Serpe_7 (16-02-10)
Όλα τα λεφτά ο χαρακτηρισμός του "Φωτός" για το βάζελο: πολυκαρναβαλικός![]()
Serpe_7 (16-02-10)
Διπλό μες το ΟΑΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Άντε Γαμώτο...καργιόλη, καρνάβαλε, Βα-ΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!
www.f1rstlap.com
panahs7 (16-02-10)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Σταθη οσο ασχημο και αν φαινετε εγω πιστευω οτι ο Ολυμπιακος δεν θα το παρει φετος..Μακαρι να βγω ψευτης!!
Αλλα ειλικρινα αν το παρουμε δεν θα ειμαι και ευτιχισμενος απο την ομαδα μου,το χειροτερο πρωταθλημα μακαραν οποιος και να το παρει!
Η Ικανοποοιηση θα ειναι μονο οπαδικη..![]()
θρυλε ολε σ'αγαπω γαμω τον πουστη τον παναθηναικο..
παταμε κορυφη την κυριακηηηηηηηηηηηη...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Η ικανοποίηση πολύ σωστά Σπύρο θα είναι οπαδική. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση θα είναι όμως το γεγονός ότι δαπανήθηκαν 40 εκ για ένα και μόνο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ που ακόμα και τώρα που μιλάμε είναι αμφισβητούμενο αν θα έρθει !!! ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γελάμε ή να κλαίμε... Κατά τα άλλα όσο σκέφτομαι ότι θα πάρουμε το φετινό μπορώ να κάνω και τρελά σενάρια για την συνέχεια....![]()
Αφού μου δίνετε το δικαίωμα να μην το κάνω??
Φαντάζομαι για παράδειγμα ένα τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και να βγεί ο Μπάοκ Τσ Λου??
Υγ... Η Μπανάθα σας ....
panahs7 (16-02-10)
χανει το παιχνιδι με τον βαζελο ο τοτι.
φτου γαμωτο..
δεν πειραζει..
τη φουτσα θα την φανε και ετσι..
Τώρα το κατάλαβα το σενάριο. Ρε τους ...τι σκέφτηκαν, για να στείλουν τους λαγούς για μαζική αναβολή.
Δεκέμβρης Μήνας σε κοινή σύσκεψη των Προέδρων, ΠΑΕ ΚΑΕ και Ερασιτέχνη ο Σώκος βρίζει Θεούς και Δαίμονες για τον αποκλεισμό από το κύπελλο αλλά έχει κάβα το πρωτάθλημα με τους κουλούς, Ο Αγγελό δηλώνει εγώ έχω σίγουρο το Double,ο Συγγελίδης δηλώνει Double στο Βόλλευ και Double στο πόλο.
Τα βάζουν κάτω τα μετράνε ο πρόεδροι μικρό το κακό λένε κάτι πρέπει να τους σκαρώσουμε.
- Αφήστε, λέει ο Σωκ, να δειτε τι θα τους φτιάξω σχιζοφρένεια θα βαρέσουν. Μέχρι τις 31 Γενάρη θα είναι πρωταθλητές μεταγραφές δεν θα κάνουν, θα αλωνίζουν μέσα κι έξω από το γήπεδο, και οι ΑΡΔ θα τους έχουν πνίξει στο σάλιο. Μόλις γυρίζει όμως ο κουτσοφλέβαρος, πάνω που θα έχουν φουσκώσει τα μυαλά τους και πάπαλα οι μεταγραφές, θα αρχίσει μεθοδος πίπα-κώλο-εμπλοκή στέλνω και τον Αναστό στα Γιάννενα κλείνει το θέμα νταλαβέρι Λαγού - Μπουγατσιακού σε Πρωτάθλημα - Κύπελλο ζεσταίνει και τις κότες με το CL και το πάει μιά χαρά, τραβάει κι ένα διπλό μανικάκι στον Λαγό σε κύπελο και πρωτάθλημα και τους πήγα Ι4 σχιζοφρένεια.
-Εγώ λέει ο Συγγελίδης, τους δίνω πλεονέκτημα έδρας ΄"φεύγει" κι ο "Γκουσκούνης" και πάνω που βγάζουν γλώσσα, τους τραβάω ένα double στο βόλλευ να τους φύγει η ούγια. Κατευθείαν για αναβολή και μετοίκηση οι λαγοί.
- Και στο πόλο τι θα κάνεις ρωτάν οι άλλοι δύο
- Το πολύ πολύ να τους αφήσω να πλησιάσουν στο σκόρ δεν έχει άλλες μαλακίες.
- Ρε τι καθάρματα, που 'σα στε και ο δυό λέει ο Αγγελό, σαν τα μούτρα σας πάτε να με κάνετε, να πάω εγώ Παρίσι και οι Λαγοί χασίσι.
Έτσι είναι η ιστορία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
η ρομα ειναι ρομα.
Ο Παναθηναικος εχει την ποιο ακριβοπληρομενη ομαδα στην Ιστορια του αυτη την στιγμη και εκει ειναι που πιστευω εγω δεν θα χασει το πρωταθλημα..Δεν γινεται να το χασει Μιχαλη πολλα τα λεφτα..Ετσι και το χασει η ομαδα θα εχει τασεις αυτοκτονιας και καταστροφης!
Η Οικονομικη ζημια θα ειναι τεραστια..Του χρονου δε θα πουλησουν ουτε ενα διαρκειας..Ο Κοσμος θα τους γυρισει την πλατη!
Να στο πω διαφορετικα να το καταλαβεις..Φανατσου να μην παρει τιποτα ο ολυμπιακος στο μπασκετ φετος!!!
Τωρα καλα κανεις και ονειρευεσαι και εγω μαζι σου..![]()
Mα δεν θα παρει ο Ολυμπιακος τιποτα στο μπασκετ φετος.επομενως γιατι να μην εχει την ιδια τυχη και ο βαζελας στην μπαλα?
οχι δεν λεω αυτο.δεν πανε συμψηφιστικα αυτα.απλα πιστευω πολυ πιο πιθανο να παρουμε το πρωταθλημα στην μπαλα,παρα εστω και το κυπελλο στο μπασκετ.
Haris1984 (16-02-10)
Bookmarks