Dr.Red (22-11-09)
Dr.Red (22-11-09)
Η ριζουπολη ξαναρχεται . Που εισαι jojo να δεις μεγαλεια !!!
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Βάλτε όλοι ΣΚΑΙ να δείτε κάτι ΤΣΟΥΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
Μιλάμε για καυτή ατμόσφαιρα.
Βλέπω τον Ομπράντοβιτς να τους κουνάει μαντηλι επειδή δεν πατάνε στο γήπεδο οι λαγοί.
Ρε δε βαρέθηκαν να βγαίνουν πρωταθλητές από Νοέμβρη ή Χριστούγεννα; Τόσες φορές τους το έχουμε χαρίσει και κουτρουβαλιάζονται από μόνοι τους. Το 2005 τους είχα 'πει "αφού δεν τον πήρατε και τώρα δε θα το πάρετε ποτέ". Κάτι τέτοιο θα πάθουν και φέτος. Αφού είναι ηλίθια ... τους το πετάμε και μας το γυρίζουν ... τους ζαλίζει η κορυφή ... = βαζέλικη υψοφοβία!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
iakov7 (23-11-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=JIUtQl8Tapk[/youtube]
Faithful (22-11-09)
ειδατε παιδια πως αλλαξαν τα συνεσθηματα τωρα?![]()
iakov7 (23-11-09)
deleted
+4 ε?
Βάλτε στον κώλο σας τη βρωμοφυλλάδα σας μαλάκες...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τωρα ηρθε η ωρα τους.αυτο το αποτελεσμα εφτιαξε τον κοσμο.
μας δινει ωθηση πλεον για την νικη.
οποιος ειναι στο γηπεδο να μην σταματησει να παροτρυνει την ομαδα και να το κανει κολαση.οποιος δεν μπορει να κατσει σπιτι του.
33.000 αλαλαζοντες ολυμπιακοι θα πνιξουν τους ρουφιανος της πολης μες το σπερμα μιας και θα εκσπερματωσει ολη η ελλαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (22-11-09)
Dr.Red (22-11-09)
respect στον κοσμα τον αδερφο μου απο την φλωρινα που ειναι μενταλιστ ο πουστης...
ισως ο μονος που την πιστευε σημερα την γκελα του λαγου.
![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (22-11-09)
Τα συναισθήματα για τους παίχτες της ομάδας μας και τον Κόκκαλη παραμένουν τα ίδια και χειρότερα γιατί τώρα θα μουν κορυφή και αντί για μνυμόσυνο θα είχανε κηδεία οι Βάζελοι απόψε.
Την άλλη Κυριακή περιμένω απάντησεις από τους παίχτες με τον δαφνοστεφανομένο στην καρδιά και τον Γενάρη Σώκρατες τελειώνουν οι δικαιολογίες και για σένα.
iakov7 (23-11-09)
Πατέρας: «Ας πάει στον οφθαλμίατρο!»Καυστικός στις δηλώσεις του ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» επισήμανε πως αφήνει τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια, πλην όμως ξεκαθάρισε πως αν ο διαιτητής δεν είδε ένα τέτοιο πέναλτι πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο! Παράλληλα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά διευκρίνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ. Σίγουρος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας επισήμανε: «Είμαι προβληματισμένος, αλλά αφήνω τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια. Ήταν πέναλτι στον Βύντρα. Τώρα, αν δεν το είδε ο διαιτητής εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πάει στον οφθαλμίατρο. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ». Σχετικά με τον αγώνα τόνισε: «Σίγουρα μπήκαμε χαλαρά. Μετά ανεβήκαμε και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πάμε στο Καραϊσκάκη και να κερδίσουμε».
Από την μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και θα αυξήσουμε την διαφορά».
![]()
Bookmarks