chainsaw (14-03-10), differance (13-03-10), Eleni7 (13-03-10), panahs7 (13-03-10), stelios-7- (13-03-10)
Καλημέρα. Είστε έτοιμοι; Γελάστε με την ψυχή σας!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλά, μ'αυτούς εδώ δεν ξέρω, δεν ξέρω που να πρωτοστρέψω το βλέμμα μου και να ξεραθώ στο γέλιο. Στη μπάλα ή στο μπάσκετ;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
chainsaw (14-03-10), differance (13-03-10), Eleni7 (13-03-10), panahs7 (13-03-10), stelios-7- (13-03-10)
Ήξερα ότι η Πράσινη είναι ευρηματική. Αλλά δε φαντάστηκα ότι είναι ΤΟΣΟ ευρηματική![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλημερα εριξα μια ματια στις φυλαδες που εβαλε το κουζουλο και πεθανα στο γελιο..
καλα μιλαμε πρεπει να ειναι τελειως χαζοι....
λοιπον η πλακα θ ειναι αυριο να γκελαρει ο λαγος και ο παοκ....
ο αστερας θελει βαθμους επειγοντως.....
ο παοκ δυσκολα θα παρει νικη...
ευκαιρια ειναι να γελασουμε λιγο....
Ας ειδοποιήσει κάποιος τον Πλατινί οτι ο τελικός του ΟΥΕΦΑ μεταφέρθηκε από το Αμβούργο στην Τρίπολη.Κρίμα να τρέχει άδικα ο άνθρωπος.
differance (13-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-03-10), limani7 (13-03-10), panahs7 (13-03-10)
μπανανες,σαμπανιες απ ολα εχει ο "π"!![]()
Επίσης κάποιος να τους ενημερώσει ότι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της Εuroleague. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουν τόσο που πέταξαν έξω το Μαρούσι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σκετη καυλα ειναι τα σημερινα πρωτοσελιδα..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-03-10)
Χασει κερδισει αυριο στα φρυδια του..χαλαρα!
αντε γαμηθειτε πουστρακια.μπαοκαρα σηκωσε το
stelios-7- (13-03-10)
πεναλντι ρεεεεεεεεεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Την Πέμπτη τους έψαχνα και χθες σπάσανε τα τηλέφωνα! Και η πλάκα είναι ότι μιλάγανε με έναν τρόπο που νόμιζες ότι χάσαμε κιόλας!!!!
Κοίτα κάτι άντρες ρε! Σκίστεεεεεεεεεεεεεεε βαζέλες!
Ζοριζεται βλεπω ο ευρωπεος.Αν τους το παρει ο παοκ φετος θα κανουν δεκα χρονια να συνελθουν.
Παμε μωρη μπαοκαρα!!
ζοριζεται αλλα εχει το κορακι
ανατροπη του τζορβα σε παιχτη του ατερα, γαργαρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κυρία Εισαγγελέα Πειραιώς, καμιά ποινή θα έχουμε τώρα για τους... αντιεξουσιαστές που τα έχουν σπάσει στην Τρίπολη; Μπαααααα...
Ηλιθιο παιχνιδι!
Με το γνωστο ευρωπαιο Παναθα...Ψαχνουν συνεχεια τον Σισε μπας και βαλει κανα γκολ.
Πως ειναι ετσι ο καρντοσο;Θα τους ξεκοκκαλισει ο αγριανθρωπος.![]()
Bookmarks