panty (04-12-09)
panty (04-12-09)
Τσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panty (04-12-09)
Αυτή η εξέδρα απ' την μέρα που κυκλοφόρησε στον λαιμό μου κάθεται!!! Ειδικά όταν μια μέρα που παίζαμε Τσάμπιονς Λινγκ (δεν θυμάμαι με ποιόν) ήταν η μοναδική που είχε εξώφυλλο τον βάζελο και την.. μαγκιά του και με μικρά γραμματάκια τον Θρύλο! ΟΥΣΤ ΡΕ!
Edit: Ιδού!
Ήταν στις 29/Σεπ, ημέρα Τρίτη και παίζαμε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.. Ο βάζελος την προηγούμενη δεν έχει παίξει ματς γιατί είναι Δευτέρα κι όμως η κωλοφυλλάδα προτιμά εξώφυλλο τους.. ηγέτες που θα έρχονταν με.. 11 στα 11 στο Καραϊσκάκη!! Τα 3/11 πήραν τελικά.. Τα υπόλοιπα 8 σε δόσεις μέχρι τον Μάη!
panty (04-12-09)
panty (04-12-09)
Κύριε Πρόεδρε
Πλάκα πλάκα, τα κατάφερε, ξανά, στο επικοινωνιακό κομμάτι ο Παναθηναϊκός. Κατάφερε επί μία εβδομάδα (Παρασκευή έχουμε σήμερα) να αναγκάσει άπαντες να ασχολούνται με το αν τον χτύπησαν ή όχι με αεροβόλο από την κερκίδα. Φυσικά ξέρουμε όλοι μας ότι δεν τον χτύπησε, αλλά με τους θεατρινισμούς του πέτυχε να στρέψει πολλούς στην... πλάτη του. Ο wanna be πρωταθλητής Παναθηναϊκός έχασε με κατεβασμένα χέρια στο Καραϊσκάκη και διασύρθηκε, αλλά λιγότερο ασχολήθηκε ο κόσμος με την αγωνιστική του εικόνα στο Φάληρο.
Πλάκα πλάκα όσα παιχνίδια έχει δώσει φέτος ο βάζελος με σοβαρές ομάδες τα έχασε. Όλα. Μόνο κάτι μικρομεσαίες ομάδες της σούπα-λίγκας έχει κερδίσει. Άντε του χρόνου να ξοδέψετε ακόμα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές μπας και πάρετε και καμιά ισοπαλία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panty (04-12-09)
panty (04-12-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (04-12-09), differance (04-12-09)
Nαι...γι αυτη την ομαδα,η οποια ηταν ....2 κλασεις καλυτερη απο τον Ολυμπιακο,και η οποια εχασε επειδη εφαγε γκολ...καλπικο,και επειδη το Καραισκακη ηταν ζουγκλα.....
Για αυτη την...ανυπερβλητη ομαδαρα,ακομη και ο συνετος και ψυχραιμος Δημητρακης,της χτυπαει το καμπανακι,μολις πεντε μερες μετα το ντερμπι.
Προφανως ακομη και για το αναγνωστικο κοινο αυτης της φυλλαδας,δεν πουλησε το παραμυθι...
*****8.23*****
panty (04-12-09)
panty (04-12-09)
Μπεεεε! Χαχαχαχα!![]()
ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΟΙ ΦΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
DaRkSaGa79 (04-12-09), kouzoulo (04-12-09), kritikia (04-12-09)
Το ξεραμε απο την αρχη της χρονιας πως για τον βαζελο ηταν επιβεβλημενη η κατακτηση του πρωταθληματος αυτου.Και για την βιωσιμοτητα του πολυμετοχικου σχηματος(τοσα χρονια προσπαθουσαν να σταυρωσουν τον Τζιγγερ και να τον στοχοποιησουν για ολα τα δεινα της ομαδας τους),2η χρονια διχως πρωταθλημα θα ειναι καταδικαστικη.Αλλα και για το οικονομικο τους ανοιγμα,το οποιο αν ειχε ο Ολυμπιακος,θα ηταν μονιμο πρωτοσελιδο(και περιεργως γραφτηκε στο...χιονι,τολμησε μια εφημεριδα να κανει αναφορα μια μερα και απο τοτε κανει...τζιζζζ).Εικοσι μερες πριν το ντερμπι,με τον Ολυμπιακο αγωνιστικα στο καναβατσο,πολωσαν με καθε αθλιο τροπο το κλιμα.Παρ'ολα αυτα,ενω οι συνθηκες ηταν ιδανικες γι αυτους,και πηγαιναν ακομη και για ΔΥΟ αποτελεσματα,ηρθαν και ξεβρακωθηκαν απο μια ομαδα μιση,ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ.Συνεχιζουν με ψεμματα,με συκοφαντια και με καθε υπογειο και πλαγιο τροπο διαθετουν.Ο διορισμενος προεδρος τους,απεγνωσμενος αναλαμβανει την προεδρια της Λιγκας,(και εδω παλι ως διορισμενος απο προεδρους ομαδων στο αρμα τους)με προοπτικη να χωθει στα της ΕΠΟ και της διαιτησιας.Μιλαμε για πανικο.Θα εχει και αλλα επεισοδια η χρονια.Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουμε δει τιποτα ακομη.Θα επιστρατευθει οποιαδηποτε διαθεσιμη τακτικη.Τρικυμια εν κρανιω....
*****8.23*****
Bookmarks