Χαλια η ρομα
Χαλια η ρομα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι κρίμααααααααααααααα.....![]()
Χαχαχα μολις το γραψα!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
τσαπου χοχοχο![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Καντε Ρομ(π)α τον Καρναβαλο!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΤΑΚΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!! ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΟΥ!!!!
ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! ΦΤΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
celticfrost (18-02-10), Haris1984 (18-02-10), Serpe_7 (18-02-10)
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΠΟΥΤΣΑ
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΠΟΥΤΣΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κύριε Πρέσβη.... Μας κακομαθαίνετε![]()
Ψοφο στον καραγκουνη πια,ποδοσφαιρικο.Πραγματικα.
Τον ξέκαναν τον γκολκίπερ της Ρόμα οι σατανάδες!![]()
Πω ρε φαρδος τραυματιστηκε ο τερματοφυλακας
λοιπουν κ τονι, τοτι, ΕΛΕΟΣ
Αδιαφορος εντελως ο Βαζελος!
Δεν περιμενα να τοσο αδιαφορια..
Reds (18-02-10)
Καθόλου αδιαφορία Σπύρο, μπήκαν δυνατά στο 10αλεπτο και τέλος, τοχασαν το ματς παει, δεν μπορούν.
Ο κορακας γαμιεται
panahs7 (18-02-10)
XAXAXAXAXA TI EXAΣΕ
Bookmarks