Ελα να την κανουμε με Πμ..Οχι μπροστα σε αλλους γιατι οπως βλεπεις πολυ τα διαβαζουν και τα περνουν αλλιως...
Και μην μου λες εμενα για πολιτισμενες συζητησεις οταν ο καθενας εδω μεσα κρεμεται απο το αρχιδι του αλλου για το τι θα πει και πως θα του την πει...καθημερινα το βλεπουμε αυτο.
Για τον Σισέ θα μιλήσουμε και είμαστε στο θέμα του βάζελου.. Off-topic δεν υπάρχει, συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο να γίνει με pm..
Έχουμε κάτι να κρύψουμε;
Βλέπω όμως ότι συνεχίζεις να αντιδράς γενικά στο όλο κλίμα, οπότε ζητώ συγνώμη, τα παίρνω όλα πίσω, δεν επιθυμώ συζήτηση..
Καλό βράδυ να έχεις..
ηρεμια παιδες μην τσακονεστε για τον φλωρο τον σισε και τον κωλοπαο.
ηρεμια..
δεν αξιζει.
ειναι ολοι πουστιδες.
βαζελια..
βρομοπουστες..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Δεν αντεδρασα σε τιποτα..ειδες που τα λαμβανεις λαθος!
Καλο βραδυ Πανο!
να ριξω κανα μπινελικι στον παο να σπασει λιγο ο παγος?
η μπα?
οχι οχι νταξει δεν ειπα τιποτα.
δεν ειναι κακο να διαφωνουμε μεταξυ μας ολα στο προγραμμα ειναι.
εδω μπαινουμε να χαλαρωσουμε και να μιλησουμε για την αρρωστια μας..
σαν μια οικογενεια ειμαστε..
ολα καλα..
παμε παρακατω.
γιατι κανει βολτες καποια ελευθερια (κουζουλο)
και μπορει να μας![]()
Μα αμα συμφωνουσαμε σε ολα ρε Στελιο δεν θα υπηρχε και λογος ανταλαγης αποψεων...Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι καποια πραγματα τα περνουν στραβα διοτι μιλαμε μεσω ενος υπολογιστη..και καμια φορα τους ριχνω και δικιο γιατι κανεις δεν ξερει πως αντιδρα πισω απο μια οθονη..
Εγω δεν καταλαβαινω απο Κουζουλο και τετοια Στελιο..Την αποψη μου την Ξερεις και μαλιστα στο Μνημοσυνο της 7 που μιλησα με τα παιδια ειπα καποια πραγματα...
Τεσπα.. Ολα καλα!
Αμέ! Να ξεχωρίζουμε τις περιστάσεις και να μη μιλάμε σαν να απευθυνόμαστε στους κολλητούς μας. Αυτό που λες εσύ "χαλαρή κουβεντούλα" δεν είναι αποδεχτό από όλους. Και να με συγχωρείς, αλλά όταν μιλάς για αγαμίες και άμπαλα κοριτσάκια, δεν γίνεται μετά να το σώσεις με ένα "γιατί, θα τον παντρευτείς" ή "όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα".
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κατα πρωτον δεν αναφερθηκα σε κανεναν συγκεκριμενα,κατα δευτερον σου ριχνω καποια χρονακια για να προσπαθησω να "σωσω"κουβεντες μου..
Το "όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα"το ειπα προς αποφυγει παρξηγησεων και σε σιγκεκριμενο προσωπο..
Τωρα δυστηχως "τα αμπαλα κοριτσακια" που λες και εσυ στραβα το ελαβες μιας και δεν διαβασες ολοκληρη την φραση μου..
Δεν θα κατσω να απολογηθω σε εσενα..Αν δεν σου αρεσουν τα γραφωμενα μου η Δεν τα καταλαβαινεις βαλε ενα ακαταλληλο και πεσε για υπνο..
Να 'μαι κι εγώ πάλι..
Σπύρο είσαι σε ένα φόρουμ που έχει δημιουργηθεί από κάποιους οι οποίοι έχουν θέσει και κάποιους κανόνες.. Η Ελευθερία για να έχει
οριστεί σε αυτή την θέση πάει να πει ότι έχει το ελεύθερο να αποφασίσει για όλα τα πόστ εδώ μέσα.. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο άστοχο
από την μεριά σου να την υποβαθμίζεις αναφέρωντας την ηλικιακή διαφορά; Αν δεν δέχεσαι τους κανόνες τότε δεν καταλαβαίνω γιατί
συνεχίζεις να ασχολείσαι με το φόρουμ;
Να ρωτήσω κάτι άσχετο;Ο αγώνας Πανιώνιος-Καβάλα που διεκόπει σήμερα θα συνεχιστεί αύριο όπως του Άρη;
λογικα πανο ναι..
καλα αυτα τα γηπεδα τους ειναι σε αθλια κατασταση..
μας βλεπουν στην ευρωπη και γελανε ρε γαμωτο..
κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα..
φαντασου να ειχαμε κλιμα οπως εχει η αγγλια..
καθε μηνα απο ενα παιχνιδι θα γινοτανε.
Είστε off topic![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks