Αντε γεια ρε καργιοληδες
Πάμε μωρή βαζέλα, μπορείς! Παίξε για την ιστορία σου![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αντε γεια ρε καργιοληδες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σεβασμός στον Πρέσβη!
κ.πρεσβη μας κακομαθαινεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
H μεγαλη κηδεια της βραδιας απο τη fulham 4-1 .... το πουλο και εσυ juve
kouzoulo (18-03-10)
Παρτε τη τσαπου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Poutsa πάλι poutsa πάλι οε, οε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Γιοβάνοβιτς είσαι Θεός!!!
Καθόταν στον πάγκο και κορόιδευε πως κάνει ο Καραγκούνης!!!!
![]()
marinero (18-03-10)
Αχχχ βρεε τη κριμααα...![]()
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Πανιώνιε τους γάμησες!!!!
απο τον πανιωνιο ρε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κρίμα ρε γαμώτο... δεν έδωσε βαθμούς και στην Ελλάδα...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Έλεγχο ντόπινγκ ζητά ο Παναθηναϊκός!!!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε με έγγραφό της προς της Σούπερ Λίγκα να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε με έγγραφό του προς την Σούπερ Λίγκα να περάσουν από αντιντόπινγκ κοντρόλ οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι του ντέρμπι της Κυριακής είχαν ζητήσει κάτι ανάλογο και κατά το παρελθόν.
Στον Ολυμπιακό πάντως δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το έγγραφο αυτό. Και αυτό διότι θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος ο Παναθηναϊκός να ζητά κάτι τέτοιο...
Ειστε για κλαματα λεμε!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
ΜΟΝΟ ΕΣΥ!....
Θα μπορουσες να αποκλειστείς απο τον "Πανιώνιο" της Ευρώπης![]()
α ρε τυπαρα, αρχοντας (του γελιου) κ παλι
Λοιπόν επειδή μπερδεύτηκα... Στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιζαν ομαδούλες επιπέδου Άλκμααρ, Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακού, ενώ στο ΟΥΕΦΑ έπαιζαν ομαδάρες επιπέδου Παναθηναϊκού και Γαλατάσαραϊ. Τώρα που πήγε η ομαδούλα Στανταρ Λιέγης και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό(Στάνταρ πρόκριση), έγινε ομαδάρα και το ΟΥΕΦΑ της πλάκας κι απ' του χρόνου που θα παίζει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς στο ΟΥΕΦΑ θα αντιστραφουν οι όροι και θα γίνει το ΟΥΕΦΑ της πλάκας και το Τσάμπιονς Λιγκ διοργάνωση με μεγάλες ομάδες? Βοήθεια...
captain-cook (18-03-10), Haris1984 (18-03-10)
Δηλαδη,ο "Πανιωνιος της Ευρωπης" ανετα παιρνει πρωταθλημα στην Ελλαδα,ετσι?
Bookmarks