Η ανακοινωση του βαζελου και το υφος της δειχνει με τον καλυτερο τροπο οτι μας εχουν γραμμενους κανονικοτατα
αναμενομενη η ανακοινωση.καταλαβατε τωρα αδερφια με ποιους εχετε να κανετε>τι δεν με ακουτε γιατι κοιμαστε ακομα?
καλα μην ξυπνατε....τα χρονια περνανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η ανακοινωση του βαζελου και το υφος της δειχνει με τον καλυτερο τροπο οτι μας εχουν γραμμενους κανονικοτατα
Αρε Πατερα...φαντασου να σου κλεψουν τα παιδια σου το πρωταθλημα..!
O βαζελος πηρε στο μπασκετ τον παικταρα μαρκους χαισλιπ που επαιζε περυσι στην μαλαγα.Μαλλον καλο τους εκανε ο τραυματισμος του τσαρτσαρη.
Φίλε μην το γελάς,ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.....
Απο εκει που κατουρουσε super-αμόλυβδη,τώρα του βγαίνει απλή.....
Άσε που πέρασαν και οι γιορτές και δεν βρίσκει εύκολα κουραμπιέδες..Κουραμπιέδες δεν λέτε και εσείς αυτά τα γλυκά με την άσπρη σκόνη?Είμαι απο θεσσαλονίκη για αυτο ρωτάω.....
Αλήθεια αυτο το ντόπινγκ κοντρόλ που λες τι είναι?
ειναι παιχταρας αυτος που πηραν???ε?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οα βορεαδης ειναι η καλυτερη μεταγραφη τους μαργαριτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (23-01-10)
αντε γεια ρε βαζελια...
δεν θα παρετε τιποτα φετος.και πουθενα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Εμένα μου αρέσει που οι Σπέρς τον άφησαν ελεύθερο και το παρουσιάζουν ότι και καλά τους
τον πήρανε μέσα απ' την αγκαλιά τους!!![]()
παντως απο τον Τσαρτσαρη μαλλον καλυτερος θα ειναι..
κριμα δε μας συμφερει αυτη η μεταγραφη οπως κ να χει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (24-01-10)
ο γιγαντας πιο πριν ειχε στειλει και Παργκο αστα..
Fakes (24-01-10)
stelios-7- (24-01-10)
ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ
jojo (24-01-10)
Ειναι πολυ πιθανη σημερα μια ηττα της ζελας.Ο αρης ειναι καλυτερος αυτη την περιοδο.Το θεμα ειναι να εκμεταλευτει τις ευκαιριες που θα του παρουσιαστουν.Θυμαστε τι εχασε το κρεας ο αμπρεου στο οακα...
πρωταθλημα δεν περνουνε φετος..
ο βαζελος σημερα θα φαει δυο παστελια.
Bookmarks