chainsaw (29-11-09), dtakis80 (29-11-09), Haris1984 (29-11-09), panty (30-11-09), somekindofgrinder (30-11-09)
Τραγικο το κομπλεξ του βαζελου οταν βλεπει ερυθρολευκα...τραγικο ετσι απλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (29-11-09), dtakis80 (29-11-09), Haris1984 (29-11-09), panty (30-11-09), somekindofgrinder (30-11-09)
"Ζητώ συγνώμη απο τις κυρίες αλλα τον ρουφήξατε και θα συνεχίσετε να τον ρουφάτε"... ταδε εφη Μαραντονα. Παιδια να διοργανωσουμε εκστρατια υπερ του τεντοπανα. Δεν ειναι δυνατο να φυγει αυτη η εμβληματικη φιγουρα του πελατη μας.
ο τεν κατε εφυγε ζαλιζμενος..απο τα γκολ..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Χορτασανε πουτσα τα βαζελακια σημερα.
Ποδοσφαιρο,μπασκετ πικρα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
panty (30-11-09)
σε ολα τα αθληματα τσιμπουκια μας κανετε!ειστε οι καλυτερες πουτανες μας και δωρεαν!
Βαζελάκια
Διπλό στο Καραισκάκη ε' .................................... να
Διπλό στο εξοχικό ε' ......................................... να![]()
5χ5 νικες
μωρη παλιο καριολα τζορβα σε πυροβολησανε μωρη πουτανα;
και που ειναι το αιμα;γιατι σφαιρες που δεν βγαζουν αιμα και δεν αφηνουν σημαδια δεν εχω ξαναδει...
ολο τετοια κανουμε ε;χορτασες πουτσα και εσυ και δεν ξερεις τι λες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (30-11-09)
κατα τα αλλα ο δημητρακης συνεχιζει την πρωινη μαλακια και λεει για την διαιτησια.
ισχυριζονται οτι το πρωτο γκολ μας προηλθε απο λαθος υποδειξη οφσαιντ στον σισε.
σε εκεινη την φαση εν τω μεταξυ ο νικοπολιδης την προλαβε την μπαλα και την εδιωξε.αρα 0-1 δεν ισχυει που γραφεται.
τωρα αν ηταν οφσαιντ ή δεν ηταν τι σχεση εχει;εγινε καμμια κοντρα αντεπιθεση και δεν το ειδα;φαουλ απο το χωρο του κεντρου βαρεσαμε μωρη καριολα δημητρακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λόγια, λόγια, λόγια...
.
To αποκορύφωμα της μαλ@κίας σε όλο του το μεγαλείο. Άκουγα χθες το βράδυ τους βάζελους στα ραδιόφωνα. Άλλοι κατηγόρησαν τον Τεν Κάτε. Άλλοι την ηττοπάθειά τους. Άλλοι τους είπαν αδερφές. Άλλοι τα χωσαν στην ατολμία τους να χτυπήσουν το παιχνίδι. Πολλές και διάφορες απόψεις ακούστηκαν.
Κανένας μα κανένας όμως δε μίλησε για τη διαιτησία! Βλέπετε οι βάζελοι δεν τρώνε κουτόχορτο. Γιαυτό και η μαλ@κοφυλλάδα είναι τελευταία σε κυκλοφορία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έχει δίκιο ο Τζόρβας ρε κωλόγαβροι.... του ρίχναν με την επαναληπτική τσιμπουκιστήρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ασελγησε πανω του ο μητρογλας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (30-11-09)
Overnight sex ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής και τέλειωσε ξημερώματα Δευτέρας, τι θυμήθηκα τώρα.
Αχ ρε γαμημένα γηρατειά ..........
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μπραβο στον Γκοτζο,ο οποιος παρολο το μεγεθος της φουτσας,ειχε καθαρο μυαλο σημερα και εβγαλε τετοιο πρωτοσελιδο.Θα εχει κοστος για την εφημεριδα του,αλλα παραμυθι δεν πουλησε.
+1
*****8.23*****
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την ίδια ώρα...
![]()
"Eίμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι δεν θα μας επηρεάσει..."
![]()
![]()
![]()
LOSERS ανυπέρβλητοι υποτελείς φλωρόπουστες , τρομακτικά άμυαλλοι αλλαζόνες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (30-11-09)
Bookmarks