κανονικα, κανονικα λεω, με βαση την εικονα των 2 ομαδων, ειμαστε το φαβορι για το κυπελλο
φοβαμαι ομως οτι ΔΕ θα μας αφησουν να το παρουμε. Θυμαστε περυσι ε? Τον εκανε αλοιφη ο Τεο τον Δ.Δ κι αμεσως τον εβγαλαν με φαουλ.
κανονικα, κανονικα λεω, με βαση την εικονα των 2 ομαδων, ειμαστε το φαβορι για το κυπελλο
φοβαμαι ομως οτι ΔΕ θα μας αφησουν να το παρουμε. Θυμαστε περυσι ε? Τον εκανε αλοιφη ο Τεο τον Δ.Δ κι αμεσως τον εβγαλαν με φαουλ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Haris1984 (04-02-10)
Θα δειξει!
Faithful (04-02-10)
ο πουστης ο ζελας δεν περνει τιποτα και πουθενα φετος.
ολα δικα μας ειναι..
και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ..
μονο το κυπελλο χαρισαμε φετος..
ολα δικα μας.
στο μπασκετ θα τα παρουμε ολα..
γιατι αξιζουν αυτα τα χρυσα παιδια οι αγγελοπουλοι να τα κατακτησουν ολα.
το αξιζουν..
ειναι θεμα χρονου πιστευω.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Όχι ρε πούστη μου τι έχασα....
Γαμώ το κοντοσούβλι μου γαμώ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ο θανασης ο κοντοπουτανος που ειναι?
ομπραντοβιτς τι εγινε παλιο μαφιοζε?
ποναει?
διαμαντιδη τσιμπα ενα @..
κωλο ομαδα..
βρομα της ελλαδος..και του αθλητισμου
και που ειστε βαζελακια..
μιλος τεοντοσιτς
λινας κλειζα.
τσιλντρες
οσο κανουν αυτοι..κανει ολο το ροστερ σας.
ειμαστε καλυτεροι σε ολα..
ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ!!!
![]()
Ότι θα τους δεις να σέρνονται σα σκουλήκια στο χώμα και σα γουρούνια στη λάσπη είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό το βρωμερό, κρατικοδίαιτο, αβαντοποτισμένο από όλους τους τομείς κωλοχανειό, θα έχει την τύχη που του αξίζει για ότι έχει κάνει τόσα χρόνια. Είχα γράψει και σε προηγούμενο post ότι οι κοντοβράκηδες θα προσπαθήσουν να σώσουν ότι δε σώζεται φέτος, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο.
Το ζητούμενο τώρα είναι να διατηρηθεί η καλή μας απόδοση κι είτε έχουν ανέβει αγωνιστικά οι σιχαμένοι, είτε όχι, ο πρώτος τίτλος δε χάνεται. Να διασυρθούν δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ξέρουμε από τώρα τι όργια θα γίνουν, αν είναι στο ίδιο χάλι στον τελικό θα πρέπει οι υποτακτικοί των smurfs να υπερβάλλουν εαυτόν και να ξεφτιλιστούν όσο δε ξεφτιλίστηκαν ποτέ στη ζωή τους.
Είναι τεράστιας σημασίας αυτό το παιχνίδι για όλη τη φετινή season.
τι παθανε σημερα ρε.
πωπω τρεμουν στην ιδεα οτι θα παιξουν με μπαρτσελονα.
τα εχουν κανει απο τωρα πανω τους.
θα ξεφτιλιστουν ασχημα.
καληνυχτα αδερφια..
και....
γαμιεται ο παο και η λεωφορος
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ...
talos (04-02-10)
Με θυμίζεις το "είναι στημένο" που φωνάζαμε σαν μαλάκες στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3-4. Φωνάζαμε εμείς φωνάζαν αυτοί και στο τέλος έκανε το μπάσιμο ο Σαμαράς και μείναμε παγωτό στην κερκίδα και οι βάζελοι απέναντι πανηγύριζαν ξεχνώντας και τα είναι στημένο και όλα. Μην μπούμε σαν πριμαντόνες με τον βάζελο στο μπάσκετ και χάσουμε.
αναμενουμε τον τελικο στο κυπελλο...Αν χασουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
KISS MY ASS
kouzoulo (05-02-10)
Πουτσαααααααααααααααααα πουτσαααααααααααααααααααα στην ευρωπη δεν εχει ζαβλανουςς και πηλοηδηδεςςςς βαζελια για να σας παιζουνε 90 10 .Σημερα ειδε ολη η ευρωπη ποσο ψευτικοι καραναβαλοι εισαστε ολα αυτα τα χρονια.!!!!![]()
Bookmarks