α ρε να μην ειχε κερδισει το Μαρουσι χτες θα ταν ηδη στην απ εξω
τωρα με το φαρδος που εχουν παιζει να τους ερθουν ετσι τ αποτελεσματα και να περασουν
ειναι για το πεος ο ανθρωπος....
βασιλαρα μαζεψε την γυναικα σου ρε συ..
γιατι ειδα τον λουα λουα στην γειτονια σου.
και προσεχε βασιλαρα μην εισαι στο +3 την κυριακη..
και σου φτασει τον σκατο στη καλτσα παλιο μπινε.
μιλαει κιολας το πουστρακι.
ρουφα το τρομπονι τωρα απο την μπαρτσα.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
α ρε να μην ειχε κερδισει το Μαρουσι χτες θα ταν ηδη στην απ εξω
τωρα με το φαρδος που εχουν παιζει να τους ερθουν ετσι τ αποτελεσματα και να περασουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
marinero (12-02-10)
Τι έγραψε ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος? Σκούζουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι? Χμμμ...
Μωρή ψωλαρχίδω, γιατί δε λες στις χείρες σου να αφήσουν το πληκτρολόγιο και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε τι άλλο? Άι στο διάλα πια με τον κάθε μαλακομπουκωμένο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (12-02-10)
Βασιλαρας.ο γνωστος βαζελοδημοσιοκαφρος(ασπουδαστος).γαμιας του πληκτρολογιου και γνωστος πεφτουλας-γιδοβοσκος απο facebook.
που πινει καφε αυτος?
να στειλω τον ντατολο..
κατα Φαληρο μερια μαλλον.
με την καμια ρε..
δεν παιζει αυτο.
εκει κατω θα τον ειχαν σφαξει.
κι ομως.ειναι παλαιοφαληριωτης(οχι νεοφαληριωτης).
Ναι αλλά αυτός που έχει το gazzetta είναι φόλα αντιολυμπιακός, δούλευε στην ΠΡΑΣΙΝΗ και έχει πάρει ουκ ολίγες συνεντεύξεις από τα χόμπιτ και τον Ομπράντοβιτς, για λογαριασμό της σιχαμένης εφημέριδας.
Θυμηθείτε τί έγραφε στο gazzetta ο γλύφτης των χόμπιτ για τον Χάισλιπ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
και το χειρότερο που έγραψε το αρχιδάκι είναι όταν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και παρομοίασε την πτώση του Ολυμπιακού με την πτώση του δικτάκτορα Σαντάμ Χουσείν.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γαμώτο βρήκε η γυναίκα μου το string της μάνας του στ' αμάξι μου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
stelios-7- (12-02-10)
Ένταξη μην πέφτουμε στο επίπεδο του,κάνει μια βρώμικη δουλειά (το γλείψιμο που λέγαμε) που εκτος Ελλάδος δεν θα δούλευε σε αυτό το επάγγελμα (δημοσιογράφο αυτός και πολλοί άλλοι βασικά)ούτε για τις αγγελίες στα μπουρδέλα.
Είναι από τα τρελα επαγγέλματα της Ελλάδας που αν απολυθούν η κλείσουν οι κωλοφυλαδες τους κλαίνε στα ραδιόφωνα.Και στο τέλος θέλουν και συντάξεις κάτι τέτοιοι
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μην αχσολειστε...τωρα που δεν ξερουν τι να γραψουν θα βγαζουν συνεχεια χολη..
Ευκαιρια να δουμε ποιες ειναι οι ρομπες..
με τετοιους μαλακες δεν ασχολουμαι.το μονο που θα πω ειναι οτι αν ο κοκκαλης ειχε 10ετη παραγκα ο ρινγκο και τα χομπιτ εχουν κανει ουρανοξυστες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Haris1984 (12-02-10), panahs7 (14-02-10), stelios-7- (12-02-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=VfnwaQs-D-Y[/youtube]
*****8.23*****
Bookmarks