Ελεος!!!!Δεν εχει μεγαλη σημασια ομως.Το 2-2 ειναι απαγορευτικο σκορ για τον βαζελο.
Δεν υπαρχει αυτο που γινεται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελεος!!!!Δεν εχει μεγαλη σημασια ομως.Το 2-2 ειναι απαγορευτικο σκορ για τον βαζελο.
Aν βάλει και η 3η αλλαγή του ΠΑΟ γκολ(Μαρίνος) αυτοκτονώ!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-10)
Τη μιση κολωφαρδια να ειχαμε του βαζελου στην ευρωπη θα πηγαιναμε καθε χρονο στον ημιτελικο..
Phaedra (18-02-10)
μαλακα Νιοπλια γεναννε και οι κοτες σου σημερα.
δεν υπαρχει αυτο...2 αλλαγες 2 γκολ.κλασικος πουστης παναθηναικος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αυτη ειναι η κωλαρα του λαγου κυριοι.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Phaedra (18-02-10)
3-2.... Χαίρε βάθος αμέτρητο!!!!
mikatsi (18-02-10)
Καταλαβες τωρα πανο γιατο τα λεγα; Η ρομα τα ξυνε σ ολο το ματς αντι να το καθαρισει
και τωρα 3-2
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αυτα είναι ....δείτε εφημερίδες αυριο τώρα !!!
ξέρετε τι θα λένε??
το χειρότερο είναι πως θα πάνε με ψυχολογία στη τούμπα.
3-2.μαλιστα.
ετσι ετσι,νικη με ανατροπη θα αρχισουν να μιλανε για πορειες και πρεσβεις και θα πανε με τουπε απο δω και περα και θα τις κανουν τις γκελες.
παιδια μην τρελαινεστε αυτη η νικη κακο θα τους κανει, αφου ετσι και αλλιως στην ιταλια θα χασουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
3-2 ρε γαμωτο.Αν ειναι δυνατον.Θα μας τα πρηξουν αυριο για την ψυχαρα του παναθηναικου και την ευρωπαικη στοφα,το ευρωπαικο κουστουμι κλπ.
Αλλα ποιος τους χεζει.Στην ιταλια να δουμε τι θα κανουν.
ε δεν θα χουν και αδικο να υμνουν αυριο.ειναι μεγαλη νικη,οπως κι αν επιτευχθηκε.
chainsaw (18-02-10)
Ξυπνησανε καπως και τα ζωα στις εξεδρες.
κακο αποτελεσμα αυτο.δεν επρεπε να κερδισουν αλλα τεσπα.
στην ιταλια ας ελπισουμε να τον πιουν γιατι με την κωλαρα που διαθετουν μετα απο τοσες πολλες συνευρεσεις με εμας ποτε δεν ξερεις....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-02-10)
Bookmarks