panty (01-12-09)
ετσι μωρη κανελλη.επαναστατρια του κωλου και της φαπας.δεν πιστευω να σε χαλασε κατι που γινεται κατ’επαναληψη;
πιστευες κατι διαφορετικο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (01-12-09)
Και όπως λέει το τραγουδάκι για τα παιδιά στο παριζάκι υφαντής
ήταν καλά παιδιά
άριστοι μαθητές,μα
φάγανε μια π-ο-ύτσα νααα
απ'τους πρωταθλητές!
Αφιερωμένο στους φίλους μας τους λαγούς!
Τελικά μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της βαζέλας στο Καραϊσκάκη.
Στο ύψος της Συγγρού έκλασε ο Πατέρας και όλοι νομίσανε ότι τους πετάξανε μολότοφ.
.
Μας ερχεται μηνυση για τον τζορβα
Εγω η αφελης οπαδος του Ολυμπιακου να ρωτησω κατι??
Το Κοκκαλη τον καλεσε ο εισαγγελεας για να καταθεσει για την δηθεν δηλωση "σκοτωστε τους" που εγινε σε "καφενειακο επιπεδο".
Το Τζορβα δεν θα τον καλεσει ο εισαγγελεας να καταθεσει για τα οσα ειπε στην ελληνικη τηλεοραση και τον ακουσε και ολη η Ελλαδα??
Και αν ειναι αληθεια τα οσα λεει το λ@λ@κισμενο αυτο γιατι πρωτον δεν πηγε στον Κακο να διακοψει τον αγωνα (αυτο ηθελα ολοι τους εξαλλου), και γιατι δεν πηγε σε ενα ιατροδικαστη να επιβεβαιωσει τον βιασμο ουπς συγνωμη τις ....... πληγες απο το "οπλοπολυβολο" των οπαδω της Θ7??
Αλλα ρε ζωο ορθιο δεν φταις εσυ, εμεις φταιμε που δε σε καναμε σουρωτηρι με 2-3 γκολ ακομα!! Αει σιχτιρ χαμενε!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Tεν παρά Κάτι, πόσο μ@λάκας είσαι αγόρι μου?? Παίξτε όπως με τη Σπάρτα στην Πράγα???????
Για την ιστορία να θυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός στην Πράγα έχασε με 3-1...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
[youtube]JLAAtEjVCe8[/youtube]
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
stelios-7- (01-12-09)
Λοιπον ακουσα εχθες οτι στο Nova 1 εδειξαν τον Τζορβα σε αλλο αγωνα του ποα με αλλη φορμα να δειχνει το σημαδι απο το αεροβολο στο χερι του..και προφανως προχθες χρησιμοποιησε το ιδιο σημαδι για να πεισει οτι στην 7 ειχαν αεροβολο...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8e009gVbJbA[/youtube]
τζορβα γαμησου και χρονια σου πολλα και δωρο δυο σφαιρες απο τον μητρογλα..![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Αλητεία, έκλεψαν την χρυσή μπάλα από τον Λέτο!
Ετοιμη την έχουν την καταγγελία στον Παναθηναϊκό. Η αλητεία των ευρωπαίων δεν έχει όρια. Μόνο κάποιος που δεν βλέπει μπάλα και δεν ξέρει τι πάει να πει το τόπι θα έδινε την χρυσή μπάλα στον Μέσι και όχι στον Λέτο. Σε αυτό το παιδί που πάλεψε, μόχθησε και διεκδίκησε ένα καλύτερο αύριο. Γιατί; Αυτός δεν είναι Αργεντίνος; Τι περισσότερο έχει ο Μέσι από αυτόν; Ε;
smageo (01-12-09)
ο μαλάκας , ο άμπαλος ο Μαραντόνα αλήθεια πάλι κάλεσε τον Ντάτολο της Νάπολι στην εθνική και όχι τον σούπερΛετο της βαζέλας ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Δηλωσεις του Αλεφαντου απο το ρετπλανετ:
Όσο για τους Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα και με βάση και την εικόνα τους φέτος αλλά και ειδικά στο ντέρμπι, τόνισε ότι "είναι για να παίξουν στο Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός".
![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
panty (01-12-09)
iakov7 (01-12-09)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (01-12-09)
Bookmarks