καλα χαλαρωστε λιγο γιατι ο ζελας ειναι ικανος να χασει ολα τα ματς μεχρι να παιξουμε μαζι και να τον αναστησουμε εμεις.αλλωστε ολους τους πεθαμενους εχουμε αναστησει φετος![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
(Προς τους συντονιστές και κυρίως τον διαχειριστή, σκεφτείτε να βάλετε spoilers στο forum ώστε όταν είναι να ποσταριστούν τέτοια σιχάματα να μπαίνουν καλύτερα εκεί μέσα και να μη φαίνονται φαρδιά-πλατιά και προκαλούν αναγούλα. Θα ήταν χρήσιμο και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.)
Χθες μάθαμε απ' το Βγενόπουλο ότι οι παράγοντες του βάζελου είναι κρυφο-ολολυμπιακοί και παρακαλάνε να χάσει τον τίτλο. Όσο κι αν λέμε ρε παιδιά ότι δε το αξίζουμε φέτος με όσα τραγικά έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα, άλλο τόσο εγώ χτυπάω το κεφάλι μου όταν σκέφτομαι σε ποιους πάει να το χαρίσει ο Σώκος. Ούτε καν τώρα δε βάζουν τόπο στην οργή και στις διαφορές τους για το καλό της ομάδας τους που βρίσκονται τόσους βαθμούς μπροστά μετά από τόσα χρόνια. Αυτούς τους βρωμιάρηδες θα δούμε στο τέλος να σηκώνουν την κούπα και θα ξενερώσουμε τη ζωή μας.
Τώρα εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχουν τα επόμενα 2 ματς της βαζέλας. Τσάτσοι-ξετσάτσοι τα μεν τυρόγαλα χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς για τη σωτηρία τους, οι δε μπουγάτσες για να μειώσουν στο -3 και να χτυπήσουν στα ίσια το πρωτάθλημα. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν, θα επιλέξουν να ξεφτιλιστούν στους οπαδούς τους και μεταξύ τους, ή θα κοιτάξουν το συμφέρον τους?
Όλα εδώ πληρώνονται βαζελίνες. Όταν οργιάζετε σε τέτοια επίπεδα, αργά ή γρήγορα γυρνάει μπούμερανγκ. Κάτι βρωμάει από χθες και δε νομίζω να' ναι επειδή έκλασε ο Πατέρας.
Δε νομίζω να χασει το πρωτάθλημα ο Παναθηναικος. Και σίγουρα το αξίζει κιόλας, ειτε μας αρέσει είτε όχι. Εμείς δεν αξίζουμε τιποτα παραπάνω απο τη 3η θέση, με βάση τα οσα εχουμε παρουσιάσει στο γήπεδο αυτους τους μήνες.
consigliere (01-02-10), dekas7 (02-02-10), SyMpToM (02-02-10)
Βρε πολλά δεν αξίζουμε φέτος, η αλήθεια να λέγεται, αλλά όσο σκέφτομαι πόσο πολύ θα έτσουζεεεεε ΕΙΔΙΚΑ φέτος να γίνει κάνα κουλό και να το πάρουμε ακόμα και μ`αυτή την ψόφια ομάδα....... πωπωπω, ερεθίζομαι, πυρώνω, πώς το λένε
Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την τρέλα μου μέσα......
...και για την καζούρα που θα είχα να ρίξω σε κάτι λαγουδάκια χοροπηδηχτούλια....![]()
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟ..
καλησπερα σας..![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Phaedra (01-02-10)
stelios-7- (01-02-10)
πριν μερικούς μήνες ο Κόκκαλης είπε (όχι δημόσια) στους παίκτες του Ολυμπιακού πως δεν τον ενδιαφέρει τι μέσα θα χρησιμοποιήσουν και πόσο ξύλο θα ρίξουν, αρκεί να πατήσουν τον Παναθηναϊκό. το ζήτημα αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις με τον ποα να βάζει εισαγγελείς και κάθε μέσο που σκέφτηκε για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα λεγόμενα του Κόκκαλη. επίσης δυναμίτισε το κλίμα του ντέρμπι τόσο με τα καραγκιοζιλίκια πριν, όσο και με τα καραγκιοζιλίκια του Πατέρα την ημέρα του αγώνα. ο Κόκκαλης θεωρήθηκε προστάτης της βίας και ηθικός αυτουργός βίαιων καταστάσεων. αυτός είναι που προκαλεί τους φιλάθλους να είναι κάφροι και να τα σπάνε.
μερικούς μήνες μετά (αυτές τις μέρες δηλαδή) ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να μην θεωρηθεί σύμμαχος του Κόκκαλη ή οτιδήποτε άλλο ανακάλεσε τις δηλώσεις του περί στήριξης στον Κόκκαλη και μάλιστα ισχυρίζεται πως δεν έγιναν ποτέ (παρόλο που υπάρχουν βίντεο με τις δηλώσεις , στις οποίες τονίζει και ξανατονίζει πως στηρίζει τον Κόκκαλη και στεναχωριέται που εμείς οι γαύροι του φερόμαστε άσχημα). για να μην του αφαιρέσουν , λοιπόν τον τίτλο του πιο φανατικού βάζελου στον πλανήτη , άρχισε να παίρνει σβάρνα τις φυλλάδες και τις κάμερες και να δηλώνει πως μισεί τον Ολυμπιακό και πως πρώτα είναι αντι-Ολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός. οι δηλώσεις αυτές έχουν καταγραφεί!!!! δεν είναι προϊόν κωλορεπορτάζ όπως στην περίπτωση των δηλώσεων Κόκκαλη. παρόλα αυτά οι εισαγγελείς θεωρούν πως ο αγαπητός Θανάσης δεν παραβαίνει τα όρια και τους κανόνες της σωστής και φιλάθλου συμπεριφοράς...δεν δυναμιτίζει το κλίμα και δίνει το σωστό παράδειγμα στον σημερινό Έλληνα οπαδό!!!!!
εύγε!!!!!! γεια σου Ελλαδάρα...κοίτα πώς ήσουν και πώς κατάντησες....η χώρα που ίδρυσε του Ολυμπιακούς αγώνες και πρόβαλε το φίλαθλο πνεύμα και ευ αγωνίζεσθαι να κάνει πλάτες στο χόμπιτ και να προωθεί την βία και τον χουλιγκανισμό...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (02-02-10)
γαμω τον παναθηναικο ολους του παναθηναικους την λεωφορο τον πατερα τον γιαννακοπουλο τον βγενοπουλο τον νιοπλια τον βαζεχα τον καραγκουνη και τον καρουλια..
σιχαμενοι ολοι σας...
γαμω το τριφυλι σας ξεφτιλισμενοι και γαμω την ιστορια σας που δεν εχετε 100 χρονια σας γαμ*** ο ολυμπακος..
μπασταρδοι ολοι οι βαζελοι..
λαμογια αλητες..
για αυτο θα χασετε το πρωταθλημα φετος..
επειδη ειστε ολοι βρομοπουστες..
μπινεδες..
γαμω την 13 σας..
γαμω την χουντα σας..
τεσσαρο συλλεκτες...
θα τα πουμε στο οακα..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
stelios-7- (02-02-10)
Bookmarks