συνεχομενα φαουλ για τον βαζελο
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έχει χτυπήσει ο τερματοφύλακας του Αστέρα και έχει διακοπεί το παιχνίδι για λίγο και ταυτόχρονα γίνεται
αλλαγή ο Καρντόσο και ο ρεφ του δείχνει κίτρινη γιατί.. καθυστερεί! ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 70' ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ!!
συνεχομενα φαουλ για τον βαζελο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΠΡΑΒΟ! ΟΜΑΔΑΡΑ!! ΟΥΣΤ ΡΕ!
γκολ ο βυδρας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ξεφτίλες!!!! Σαν τρελλοί κάνουν! χαχαχα!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΠΩΠΩΠΩ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Με 10 ο Αστέρας...
ρε σας βλεπουν!!!!!!!!!!
Λογικότατο, αλλά δεν παύει να είναι ξεφτίλα!
Byntra 0-1 ftou
γιατι να μην πανηγυριζουν δηλαδη?Πρωταθλητες ειναι.
ΣΠΡΩΩΩΩΩΞΕ ΣΠΡΩΩΩΩΩΞΕ (ούτε καν το βλέπω)![]()
Εεεε να μην βάλει 1 κι ο μάγος ο Σισσές;
Γιατί είναι ξεφτίλα να παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 5 συνεχόμενα του αιώνιου αντιπάλου σου , και μόλις 2η φορά σε 14 χρόνια, και να κάνεις σαν τρελλός! Υποβιβάζεις την ομάδα σου, την μειώνεις ως μέγεθος! Ό,τι κάναμε εμείς στο μπάσκετ, με το κυπελλάκι μετά από 8 χρόνια.......
και τι να κανουν δηλαδη να μη πανυγηρισουν επειδη χασανε τα προηγουμενα?
Έλα ντε.. δηλαδή εμείς αν το πάρουμε στο μπάσκετ δε θα πανηγυρίσουμε επειδή το χάναμε τόσα χρόνια??
Προσκυνώ την φανέλα του τρισμέγιστου Σισσέ! Ούτε λάσπη ούτε τσαλάκωμα! Του κουτιού!!!
Bookmarks