκηνιακό ξεφτιλίκι, που κι αυτό να γινόταν δε θα μου' κανε εντύπωση.
βρε βλακα, βρε κουτορνιθι, βρε λεμε, ρε τενεκε ξεγανωτε, ρε παλικαρι της φακηςμ γιδοβοσκε καραγκουνη,θες να πουλησεις μαγκια?θες να προκαλεσεις τον αβρααμ για να παρει δευτερη κιτρινη?την ειδες καπως επειδη πρωτη φορα στην καριερα σου επαιζες σε γεματο γηπεδο?ωραια,τα δεχομαι ολα αυτα,πουλα τον προλογο σου κανε δειξε αλλα ρε κοτοπουλο ολκης, πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να πουλαει τσαμπουκα και να κανει πισωπεταλια. τοσο μαγκας εισαι ρε? ουτε ο χατζηχρηστος στο ρολο του ζικου τοσο χεσιμο[youtube]www.youtube.com/watch?v=JwEdr5KgCzk&feature=related[/youtube]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο τζορβας στον πρωτο γυρο ειχε πει για αεροβολα και για ριζουπολες
εχθες γιατι δεν μιλησε το φλωρακι?του εχει ανοιξει ο μολος να πιανει τα απιαστα
αλλα ξεχασα του τον εχουν ανοιξει οι αραπιδες της ομαδας
ΥΓ.αλεξη και το 2005 εκει ησουνα μεσα στο οακα..ποιο μικρο παιδακι τοτε
και το 2008 στην αποστολη ησουνα(μεσα στην τεσσαρα ντε)
και στον πρωτο γυρο το 2009 εσυ ησουνα βασικο τερμα
και το 2010 παλι εσυ.....αλεξακη δεν με εχεις κερδισει ποτε ρεε λαγε ρε λαγεεεεεεε
πουτ***γιε τζορβα μπινε....εισαι πολυ μικρος
Καλα ειναι δυνατον να τα πιστευουν αυτα που γραφουν???
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείτε η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού. Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη . Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί ».
Και να ρωτησω εγω κατι η αφελης?
Δεν περασαν ενα δυο τρια πεντε ή δεκα καπνογονα και βεγγαλικα! Εισασταν ετοιμοι για τη φιεστα και ειχατε εκατονταδες (για να μην πω χιλιαδες) βεγγαλικα! Ε αυτα ρε κουτοπονηροι δεν περνανε ετσι, περνανε με τη δικη σας ανοχη. Πως μπηκαν αυτα στο σταδιο? Μη μας περνατε για ηλιθιους.
Οσο για τη ατυχη γυναικα που τραυματιστηκε (μονο Τυχερου δεν ηταν η φουκαριαρα) ελπιζω να ξεπερασει γρηγορα το σοκ απο τον σοβαρο τραυματισμο της.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Την αγαπαω αυτη την εφημεριδα....μου εχει μαθει πολλα...δεν ειμαι κομπλεξικος εδω και πολλα χρονια....σαγαπαω πρασινουλα μου :* :*
κάποιοι έχουν δίκιο που λένε πως γεννιέσαι για μερικά πράγματα
π.χ. ο Ζιοβάννι γεννήθηκε για να παίξει στον Ολυμπιακό και στην Μπάρτσα διότι δεν ήθελε να κερδίσει αλλά να ... ξεφτιλίσει τον αντίπαλο
π.χ. ο Ανατολάκης γεννήθηκε για να παίξει στον θρύλο , ήταν μέσα σε κάθε τσαμπουκά , ποτέ δεν κώλωσε
π.χ. ο Γεωργάτος γεννήθηκε για τον Ολυμπιακό ... για να μην κωλώνει και να τους ξεφτιλίζει μέσα στο μπουρδέλο τους
όπως και πολλοί πολλοί άλλοι (απλά πήρα παραδείγματα από τους νεώτερους), ακόμα και ο Νινιάδης δεν κώλωνε μπροστά στον Μανωλά
ΕΤΣΙ λοιπόν , κάποιοι γεννήθηκαν για τον πανλαγοκοτιακό και τα δικέφαλα κοτόπουλα . όταν οι κάθε μαυρογενίδη-δες και κάθε ντάρμπι-δες τους κλείνουν το σπίτι εν μέσω ...βαγδάτης ,
οι γκουμομπασινάδες , οι κατσουρανοζίκοι και οι καραβούτες .. βαράνε πισωπεταλιές μέσα στο μπουρδέλο τους , με χαοτικές καταστάσεις και αβάντες από παντού . ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι οι χεσμένοι μεταξύ των .. με την αστυνομία να οργανώνει την επίθεση των κάφρων , με την καβάτζα της ατιμωρησίας από την λίγκα και με δέκα άτομα δίπλα τους βαράνε πισωπεταλιές ... μπροστά σε ΑΝΤΡΕΣ .
ρε ρεζίλια ακόμα και ο Γιαννάκης είναι πιο ΜΑΓΚΑΣ , πιο ΑΝΤΡΑΣ , πιο ΒΑΡΒΑΤΟΣ από εσάς που είστε 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ........ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ....
Φαααααπ...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Σε περιπτωση που αναφερουν ο παρατηρητης του αγωνα και η αστυνομια οτι υπηρξε σοβαροτατος τραυματισμος ανθρωπου κατα την διαρκεια του αγωνα, τοτε και μονο τοτε θα τιμωρηθει το πρασινο μπουρδελο με μια αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων στον τελευταιο αγωνα της κανονικης περιοδου.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Το θέμα είναι ότι μια κοπέλα δεν θα μπορεί να ζήσει όπως όλοι μας εξ αιτίας των ανεγκέφαλων οπαδών και αυτών που τους επέτρεψαν να μπούν με κρωτίδες στον αγω. χώρο τώρα αν θα ύπάρξει τιμωρία μιας αγωνιστικής είναι αστείο και δεν θα γυρίσει πίσω τα 2 χαμένα δάχτυλα της κοπέλας. Ντροπή τους και αναφέρομαι σε όλους τους κάφρους από κάθε ομάδα γιατί η κοπέλα αυτή θα μπορούσε να ήταν αδερφή μου ή κοπέλα μου ή μια πολύ καλή μου φίλη.
36 Ώρες μετά την λήξη ενός αγώνα με ακρωτηριασμό ενός νέου ανθρώπου τον τραυματισμό άλλων 45 τον παραλίγο εμπρησμό ενός λεωφορείου, καμμία φωνή ή ακρόαση από την Αστυνομία καμμιά κι απ' την Εισαγγελία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (23-03-10)
Bookmarks