Σελίδα 1231 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 231731831931103111311181119112011211122112271228122912301231123212331234123512411251126112711281133114311531163117312231 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 24.601 έως 24.620 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ο...Tζολε!χαχαχαχα

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.694
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.635 φορές σε 7.139 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στη δυναμικη που αποκτησε ο λαγος στα εξωαγωνιστικα κεντρα,και επειδη ζουμε στην Ελλαδα,ξερουμε πως οι συντεχνιες εδω επιβιωνουν χρονια.επιπλεον,στην αγωνιστικη πτωση της ομαδας μας,στην σταδιακη αποχωρηση του Κοκκαλη απο το προσκηνιο(και τα κεντρα αποφασεων) και στην ποιοτητα καποιοων παικτων του λαγου.πρεπει να γινουν πολλα πραγματα σε μας για να αλλαξει αυτο.αλλα ετσι ειναι,ολα κυκλος,αν τα δεις διαχρονικα.παλια Ματζαβελακης,μετα Νταιφας,μετα Βαρδινογιαννης,μετα Κοκκαλης,τωρα Πατερας,αυριο ποιος ξερει ποιος.
    Να πω μονο οτι ο βαζελος δεν εχει ενα κορμο παικτων που να μπορει να κρατησει για πολλα χρονια.Καταρχας ο κατσουρανης,ο καρα και ο ζιλμπερτο σε 2 χρονια θα σταματησουν την μπαλα.Ο σαλπιγγιδης μαλλον φευγει,ενω ο σισε και ο λετο ειναι "μισθοφοροι" και δεν ξερω για ποσο θα μεινουν.Μονο ο νινης,ο τζορβας και ο σπυροπουλος απο την τωρινη "βασικη" ομαδα μπορουν να αποτελεσουν στελεχη ενος κορμου.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το μονο βεβαιον ειναι οτι εμεις φετος θα παρουμε αυτο που δικαιουμαστε σε απολυτο βαθμο: τα @@ μας!

Και καλα θα κανουμε γιατι χασαμε τον τιτλο μεσα στο Καραισκακη. Αν ειχαμε κερδισει στην εδρας μας Καβαλα, Ηρακλεα, χανουμηδες, και γυφτους θα ειμασταν τωρα στο +4 και δεν θα ασχολουμασταν καν με το τι κανει ο βαζελος.Κι ας ειχαμε τις απωλειες με Αρη, Γιαννενα και Καβαλα εκτος..

Χασαμε το πρωταθλημα μεσα στο καραισκακη...Αυτο για μενα δεν χωνευεται με τιποτε..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

consigliere (08-02-10), Gtakis (08-02-10), kritikia (08-02-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και τελικα ειναι σιγουρο οτι ο Φιογκο κανει 10 μύρια; Γιατι ρωταω να υπολογισω ποσο κανει ο Σισε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

6. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (08-02-10), Du3lisT (08-02-10), Gtakis (08-02-10), mpak (08-02-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.221 φορές σε 20.556 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άιντε πάλι ο Σισέ! Αναλογικά να το δεις, πόσα ματς έχει παίξει ο Ντάρμπι, ΤΙ ματς ήταν αυτά, πόσα γκολ έβαλε και τι ξύλο έχουν
    φάει ο καθένας (εδώ γελάμε για την γαλλική παιχτούρα) τότε ο Ντάρμπι τον έχει για πρωινό τον Γάλλο!

Της πλάκας είναι και όσοι από εγωισμό και μόνο δεν παραδέχονται ότι ΔΕΝ μαρκάρεται ο Σισέ στο τόσο και στα μεγάλα παιχνίδια
    που το τόπι καίει είναι απών, τότε αποθεώνουν έναν τελειωμένο ποδοσφαιριστή!

Έχουμε δει να "κρεμάμε" και να "τελειώνουμε" παίκτες και παίκτες, όμως ο Σισέ είναι παιχτούρα! Μάλιστα! Και επειδή μπορεί να μου
    την πει κάποιος περί αντίθετης άποψης κτλ, να πω ότι στην προκειμένη περίπτωση η δική μου γνώμη πάει κόντρα στο ρεύμα, αρα
    πρέπει να γίνει κι αυτή σεβαστή.

Τι να πω ρε παίδες; Δηλαδή εσείς σαν ουδέτεροι θα τον παίρνατε τον Σισέ στην ομάδα σας.. Μια επικοινωνιακή νίκη του βάζελου
    ήταν και τίποτα παραπάνω.. Θα δούμε ποιός Σισέ και ποιός βάζελος σε βάθος χρόνου..

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (08-02-10)

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άιντε πάλι ο Σισέ! Αναλογικά να το δεις, πόσα ματς έχει παίξει ο Ντάρμπι, ΤΙ ματς ήταν αυτά, πόσα γκολ έβαλε και τι ξύλο έχουν
    φάει ο καθένας (εδώ γελάμε για την γαλλική παιχτούρα) τότε ο Ντάρμπι τον έχει για πρωινό τον Γάλλο!

Της πλάκας είναι και όσοι από εγωισμό και μόνο δεν παραδέχονται ότι ΔΕΝ μαρκάρεται ο Σισέ στο τόσο και στα μεγάλα παιχνίδια

Έχουμε δει να "κρεμάμε" και να "τελειώνουμε" παίκτες και παίκτες, όμως ο Σισέ είναι παιχτούρα! Μάλιστα! Και επειδή μπορεί να μου
    την πει κάποιος περί αντίθετης άποψης κτλ, να πω ότι στην προκειμένη περίπτωση η δική μου γνώμη πάει κόντρα στο ρεύμα, αρα

Τι να πω ρε παίδες; Δηλαδή εσείς σαν ουδέτεροι θα τον παίρνατε τον Σισέ στην ομάδα σας.. Μια επικοινωνιακή νίκη του βάζελου
    ήταν και τίποτα παραπάνω.. Θα δούμε ποιός Σισέ και ποιός βάζελος σε βάθος χρόνου..
    ..... και που ειναι ο Σισε στα μεγαλα ματς????
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παναγιωτη,σαφως και ηταν επικοινωνιακη νικη του βαζελου η μεταγραφη του,αλλα δεν εμεινε εκει.Ηταν ουσιαστικη προσθηκη.Με 17 γκολακια ως τωρα,παιρνει χερακι τον βαζελο προς το πρωταθλημα και την απευθειας προκριση στους ομιλους.Αυτο θα μεινει.
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παναγιωτη δεν αντιλεγω σε αυτα που λες!
    μια συγκριση γινεται για τις <<υποτειθεμενες>>πιο ακριβες μεταγραφες των 2 ομαδων...ντιογκο-σισε!
    ε δεν νομιζω ρε παναγιωτη να υπαρχει καποιος νοημον που να θεωρει τον ντιογκο καλυτερο του σισε!

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    οεο;;

Εσύ τι μιλάς νεαρά; Ξέρεις ποιός εκτελεί τα πέναλτυ στον Ολυμπιακό; ΟΧΙ; Αντε μάθε και μετά έλα να μας πεις
    για την γαλλική φινέτσα! Αφήστε τον Σισέ ήσυχο ρε!

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παναγιωτη,σαφως και ηταν επικοινωνιακη νικη του βαζελου η μεταγραφη του,αλλα δεν εμεινε εκει.Ηταν ουσιαστικη προσθηκη.Με 17 γκολακια ως τωρα,παιρνει χερακι τον βαζελο προς το πρωταθλημα και την απευθειας προκριση στους ομιλους.Αυτο θα μεινει.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παναγιωτη δεν αντιλεγω σε αυτα που λες!
    μια συγκριση γινεται για τις <<υποτειθεμενες>>πιο ακριβες μεταγραφες των 2 ομαδων...ντιογκο-σισε!
    ε δεν νομιζω ρε παναγιωτη να υπαρχει καποιος νοημον που να θεωρει τον ντιογκο καλυτερο του σισε!
    Δεν διαφωνώ με κανέναν από τους δυό σας, αλλά δεν έχω εστιάσει εκεί.. Σαφώς και ήταν ουσιαστική προσθήκη και του έχει βγει..
    Αλλά δεν μπορώ να ακούω άλλο περί παγκοσμίου κλάσης παιχταρά που το έχει το πρωτάθλημα για πλάκα! Εδώ ολόκληρος Ριβάλντο
    περισσότερες κλοτσές έτρωγε!! Είναι σαφές ότι η απόφαση του ήρωα και του πρώτου σκόρερ είχε παρθεί από την αρχή.. Από αυτό
    πηγάζουν και οι δηλώσεις του ότι θα μας κάνει και θα μας δείξει.. Είμαι περίεργος να δω που θα σταματήσει και καλά το.. κοντέρ γιατί
    αμφιβάλω αν θα έχει υπάρξει πρώτος σκόρερ με τόσα τέρματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κοίτα που θα μου κάνουν και τον Σισέ Πελέ!
    Ώπα λέμε...

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν διαφωνώ με κανέναν από τους δυό σας, αλλά δεν έχω εστιάσει εκεί.. Σαφώς και ήταν ουσιαστική προσθήκη και του έχει βγει..
    Αλλά δεν μπορώ να ακούω άλλο περί παγκοσμίου κλάσης παιχταρά που το έχει το πρωτάθλημα για πλάκα! Εδώ ολόκληρος Ριβάλντο
    περισσότερες κλοτσές έτρωγε!! Είναι σαφές ότι η απόφαση του ήρωα και του πρώτου σκόρερ είχε παρθεί από την αρχή.. Από αυτό
    πηγάζουν και οι δηλώσεις του ότι θα μας κάνει και θα μας δείξει.. Είμαι περίεργος να δω που θα σταματήσει και καλά το.. κοντέρ γιατί
    αμφιβάλω αν θα έχει υπάρξει πρώτος σκόρερ με τόσα τέρματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κοίτα που θα μου κάνουν και τον Σισέ Πελέ!
    Ώπα λέμε...
    Στην φαση που ειμαστε Πανο,ρουφαμε το αυγο μας και δεν λεμε τιποτα.Την υπερβολη την ζουμε και εμεις,μην ξεχναμε ποσα εκατομμυρια...αρνηθηκαμε για να δωσουμε τον Ντιογκο....
    *****8.23*****

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οεο;;

Εσύ τι μιλάς νεαρά; Ξέρεις ποιός εκτελεί τα πέναλτυ στον Ολυμπιακό; ΟΧΙ; Αντε μάθε και μετά έλα να μας πεις
    για την γαλλική φινέτσα! Αφήστε τον Σισέ ήσυχο ρε!
    Λοιπον εκατσα και βρηκα τα ... στατιστικα του Σισε!!
    Τα γκολ που εχει βαλει και πως τα εχει βαλει ειναι :

....ΑΓΩΝΑΣ ............... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ............... ΓΚΟΛ............... ΤΡΟΠΟΣ
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - παο ..............0-3.......................... 2 ................... ΣΟΥΤ
    παο - ΛΑΡΙΣΑ ...................4-0 .......................... 2.....................ΣΟΥΤ
    ΚΑΒΑΛΑ - παο ...................2-2 ..........................1.................... ΚΕΦΑΛΙΑ
    παο - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ..............2-1.......................... 2............. ΠΕΝΑΛΤΙ / ΚΕΦΑΛΙΑ
    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - παο .......... 0-2.......................... 1.................... ΣΟΥΤ
    παο - ΑΣΤΕΡΑΣ .................1-1.......................... 1.................... ΣΟΥΤ
    παο - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ............ 3-1 ......................... 1.................... ΣΟΥΤ
    παο - ΓΙΑΝΝΕΝΑ ................4-0.......................... 2............. ΠΕΝΑΛΤΙ / ΣΟΥΤ
    παο - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ .............4-1.......................... 2.................... ΣΟΥΤ
    ΣΚΟΝΤΑ - παο ..................1-2......................... 2..................... ΣΟΥΤ
    ΛΑΡΙΣΑ - παο ...................0-3......................... 2..................... ΣΟΥΤ

Ενδιαφερον παρουσιαζει το ποσα φαουλ εχει κερδισει και κυριως συ συγκριση με τον Ντιογο που εχει παιξει τα μισα του (και βαλε) παιχνιδια!! Το ψαχνω και περιμενε και αυτη τη συγκριση.

Για το τελος θα σταθω σε 2 παιχνιδια!
    Στο παο-νιονιος που κερδιζει πεναλτι επειδη φυσηξε στην Κηφισια και μυρισε το αποσμητικο του Ομο (ο οποιος αποβαλλεται σε εκεινο το σημειο, που ηταν και αρχη του αγωνα και θυμιζω στο 7ο λεπτο!!!) και στο γκολ με την καβαλα το οποιο μπηκε αφου στις καθυστερησεις των καθυστερησεων ο νινης εκτελει πλαγιο της .... καβαλας και βαζει το γκολ ο γαλλος. Ειναι πολλα ακομα οπως τα 7 στρεμματα οφσαιντ (δεν θυμαμαι) σε ποιο αγωνα που μεχρι και η νοβα "μαγειρεψε" την εικονα για να μας πεισει για την αμεροληπτη διαιτησια!!

Αυτα τα ολιγα ...
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Σισέ είναι παιχταράς (για τα ελληνικά δεδομένα) όποιος δεν μπορεί να το δεί μου θυμίζει τους βαζελοχάνουμους που έλεγαν τον Ρίμπο γέρο,τον Τζιοβάνι αργό και τον Καρεμπέ παλιοχαρακτήρα.

Μακάρι να είχαμε και εμείς κάποιον να σκοράρει στα "ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" με Καβάλα,Γιάννενα,Ηρακλή και Πανσερραικό και τώρα θα είμασταν στο +2 και μέσα στο Κύπελλο.

Αντί να βρίσουμε τον Κόκκαλη που δεν έδωσε λεφτά για καλή μεταγραφή καθόμαστε και μειώνουμε τον Σισε,ότι έκαναν δηάδή οι βάζελοι επί 15 χρόνια μέχρι που ξύπνησαν και έδιωξαν τον Τζίγκερ.Ελπίζω να μη μας πάρει και εμάς 15 χρόνια.

17. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον 7 ΚΟΥΠΑ για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (08-02-10), Cobain_7 (08-02-10), Du3lisT (08-02-10), Faithful (08-02-10), mpak (08-02-10), sapere aude (08-02-10)

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι πολλα ακομα οπως τα 7 στρεμματα οφσαιντ (δεν θυμαμαι) σε ποιο αγωνα που μεχρι και η νοβα "μαγειρεψε" την εικονα για να μας πεισει για την αμεροληπτη διαιτησια!!
    Πάλι με τον νιόνιο. Ακόμα η νοβα ψάχνει την κασέτα.
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από 7 ΚΟΥΠΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Σισέ είναι παιχταράς (για τα ελληνικά δεδομένα) όποιος δεν μπορεί να το δεί μου θυμίζει τους βαζελοχάνουμους που έλεγαν τον Ρίμπο γέρο,τον Τζιοβάνι αργό και τον Καρεμπέ παλιοχαρακτήρα.
    Εκεί που εσύ φίλε μου βλέπεις έναν παιχταρά εγώ βλέπω ένα τραγί πολυτελείας. Με κάνει βαζελοχάνουμο αυτό? Και το πρόβλημά μας στα μικρά παιχνίδια δεν είναι ότι δεν έχουμε έναν επιθετικό επιπέδου Σισέ αλλά ότι η μπάλα δε φτάνει ούτε με αίτηση στους -όποιους- επιθετικούς μας. Ή ότι αυτοί παίζουν εντελώς απομονωμένοι και αποκομμένοι στην επίθεση. Και τον Σισέ λοιπόν να είχαμε δε νομίζω να άλλαζαν πολλά πράγματα με το κέντρο που έχουμε σήμερα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (08-02-10), smageo (08-02-10)

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνώ οτι ο Σισε για τα ελληνικα δεδομένα ειναι ενας καλός παικτης, ωστόσο ας δούμε και την αλλη πλευρά, η οποία λέει οτι αν δεν τροφοδοτηθεί σωστά, γκολ δεν βαζει ουτε με αιτηση. Αυτο το ειδαμε σε οσα παιχνιδια δεν εχει βαλει γκολ, όπως και στο μεταξύ μας παιχνίδι..
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη sapere aude

Thanks
    143
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 448 φορές σε 310 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τελικα ειναι σιγουρο οτι ο Φιογκο κανει 10 μύρια; Γιατι ρωταω να υπολογισω ποσο κανει ο Σισε.
    10 χωρίς το φπα και τα τέλη μαλ@@ιας , μαζί με αυτά 13+ !!!

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.282 φορές σε 10.828 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από 7 ΚΟΥΠΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι να είχαμε και εμείς κάποιον να σκοράρει στα "ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" με Καβάλα,Γιάννενα,Ηρακλή και Πανσερραικό και τώρα θα είμασταν στο +2 και μέσα στο Κύπελλο.
    Η μεγάλη προσωπικότητα μας λείπει, πράγμα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια..παίκτες σαν τον Γκαλέτι, τον Τζόλε, τον Ντάρκο, τον Ριβάλντο και τον Ζιο, όχι απαραίτητα επιθετικός.

Τον Σισέ τον πήρανε για να καθαρίζει τα μικρά ματς που όλα τα χρόνια έχανε βαθμούς ο βάζελος. Άσε που και ο Γκαλέτι τον 1ο χρόνο δεν υπήρχε στα ντέρμπι αλλά δε νομίζω να μειώνει την προσφορά του αυτό.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκεί που εσύ φίλε μου βλέπεις έναν παιχταρά εγώ βλέπω ένα τραγί πολυτελείας. Με κάνει βαζελοχάνουμο αυτό? Και το πρόβλημά μας στα μικρά παιχνίδια δεν είναι ότι δεν έχουμε έναν επιθετικό επιπέδου Σισέ αλλά ότι η μπάλα δε φτάνει ούτε με αίτηση στους -όποιους- επιθετικούς μας. Ή ότι αυτοί παίζουν εντελώς απομονωμένοι και αποκομμένοι στην επίθεση. Και τον Σισέ λοιπόν να είχαμε δε νομίζω να άλλαζαν πολλά πράγματα με το κέντρο που έχουμε σήμερα.
    Παιχταράς είναι Κοσμά για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά αυτό που λες είναι η ουσία, λείπουν πολύ οι καλοί παίχτες στο κέντρο για να κάνουν το παιχνίδι. Παίχτης στην επίθεση να καθαρίζει ματς υπάρχει και είναι Άγγλος.

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε παιδιά, δεν αμφισβητεί κανείς μας ότι είναι μεγάλος παίκτης για τα ελληνικά δεδομένα, έχουμε ένσταση στο ότι παρουσιάζεται ως
    ο Μεσσίας και ότι αυτός παίρνει το πρωτάθλημα μόνος του.. Ωραία, αλλά γιατί δεν μου απαντά κανείς στο πως μαρκάρεται ο Σισέ
    και σε ποιό παιχνίδι έφαγε κλωτσές για να τραυματιστεί ή έστω να φυλάγεται;

Και επίσης είπα ότι ο Ντάρμπισαϊρ αναλογικά είναι 3 Σισέ μέχρι τώρα.. Τι πάει να πει;

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τρελλή παιχτούρα ο Σισέ κι απορώ τι πανε να βγαλουν οσοι τον αμφισβητουν. Επειδη εμεις φαγαμε τη καραπαλτουδιά απο τη Πορτουχέσα στη μάπα, πρεπει να βγαλουμε και τον Σισέ ενα παιχτάκι της σειράς!

Ακόμα κι ο Κόκκαλης να ερωτηθει για το ποιος ειναι ο αδιαφιλονικητος MVP του φετινου πρωταθληματος, κι αυτος Σισέ θα ψηφισει.

Σελίδα 1231 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 231731831931103111311181119112011211122112271228122912301231123212331234123512411251126112711281133114311531163117312231 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές