
Αρχική Δημοσίευση από
smageo
Λεωνίδας Παναγόπουλος ---> Ναι γιατι οχι να μην εχει και αυτος τη δικια του ευκαιρια αλλα ο Ολυμοιακος δεν παει και ενα αλλα για 2 τερματοφυλακες στο τελος της χρονιας. Παρδος και Κοβατς τελος!!
Κυριάκος Παπαδόπουλος ---> Εχει δειξει καποια καλα στοιχεια θελει πολυ δουλεια εμενα προσωπικα μου αρεσει, ανα και εδω θα βρεις δυο "στρατοπεδα" αυτους που τον θελουν πολυ και αυτους που δεν τον θελουν καθολου
Αβραάμ Παπαδόπουλος ---> Γαβρααμ μονο αυτο!
Γιώργος Γκαλίτσιος ---> Δεν δεν δεν καθολου το παιδι! Πιστευα πολυ περισσοτερο σε αυτον αλλα δεν .....
Βασίλης Τοροσίδης ---> Ο κορυφαιος Ελληνας δεξι μπακ! Δυστυχως οπως ειπα εχει ταμπελιτσα πωλειται μονο η κορδελα του λειπει. Μακαρι να μεινει και να παρει και περιβραχιονιο.
Αντρέας Βασιλογιάννης ---> Ελαχιστες ως μηδαμινες παρουσιες και ευκαιριες! Ειναι στην κατηγορια των ταλεντων τα οποια δεν θα βγουν ποτε απο τον Ολυμπιακο. Ποτε ο Θρυλος δεν εβγαλε παιχτη απο τα σπλαχνα του. Γιατι πολυ απλα κανεις δεν ασχολειται.
Γιάννης Φετφατζίδης ---> Τον φωναζουν "υδραυλικο" πρεπει να παρει παιχνιδια, εμενα προσωπικα με "ενοχλει" το μικρο αναστημα του. Και να προλαβω συγκρισεις ΟΧΙ δεν ειναι Μεσι.
Γιώργος Νηκλιτσιώτης ---> Ισως το πιο αξιοπιστο "ταλεντο του Θρυλου, χαθηκε ομως στ φετινη μετριοτητα της ομαδας και της αδυναμιας παροχης ευκαιριων σε νεους παιχτες.
Γιώργος Κατσικογιάννης ---> Δεν επιασε στο Λεβαδιακο θα πιασει σε μας??
Αριστείδης Σοιλέδης ---> Στην ιδια κατηγορια με τον Νηκλιτσιωτη. Φοβαμαι οτι καηκε απο τον τιτλο "Τζολε της Ρουμελης"
Γιάννης Παπαδόπουλος ---> Πιστευα οτι μπορει να γινει ο νεος Στολτιδης αλλα μεχρι τωρα στις λιγες ευκαιριες που εχει παρει ειναι αληθεια, εμενα μου φανηκε πολυ light για το Θρυλο.
Κώστας Μήτρογλου ---> Ο μονος που φανηκε να δουλευει πολυ και να εχει ΤΟΣΟ μεγαλη βελτιωση απο την ημερα που ηρθε.
Μου λειπει ο Παντος απο τη λιστα σου γιατι πιστευω οτι αξιζει συμβολαιο, εχει τιμησει οσο λιγοι τη φανελα. Δεν ειναι ο παιχτςη του 10 ειναι του 6 αλλα παιζει παντα για 6 και ποτε λιγοτερο.
Τελικα ΝΑΙ χρειαζομαστε νεο αιμα στην ομαδα αλλα ολους του γαυρους μας βαραινει η "ψυχωση" των τιτλων, οποτε στο βωμο του πρωταθληματος θα θυσιασουμε καποιους αξιολογους παιχτες.
Παντως πολυ λογος εχει γινει για τα Θρυλοπουλα και δεν βλεπω και σπουδαια πραγματα.
Παντως Μιχαλη το καλοκαιρι ετσι οπως παμε θα πρεπει να μιλαμε για 8-10 παιχτες ΣΧΕΔΟΝ ετοιμους και πρωτοκλασσατους.
Και για να μην ειμαι οφ τοπικ ο λαγος δεν βλεπω πλην Σπυροπουλου σε ποιες αλλες θεσεις υπερτερει σε Ελληνες.
Bookmarks