Tσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
οι βαζελοι δεν ησυχαζουν
θα παει λενε το θεμα και στη 2βαθμια επιτροπη της επο για να κλεισει το καραισκακη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Tσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kαι τους αρεσει!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βαζελάκια και για να μην ξεχνιόμαστε.
Αύριο πηγαίντε όλοι στο ΟΑΚΑ για να κάνετε το +4.
Χειμώνιασε απότομα λαγουδάκια.
τωρα τρεχτε μαλακες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι έγινε ρε μάγκες.
Δεν είχε πανηγύρια στην Παιανία απόψε?
chainsaw (05-12-09), Dr.Red (05-12-09), Galletti97 (06-12-09), marinero (06-12-09)
Αιντε να αρχισετε να βυθιζεστε.Και πολυ αργησατε
marinero (06-12-09)
ο δωνης παντως θα ανοιξει σημερα τα ποδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σου εύχομαι Νικολάκη Πατέρα το δώρο που σου αξίζει πραγματικά σήμερα απο την υπερομάδα σου. Θα είναι διπλό... Το πιασες το υπονοούμενο μεγάλε...
marinero (06-12-09)
Να φερουν κανα χ γαμωτο
Λογικα ο ΠΑΟ θα νικησει ανετα τα σουργελα του Περιστεριου. Θα δειξει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ποσοι εχουν παει οακα???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διάβασα ότι ο βαζελοδώνις δήλωσε να εκτίσουν την ποινή τους όλοι οι τιμωρημένοι παίκτες στο παιχνίδι με το βάζελο.Όπως έγραψα και στο θρέντ για τη σούπα λίγκα, αυτός αν μπορούσε θα δήλωνε να εκτίσουν προκαταβολικά την ποινή τους και παίκτες που δεν είναι τιμωτημένοι, σε περίπτωση που τιμωρηθούν αργότερα.
Ουτε στην περιοχή δεν χρειάστηκε να μπουν...
ελεος
Πολυ ωραιο το γκολ του Κατσουρανη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν υπαρχει βαζελος, κλασσικα τα χασαν αφου εβαλαν γκολ
Bookmarks