8,8 ρίχτερ στην Χιλή κι αναμενόμενο(;) τσουνάμι διαλύστε τους ρε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
marinero (28-02-10), stelios-7- (27-02-10)
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Mπα? Ξαναθυμήθηκαν το μπάσκετ αυτοί? Γιατί τις προηγούμενες μέρες το είχαν ξεχάσει...
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (28-02-10), Galletti97 (28-02-10), limani7 (28-02-10), panahs7 (28-02-10)
Από την μία λέει αυτή η άθλια εφημερίδα ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ και από την άλλη λέει ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Εγώ θα πω ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ και θα πω επίσης ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ
panahs7 (28-02-10)
παλι γλωσσα λαγε?παλι?
δεν βαζετε μυαλο εκει στη πρασινη πουτανα?
δεν βαζετε βλεπω...
καλα οκ....
τα λεμε το βραδυ.
και αυριο θα γραφει η πρασινη πουτανα..
ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ....
καλα κατσε να μην σκασει κανα χ στην νεα σμυρνη.
τη φαπα θα την φατε σιγουρα στο μπασκετ
Eνώ 50.000 ώρες που είναι μακριά από τίτλο τους είναι λίγες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (28-02-10), chainsaw (28-02-10), Faithful (28-02-10), Galletti97 (28-02-10), panahs7 (28-02-10), stelios-7- (28-02-10)
Κάντε κανα αστείο βαζελάκια να αλλάξετε το παιχνίδι της 21ης του Μάρτη και τα λέμε.. Αλλά δεν νομίζω να συναινέσει και
ο Σωκράτης, τι στο καλό.. Το παράχεσε αλλά σε τέτοιο σημείο δεν νομίζω να φτάσει..
Άκου ρε λέει επειδή έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα είναι κουρασμένοι..! Εμείς όταν είχαμε Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα
όταν εσείς το ξύνατε και σας πετάξαμε 2 μπαλάκια ήταν καλά;;;;; Τότε δεν είδα καμιά σκέψη για μετάθεση! Αλλιώς 5 θα
τρώγατε λαγοί! Ε λαγοί! Τσίρκα! Λαμόγια! Σούργελα! Λούζερς!
και η μερα να αλλαξει.... την φουτσα δεν θα την χασει.
μεσα στο οακα θα κριθει ο τιτλος.
οποιος εχει @@ νικαει και το περνει..
απλα τα πραγματα.
και μονο ο ολυμπιακος διαθετει @@
χ σημερα ο ζελας![]()
να τι σημαίνει να έχεις αξιόπιστο επιθετικό που τον νιώθουν οι αντίπαλοι.πάει να το πάρει το πρωτάθλημα μόνος του ο άνθρωπος με σχεδόν όλους τους συμπαίχτες του άμπαλους.που να τον βοηθούσαν κιόλας...
παμε να τους λιωσουμε στο μπασκετακι σημερα...
Ήταν τεράστιο ρίσκο ο Σισσέ και τους βγήκε.
Ποιος θα το περίμενε πως θα έπιανε τόσο υψηλά στανταρ απόδοσης μετά από αυτά που είχε πάθει,μαγκιά του παίκτη που τα κατάφερε και του Ποα που πίστεψε σε αυτόν!
Haris1984 (28-02-10)
και τον καλεσε εθνικη σημερα.
δεν νομίζω να ήταν τόσο μεγάλο το ρίσκο
τον τραυματισμό του τον σοβαρό τον έπαθε ο σισέ πριν απο 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.απο τότε μεσολάβησαν γεμάτες χρονιές και σε μαρσέιγ και στην σαντερλαντ.
το γεγονός πως δεν έδειξε να είναι ο ίδιος σισέ μετά τον τραυματισμό του σε αυτές τις ομάδες και σε αυτό το επίπεδο,δεν πρέπει να προεξοφλουμε οτι θα ίσχυε και απέναντι στις άμυνες της super league.
εξάλλου μιλάμε για έναν παίχτη που δεν είναι ουτε 30.και με κορμι που απο τη φύση του είναι εκρηκτικός και γρήγορος όσο λίγοι...
mpak (28-02-10)
Αρκετά μεγάλο γιατί μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που ήταν 2,ένας σε κάθε πόδι δεν νομίζω να πίστευε κανείς πως θα φτάσει σε τόσο υψηλά στανταρ.Η καριερα του άλλωστε έδειχνε πως είχε πάρει την κατιούσα,φέτος ουσιαστικά έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και μην ξεχνάς πως δεν παίζει μόνο στην superleague για να τον κρίνουμε.
Με την Ρόμα έκανε 2 τεράστια παιχνίδια και βάση αυτών κέρδισε την κλήση στην Εθνική Γαλλίας.
Ποιός θα το πίστευε στην αρχή της χρονιάς όταν ήρθε στο βάζελο ότι θα κληθεί στην Γαλλία και θα έχει βάλει 25 γκολ περίπου σε όλες τις διοργανώσεις εκτός από τους πιο αισιόδοξους οπαδού του Παο??Με αυτά που έχει κάνει φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!
mikatsi (28-02-10)
Πρωταθλητής στα πέναλτι Παναθηναϊκέ!
Τα κοράκια συνεχίζουν την δράση τους απτόητα. Ε, εντάξει, τα παιδιά ήταν κουρασμένα από την Ρώμη και χρειαζόντουσαν μία βοήθεια παραπάνω. Εκεί λοιπόν ήρθε ως από μηχανής Θεός ο Καλόπουλος και έδωσε απλώχερα το πεναλτάκι στο Νίνη για να χαλαρώσει λίγο η κατάσταση και να πάρει περίπατο ο Παναθηναϊκός το ματσάκι στη Νέα Σμύρνη.
Βέβαια στην περιγραφή ο σπίκερ προσπαθεί να μας πείσει ότι ήταν πέναλτι από τον Κοντοέ αλλά έχουμε ματάκια και βλέπουμε...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=MoiSDRGSrPE&feature=player_embedded[/youtube]
Bookmarks